Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün 14.gunum ve ben sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı. Hastaneye gittim kan verdim sonuç 79,79 bana düşük geldi ama bilmiyorum. Doktoruma gonderdim bakalım ne diyecek.

Insallah hamilesindir yavrum normal gibi gozukuyor ama yinede dr un daha iyi bilir belirtin oldumu hic acaba

Insallah canm ne yapicagmzi ne dusuncegmizi sasirdik Allah hayirlisini versin diyorum su zamanda hersey cok zor bakalim insallah Guzel haberler aliriz
İnşalşah canım buarada baktım testte silik 2. Cizgi varmış dikkatli bakımca gördüm ama tabi iğne etkisi

Insallah hamilesindir yavrum normal gibi gozukuyor ama yinede dr un daha iyi bilir belirtin oldumu hic acaba
Doktorum dönüş yaptı; "sonucun gayet güzel, pazartesi tekrar kan verip, sonucu bana gönder "yazmış. Belirtim var gibi. Kokulara karşı fazla hassasiyet var 3-4 gündür, kasıklarımda ara sıra batma ve bel ağrısı.

Kızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar

Z Zuhre43 Yukarı uzanmıyorum demissin Canım nasıl yani anlamadim

Cok sevindim hayirlisi olsun darisi basimiza insallah ilk asilamanmiydi canim

Yavrum her dr farkli oneriyor yani ben nerdeyse 1 ay olucak iliskiye hic girmedim bana tedaviye basladgmdan beri yasakti bence en dogru bilgiyi asilama olurken dr una sor

Asilamadan önce 2 -3gün perhiz olsun en fazla.
Asilamadan sonra ilişki herkesin durumuna gore değişiyor onu doktoruna sor mutlaka. Pko'lu arkadaşlara ilişki olmasın demiş doktorları ama bende pko yok mesela benim doktorum asilama gunu dahil 3 gün ilişki dedi.

Bende pko yok eşimin morfoloji 2 ondan ve ilk aşılamam çok heyecanlıyım peki aşılama olduğumuzgün ve sonra nasıl geçirelim günümüzü hep yatallimmi ilk gün ayakları duvara kaldırarak yatarsak etkisi ölü mu acaba cyd86

Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Özellikle dikkat ettiğim şeyleri ,beslenmeni vs. Yazarsan bizde faydalanalim inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Özellikle dikkat ettiğim şeyleri ,beslenmeni vs. Yazarsan bizde faydalanalim inşallah.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
En çok dikkat ettiğim şey doktorumun da tavsiyesiyle bol su içmek oldu acikcasi. Aşılama yaptirdigim gün faranjitim vardı ve asilamadan sonra 1 hafta cok oksurdum. Bir de Corona haberleri vs hep endişeli stresli geçti pek umudum yoktu açıkçası. Her sabah yumurta yedim kahvaltıda, hergun yoğurt tüketmeye çalıştım. Zencefil+bal+limon kaynar suyla karıştırıp çay olarak içtim akşamları öksürüğü iyi gelsin diye. Faranjitim de iyileşti zaten. Allah'a şükür pozitif gordum şimdilik. Pazartesi tekrar kan verip bakacagim

Benmde 11.gunum kasiklarim cok agrio suan ayakta duruncada sertlesiyor sanki heralde adet olucam hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…