Insallah hamilesindir yavrum normal gibi gozukuyor ama yinede dr un daha iyi bilir belirtin oldumu hic acabaKızlar aşılama gününü de sayarsam bugün 14.gunum ve ben sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı. Hastaneye gittim kan verdim sonuç 79,79 bana düşük geldi ama bilmiyorum. Doktoruma gonderdim bakalım ne diyecek.
Dr un donerse bizimle paylas moral olsunInsallah hamilesindir yavrum normal gibi gozukuyor ama yinede dr un daha iyi bilir belirtin oldumu hic acaba
İnşalşah canım buarada baktım testte silik 2. Cizgi varmış dikkatli bakımca gördüm ama tabi iğne etkisiInsallah canm ne yapicagmzi ne dusuncegmizi sasirdik Allah hayirlisini versin diyorum su zamanda hersey cok zor bakalim insallah Guzel haberler aliriz
Doktorum dönüş yaptı; "sonucun gayet güzel, pazartesi tekrar kan verip, sonucu bana gönder "yazmış. Belirtim var gibi. Kokulara karşı fazla hassasiyet var 3-4 gündür, kasıklarımda ara sıra batma ve bel ağrısı.Insallah hamilesindir yavrum normal gibi gozukuyor ama yinede dr un daha iyi bilir belirtin oldumu hic acaba
Z Zuhre43 Yukarı uzanmıyorum demissin Canım nasıl yani anlamadimBen ev süpürmuyorum, ağır olabilecek hiç birşeyi kaldirmiyorum, yukarı uzanmiyorum ve ani hareketler yapıp egilmiyorum. Ama ilk günden beri yemeğimi yapıyorum bulasik ve çamaşır atıp asıyorum falan öyle şeyler yapıyorum. Ama çoğunlukla dinleniyorum ee malum evdeyiz artık. Yeme içme konusunda da farklı olarak her gün süt içiyorum.bir haşlanmış yumurta yiyorum. Hergun bir avuç ceviz,badem,kaju,fındık,kabak çekirdeği yiyorum. Her gün bir bardak portakal suyu içiyorum. Ben balık alamadım çıkamadık ve güvenemedik coronadan dolayı. Balık ve avakado yemeni de öneririm. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen araştırıp ona göre bı beslenme düzeni uygulayabilirsin.
Cok sevindimDoktorum dönüş yaptı; "sonucun gayet güzel, pazartesi tekrar kan verip, sonucu bana gönder "yazmış. Belirtim var gibi. Kokulara karşı fazla hassasiyet var 3-4 gündür, kasıklarımda ara sıra batma ve bel ağrısı.
Yavrum her dr farkli oneriyor yani ben nerdeyse 1 ay olucak iliskiye hic girmedim bana tedaviye basladgmdan beri yasakti bence en dogru bilgiyi asilama olurken dr una sorKızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar
Amin,inşallah isteyen herkese nasip olur.Cok sevindimhayirlisi olsun darisi basimiza insallah ilk asilamanmiydi canim
Asilamadan önce 2 -3gün perhiz olsun en fazla.Kızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar
Bende pko yok eşimin morfoloji 2 ondan ve ilk aşılamam çok heyecanlıyım peki aşılama olduğumuzgün ve sonra nasıl geçirelim günümüzü hep yatallimmi ilk gün ayakları duvara kaldırarak yatarsak etkisi ölü mu acabaAsilamadan önce 2 -3gün perhiz olsun en fazla.
Asilamadan sonra ilişki herkesin durumuna gore değişiyor onu doktoruna sor mutlaka. Pko'lu arkadaşlara ilişki olmasın demiş doktorları ama bende pko yok mesela benim doktorum asilama gunu dahil 3 gün ilişki dedi.
Hamile misin Canım: ))Amin,inşallah isteyen herkese nasip olur.
İlk asilamam canım evet.
Mesela mutfakta en yukarı raflardan bişey almak için ayağını kaldırarak uzanirsinya hani belin gerilir. O hareketi yapmıyorum yani.
Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Özellikle dikkat ettiğim şeyleri ,beslenmeni vs. Yazarsan bizde faydalanalim inşallah.Doktorum dönüş yaptı; "sonucun gayet güzel, pazartesi tekrar kan verip, sonucu bana gönder "yazmış. Belirtim var gibi. Kokulara karşı fazla hassasiyet var 3-4 gündür, kasıklarımda ara sıra batma ve bel ağrısı.
Kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün 14.gunum ve ben sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı. Hastaneye gittim kan verdim sonuç 79,79 bana düşük geldi ama bilmiyorum. Doktoruma gonderdim bakalım ne diyecek.
Evet galiba hamileyim :)Hamile misin Canım: ))
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunGözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Özellikle dikkat ettiğim şeyleri ,beslenmeni vs. Yazarsan bizde faydalanalim inşallah.
Amin canım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Benmde 11.gunum kasiklarim cok agrio suan ayakta duruncada sertlesiyor sanki heralde adet olucam hayirlisi olsun insallahDoktorum dönüş yaptı; "sonucun gayet güzel, pazartesi tekrar kan verip, sonucu bana gönder "yazmış. Belirtim var gibi. Kokulara karşı fazla hassasiyet var 3-4 gündür, kasıklarımda ara sıra batma ve bel ağrısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?