Benimde 11.gun canım adet olacakmisim gibi ağrı giriyor kasıklarıma.surekli değil ama ara ara.Allah sonunu hayıretsin bakalım .Benmde 11.gunum kasiklarim cok agrio suan ayakta duruncada sertlesiyor sanki heralde adet olucam hayirlisi olsun insallah
Aynen benmde ara ara canim amin insallahBenimde 11.gun canım adet olacakmisim gibi ağrı giriyor kasıklarıma.surekli değil ama ara ara.Allah sonunu hayıretsin bakalım .
Hayırlısı olsun Canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinEvet galiba hamileyim :)
Sabah idrar testi yaptım iki çizgi çıktı, kan verdim 79,79 cikti sonuc. Doktorum pazartesi tekrar kan ver dedi
Adet belirtisi diye düşünme, inşaallah bebiş belirtisidirBenmde 11.gunum kasiklarim cok agrio suan ayakta duruncada sertlesiyor sanki heralde adet olucam hayirlisi olsun insallah
Canım iğnenin etksii gectikce yükselmeye baslıyormuş sanırım ama bence değerin düşük değil cünkü 20-30 arası iğneni etkisi oluyormuş tabi doktorun bilir ama inşallah hamilesindir bizimlede paylasKızlar aşılama gününü de sayarsam bugün 14.gunum ve ben sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı. Hastaneye gittim kan verdim sonuç 79,79 bana düşük geldi ama bilmiyorum. Doktoruma gonderdim bakalım ne diyecek.
Canım doktorum aşılamadan 4 gün önce ilişkiyi kesin demişti ve asılamaya kadar ilişki vermedi sonrası icin önerdi tabi doktor tavsiyeleri farklı oluyor ama benim bu sekildeydiKızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar
Sağol canım, teşekkür ederimCanım iğnenin etksii gectikce yükselmeye baslıyormuş sanırım ama bence değerin düşük değil cünkü 20-30 arası iğneni etkisi oluyormuş tabi doktorun bilir ama inşallah hamilesindir bizimlede paylas❤❤
Cok şükür canım cok sevindim cok dikkat et kendine inşallah güzel olacak hersey iyi düşün darısı başımıza bizlere dua etSağol canım, teşekkür ederim
Doktoruma gönderdim sonucu, değerin gayet güzel ama pazartesi tekrar baktirip bana gönder dedi
Kendimle beraber her birinize dua ediyorum canim. Bu üzüntülü günleri guzel haberlerle atlatırız inşallahCok şükür canım cok sevindim cok dikkat et kendine inşallah güzel olacak hersey iyi düşün darısı başımıza bizlere dua et❤
Insallah canm benimAdet belirtisi diye düşünme, inşaallah bebiş belirtisidir
Bende 18 martta asilama oldum kasik agrindan baska bir belirtin var mi gogus hassasiyeti akinti falanInsallah canm benim
Göğüs hassasiyeti de var biraz canım ama akıntı olarak birşey farketmedim, ben vajinadan jel kullanıyorum hergun o akıyor zaten farkedemiyorum.Bende 18 martta asilama oldum kasik agrindan baska bir belirtin var mi gogus hassasiyeti akinti falan
Gogus hassasiyetim baya azaldi benim tedaviye ilk basladgmda felaketti suan gogusden ziyade kasıklarm degisik bir agri var ve ara ara belime agri giriyor bakalimBende 18 martta asilama oldum kasik agrindan baska bir belirtin var mi gogus hassasiyeti akinti falan
Insallah tutmustur benmde sadece kasik ve bel agrim var dayanabilirsem carsamba gunu test yapacagimGogus hassasiyetim baya azaldi benim tedaviye ilk basladgmda felaketti suan gogusden ziyade kasıklarm degisik bir agri var ve ara ara belime agri giriyor bakalim
Kabızlık sorunun varmı bu aradaInsallah tutmustur benmde sadece kasik ve bel agrim var dayanabilirsem carsamba gunu test yapacagim
Yaklasik 4 gundur sanirim baya sıkıntı çekiyorum sanirim sende de var idrar testi yapmayi dusunuyomusunKabızlık sorunun varmı bu arada
Evet ya bende de var acaba neden yapiyor kabizlik yok canm ya yapmak istemiyorum hic idrar falan ama emin degilim ☺☺Evet
Yaklasik 4 gundur sanirim baya sıkıntı çekiyorum sanirim sende de var idrar testi yapmayi dusunuyomusun
Insallah iyi biseydir diye düşünüyorum olmasada Hayirlisi dicem artikEvet ya bende de var acaba neden yapiyor kabizlik yok canm ya yapmak istemiyorum hic idrar falan ama emin degilim ☺☺
Evet yavrum napalim en kotu adet oluruz yani Allah hayirlisini versin hakkimizdaInsallah iyi biseydir diye düşünüyorum olmasada Hayirlisi dicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?