Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benmde 11.gunum kasiklarim cok agrio suan ayakta duruncada sertlesiyor sanki heralde adet olucam hayirlisi olsun insallah
Benimde 11.gun canım adet olacakmisim gibi ağrı giriyor kasıklarıma.surekli değil ama ara ara.Allah sonunu hayıretsin bakalım .

Canım iğnenin etksii gectikce yükselmeye baslıyormuş sanırım ama bence değerin düşük değil cünkü 20-30 arası iğneni etkisi oluyormuş tabi doktorun bilir ama inşallah hamilesindir bizimlede paylas

Canım doktorum aşılamadan 4 gün önce ilişkiyi kesin demişti ve asılamaya kadar ilişki vermedi sonrası icin önerdi tabi doktor tavsiyeleri farklı oluyor ama benim bu sekildeydi

Sağol canım, teşekkür ederim
Doktoruma gönderdim sonucu, değerin gayet güzel ama pazartesi tekrar baktirip bana gönder dedi

Sağol canım, teşekkür ederim
Doktoruma gönderdim sonucu, değerin gayet güzel ama pazartesi tekrar baktirip bana gönder dedi
Cok şükür canım cok sevindim cok dikkat et kendine inşallah güzel olacak hersey iyi düşün darısı başımıza bizlere dua et

Cok şükür canım cok sevindim cok dikkat et kendine inşallah güzel olacak hersey iyi düşün darısı başımıza bizlere dua et
Kendimle beraber her birinize dua ediyorum canim. Bu üzüntülü günleri guzel haberlerle atlatırız inşallah

Bende 18 martta asilama oldum kasik agrindan baska bir belirtin var mi gogus hassasiyeti akinti falan
Göğüs hassasiyeti de var biraz canım ama akıntı olarak birşey farketmedim, ben vajinadan jel kullanıyorum hergun o akıyor zaten farkedemiyorum.

Bende 18 martta asilama oldum kasik agrindan baska bir belirtin var mi gogus hassasiyeti akinti falan
Gogus hassasiyetim baya azaldi benim tedaviye ilk basladgmda felaketti suan gogusden ziyade kasıklarm degisik bir agri var ve ara ara belime agri giriyor bakalim

Gogus hassasiyetim baya azaldi benim tedaviye ilk basladgmda felaketti suan gogusden ziyade kasıklarm degisik bir agri var ve ara ara belime agri giriyor bakalim
Insallah tutmustur benmde sadece kasik ve bel agrim var dayanabilirsem carsamba gunu test yapacagim

Kızlar bugün 7. Günüm ve ayaklarım özellikle akşamalrı öyle bi donuyorki ısıtamıyorum korkuyorm üşütcem diye ya birde afedersiniz ishal oldum iki gündür ya bide oturunca sağ tarafımda sanki birsey batıyor böyle olan varmı aşılamadan beri sağ tarafımda hep sancı batma yasıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…