Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizde de başlar da aynı sıkıntı vardı şuan normal sevideymiş. 2 kimyasal gebeliği 1 boş 1 dış gebeliği morfolojiye bağlamıştık. Ve aşılamayı boşuna yaptırmışız dedik negatif sonuçtan sonra. Tüp bebeğe yöneldik ondanda sonuç alamadık. Devlette ikinci aşılama yaptırma aşamasındayım.

Bu arada sizler ilk kez mi aşılama yaptıracaksanız? Benim ilk olacak ve bazı endişelerim var açıkçası işlem esnasında ağrı, acı vs oluyor mu? Kaç dk sürüyor vs...
Ya malesef aşılamada kataterin ilerleyişini bıçak çizer gibibi acıyla hissettim. Tüp bebeği yapan doktoruma söylediğimde ise böyle bi acı hissetmen işlemi gerçekleştiren doktorun tecrübesizliğini gösterir demişti.

Devlette mi yaptırdınız canim

O zaman ozel hastahaneyse hemen ara sor yani doktorun bilgilendirmesi lazim nasil ilac vermedi bilemedim regl günündemisin belki ondan vermemeistir normalde reglin 3 cu gunu baslatiliyor
Doktor dedi ki adetin 3. Günü gel bakıcam yumurtaya çatlama iğnesi vericem sonra yapıcaz dedeu

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insan yıpranıyor hayırlısı olsun inşallah benim de ilk aşılamam 3 yıllık evliyim 21 yaşındayim gencim ama insan çok istiyor

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insan yıpranıyor hayırlısı olsun inşallah benim de ilk aşılamam 3 yıllık evliyim 21 yaşındayim gencim ama insan çok istiyor
Amin İnşAllah. Maşallah gençmişsin. Ben hep derdim genç olsam bu kadar paniklemezdim zamana bırakırdım diye. Erken kontrollere gitmek iyi aslında. Keşke dememek için

Çok üzüldüm gerçekten, inşallah ben o kadar acı hissetmem yoksa çok zorlanirim acı eşiğim çok düşük benim

Doktor dedi ki adetin 3. Günü gel bakıcam yumurtaya çatlama iğnesi vericem sonra yapıcaz dedeu
Zaten iğne ve ilaca o zaman başlaniyor canim. Ben adetin 2.günü gittim ve o akşam itibariyle Merinal iğneye başladım göbekten. Ayrıca folik asit ve başka bir ilaç daha verdi. Çarşamba kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnesi verecek.

Amin İnşAllah. Maşallah gençmişsin. Ben hep derdim genç olsam bu kadar paniklemezdim zamana bırakırdım diye. Erken kontrollere gitmek iyi aslında. Keşke dememek için
Aynen öyle keşke dememek için insan yapıyor

Peki adetten kaç gün sonra aşılama yapılıyor

Peki adetten kaç gün sonra aşılama yapılıyor
Tam olarak gün veremem çünkü iğnelerle yumurtalar uyarilip olgunlaşması bekleniyor. Herkesin bünyesi farklı olduğu için kiminin yumurtası 5 günde istenilen büyüklüğe gelirken, bir başkasının yumurtaları 7 günde istenen boyuta gelebilir. Ben adetin ikinci günü ignelere başladım. Doktorum 5 günlük iğne ve ilaç verdi. Aşılama tarihi carsamba günü muayenemden sonra belli olacak.

Anladım canım Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah olucak Allah'tan ümidini kesme canim

Merhaba arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı bugün reglimin 8.günü 5 gün boyunca gonal f 75 kullandım yumurta boyutum 14mm olmuş.. İğneyi 50 ye düşürdü çarşamba tekrar kontrole gidicem hemşire büyük ihtimal çarşamba çatlatma iğnesini veririz dedi. Cuma da aşılama olur dedi. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar? İlk aşılamam çok heyecanlıyım Allahım kolaylıkla sağlıklı sıhatli ikizler vercek böyle inanıp dua ediyorum

Ay ne güzel maaşallah , hadi hayırlısı
Ben Çarşamba gunu gideceğim kontrole , cuma günü aşılama olur benim de diye düşünüyorum ama belki benim iğneler de yeterli değilse bir iki gün degisebilir. Aşılama sonrası günleri de paylaşalım birbirimizle.

Paylaşalım tabi ben folic kullanmıyorum inofolic alsam mı diye düşünüyorum ama geç mi kaldım acaba ne yapsam

merhabalar kızlarrr bende varım inşAllah ilk Aşılama deneyimim olacak.13 MARTTA Adet göreceğimden benim ki ay sonu olur muhtemelen..ama şimdiden çok heyecanlıyım

Bende 2. Aşılamayı yaptıracağım. Gonal f yi kullanmaya başladım iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz
İğneleri kendim yapamıyorum malesef henüz regl olmayi bekliyorum başlayamadim ilaçlara, siz kendiniz mi vuruyorsunuz iğneleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…