Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende doktordan coktim simdi yumurtalardan hala sıyrılip buyuyen yokmus son 2 ignem kaldı carsamba tekrar kontrol var umarim büyür yoksa doktorum asilamani iptal edecegiz dedi ekstra igne yazarsam bu sefer tüp bebek yaptaracagin zaman igne lazim olursa o hakkindan almamis oluruz dedi dua edinde carsambaya büyümüş olsun

Selamün Aleyküm arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun asilama yapanlar insaAllah Rabbim hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin hepimize bende asilama yapacağım Rabbimizin izniyle ama cuma günü dosya acitiracagim ama adet oldum ben şuan hastayım yani gidince bir dahaki adetimi bekleyeceğim nasıl olacak

merhabalar kızlarrr bende varım inşAllah ilk Aşılama deneyimim olacak.13 MARTTA Adet göreceğimden benim ki ay sonu olur muhtemelen..ama şimdiden çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun 13 Mart regl olursa 14 veya 15'inde başlatırlar iğneye.

Hayırlısı olsun inşaallah, daha 2 iğne varmış büyür umarım. Olmazsa da üzülme bir sonraki ay tekrar denenir

Aleykumselam, Allah razı olsun kardeşim. Eğer adet olduysan ikinci veya üçüncü günü git doktora çünkü o zaman başlaniyor ignelere. Adetin geçerse bir sonraki aya kalır

Benim de öyle arkadaşım en son cuma günü kendimiz aldık iğneyi ama buyumemis yavaş büyüyor gözüküyor. Rabbim hakkimizda hayırlı olanı eylesin

Aleyküm selam kuzum . Kaçıncı gunundesin ? 2,3,4.gun gidebilirsin kan verirsin sana nazil bir yol izleyeceğinizi söyler Allah yardımcın olsun

Ben de kendim yapamadığım için eşim yapıyor iğneleri
Bende ay sonunda muhtemelen başlayacağım iğnelere bu sefer kendim yapmayı deneyeceğim insallah yapabilirim Rabbim bana size ve tüm bekleyenlere hayırlısıyla güzel haberler nasip etsin inşallah..

Canım arı sütü bal polen karışımından al ve hayıt otu suyu sabah akşam yap

Aleküm selam inşallah arkadaşım güzel duan için Allah razı olsun. Adetin ikinci günü gidiyorsun bu işlemler yumurta uyarılarak yapıldığı için genellikle adetinin 3.günü tedaviye başlanır.

İğneleri kendim yapamıyorum malesef henüz regl olmayi bekliyorum başlayamadim ilaçlara, siz kendiniz mi vuruyorsunuz iğneleri?
Kendim vurdum evet. Bit deneyeyim dedim yapabilir miyim diye düşünürken bir baktım iğne girdi bile Çok ince hiç hissetmiyorsun. Sadece ilk günler acaba yapamadım mı diye endişelenmiştim. Ama başarmışım

Aleykumselam, Allah razı olsun kardeşim. Eğer adet olduysan ikinci veya üçüncü günü git doktora çünkü o zaman başlaniyor ignelere. Adetin geçerse bir sonraki aya kalır
Ya bu gün 5 ci gün cumaya randevu verdi malesef demek ki nisana kaldı bakalım hayırlısı insaAlah cvp için sağ ol canim❤Rabbim gönlüne göre versin selam ve dua ile

Aleyküm selam kuzum . Kaçıncı gunundesin ? 2,3,4.gun gidebilirsin kan verirsin sana nazil bir yol izleyeceğinizi söyler Allah yardımcın olsun
Sağ ol can amin 5ci gün malesef cumaya randevu verdi nisana kaldı benimki o zaman bakalım hayırlısı sen de mi aşılama yaptırıyorsun canım

Ya bu gün 5 ci gün cumaya randevu verdi malesef demek ki nisana kaldı bakalım hayırlısı insaAlah cvp için sağ ol canim❤Rabbim gönlüne göre versin selam ve dua ile
Öyleyse evet Nisan ayinda adetliyken çağırıp başlatır tedaviyi. Hayırlısı olsun inşallah

Yarın akşam son iğnemi yapıp Çarşamba kontrole gideceğim inşaallah, bakalım benim yumoşlar ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…