Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba, ben de bu ay aşılama yaptiracagim. Dün akşam Merional iğneye başladım, ayrıca İnofolic ve sabah akşam Letrol kullaniyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. Yumurtalar istenilen olgunluğa gelmişse muhtemelen Cuma günü asilamam olur. İnşallah herkes için hayırlısı olsun.

Allah kolaylık versin inşAllah işleminiz iyi geçer güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıyla

Allah kolaylık versin inşAllah işleminiz iyi geçer güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıyla
Kızlar birşey sorucam ayıptır sorması da aşılama olduğumuz zaman eşimizle o gün veya sonra ilişkiye girebiliyor muyuz sakıncası var mi hani belki tutma olasılığı yükselsin diye

Kızlar birşey sorucam ayıptır sorması da aşılama olduğumuz zaman eşimizle o gün veya sonra ilişkiye girebiliyor muyuz sakıncası var mi hani belki tutma olasılığı yükselsin diye

Benim aşılamam henüz yapılmadı ama buradan okuduğum kadarıyla, doktorlar asilamadan sonraki günlerde gün aşırı ilişki diyormuş.

Yani zararlı değil sanırsam daha önce yapan bayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi kizlar

Gırmemiştik,yine girmeyizz biz eşimle ne yasaklar gördük aşılama da ne ki Alıştık bağrımıza taş basmaya..

Yani zararlı değil sanırsam daha önce yapan bayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi kizlar
Sperm 2 gün boyunca yaşadığı için gün alırı diyorlar ben çarşmba yaptırmıştım aşılamamı cuma olsun ilişki dedi benim doktorum

Bu arada sizler ilk kez mi aşılama yaptıracaksanız? Benim ilk olacak ve bazı endişelerim var açıkçası işlem esnasında ağrı, acı vs oluyor mu? Kaç dk sürüyor vs...

Bu arada sizler ilk kez mi aşılama yaptıracaksanız? Benim ilk olacak ve bazı endişelerim var açıkçası işlem esnasında ağrı, acı vs oluyor mu? Kaç dk sürüyor vs...
Ayy evet benim de ilk ve cok stres yapıyorum yaaa

Bizde morfoloji 2 olduğu için ar hep doğaldan hamile kalırsan düşük falan olur diyorlardı ve ben bunu hep aklımdan atamıyorum korkuyorum hani aşılama olsa olur mu olmazmi olsa düşük olur mu neler yapmak lazım diye

Ben 3 yıl önce doğal gebelik yaşadım ama 11.haftada gelisim durdu ve kürtaj oldum hem de ikiz gebelikti. Yapilan testlerden sonra net birşey soylenmedi ama kanda pıhtılaşma seviyesi yüksek çıkmış kesin olmamakla birlikte sebeplerden biri bu olabilir dedi doktorum. Eğer gebelik olursa bunun için ilaç başlayacağım dedi.

Rabbim yardımcımiz olsun ne diyelim olmayınca dert olunca boyle dertler olunca ayrı bir dert sabit şükür dua başka birşey gerekmez

Rabbim yardımcımiz olsun ne diyelim olmayınca dert olunca boyle dertler olunca ayrı bir dert sabit şükür dua başka birşey gerekmez
Evet gebe kalmak için ayrı bir süreç, kaldıktan sonra ayrı bir süreç... Rabbim hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…