Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
kızlarr bat martın 12 siydi dayanamadım dün gece test yaptım 2 dakika içinde cok cok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım bütün gece uyuyamadım bebiş geliyomudur acabaa:26:
yasmincim benim testim fortune gebelik testiydi.belki seninki de aynısıdır.aynı marka olup aynı zamanda farklı sonuçlar verdiyse sevinmen için bir sebep daha eklemek istedim :) biliyorsun böyle şeylerde en ufak bir ayrıntı bile bize umut oluyor.geçen ay fg gebelik testi diye yeşil beyaz kutulu bir testte de bana çok çok silik çizgi çıktı ama sonra adet oldum yani aldanıp sevinmiştim o fg denilen test yüzünden.inşaallah sen de fortune marka ile yaptıysan ve silik çizgi çıktıysa daha da ilerlemiş olur bu güzel umut cnm :)
Selam kızlar sık sık gıremıyorum ama okuyorum sureklı. Oğlanı doyurdum yemeklerı yaptım esımın tatlısını yaptım şimdi oğlanı sallıyorum uyusun da bıraz utu yapacağım aslında azcık dinlensem ben evde pek ayak uzatıp oturamayan cınslerdenım. Burcum basak ve fazla tıtızım. Off bazen çok kızıyorum bu huyuma ama elimde değil. Vee şimdi ütü zamanı boşver
N bebişleri şimdii
slm canım sanki beni tarif ettin bende başak burcuyum benim kızda kreşte hem cok özlüyorum hemde cok rahat ediyorum..
kızlarr bat martın 12 siydi dayanamadım dün gece test yaptım 2 dakika içinde cok cok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım bütün gece uyuyamadım bebiş geliyomudur acabaa:26:
benim bat 5 mart 'dı iki gün geçti henüz bişey yok. 4 gün kala test yaptım negatif 5 martda test yaptım negatif. artık beklemeye karar verdim bakalım ne olacak...
tabloyu cok begendım kızlar benım bılgılerımıde yazın yas 27, 1 yıldır bebek beklıyoruz, sehır bakü...
Ay aynı burc olmamız ne guzel. Kırmızılar gelmiş. Hayırlısı olsun. Hiç üzülmek yok stres yok. Benımde gelecek bellı tatlıya aş eriyorum resmen hep böyle olur ve agrasife bağladım. Bende önümüzdeki ay ateş yöntemi denemek istiyorum. Yataktan kalkmadan dil altından hep aynı saatte dimi? Bgrce bazen oğlana kalkıp süt veriyorum etkilemez herhalde dimi?
fortune değil adı gildaymıs kullanma kılavuzunda gebeliğin ilk 7 gün içerisinde idrarda hcg tesbit edebilir yazıyo inş hayal kırıklığına uğramam yaa artık gecikene kadar bişi yapmam gecikirsem baska bir tane daha yapmayı düşünüyorum o zamana kadar belirginleşir dimi varsa
bencede:)tabiki üzülmek yok canımbu topikte strese yer yok hem moral bulmak için burdayız dimi..ben sizlerle paylaştıklarımı kimselere ne sorabiliyorum nede paylaşabiliyorum eşim bile beni anlamazken benim gibi bebek isteyen sizlerle olmak bana mutluluk veriyor..duygusala bağladım bak bende
canım adet ilk günü yada ikinci günü çok önemli sabah yataktan kaçta uyanıyorsan o saatte olucak yataktan kalkmadan dilaltı ölçümünü yapıp bir kenara kaydet ben telin tarih kısmına kaydediyorum pratik oluyo..ben 6da uyanıyorum mesela o saatte yazıcam..örnek vereyim:
8mart:36.6
9mart:36.7
10mart:36.8
11mart:36.7
12mart:36.5 (ateş 2derece birden düştü yumurtlama olucak demek)(degerlendir)
13mart:36.7(yumurtlama oldu degerlendir)
14mart:36.6 (yumurtlama oldu degerlendir)
sonraki günler ateş yükselmeye devam edecektir adet gününe kadar.adet günü ateşin birden düştüyse döllenme olmadı demektir..ateş yükselmeye devam ediyor ve adet olmadıysan müjde gebe olma şansın cok yüksekk...yumurtlamadan sonra gün aşırı ilişki şansı yükseltir ne olur ne olmaz dimicanım detaylı yazdım biraz ama belki denemek isteyen olursa diye yazdım..
mrb Goncagül,
cnm bir şey belirtmek istedim belki biliyorsundur ama senin mahiyetinde bilmeyenler de olursa diye söyleyeyim.sadece yumurtlama günü ve sonrası değil ondan önceki günler de hamile kalınabilinir.okuduğum bilgilere göre spermler vücutta 48 saat kalıyormuş.yani diğelim sen yumurtlamadan iki gün önce ilişkiye girdin yine de işe yararmış.genelde adetten itibaren adet gününü de sayarak hesaplarsak 9-18 günler arası yüksek şans günleri.bir de ben şunu da okudum.haftada 3 kere ilişki.bazı kadınlar iki kere bile yumurtluyormuş çünkü.ben burda adetten hemen sonra veya adete çok yakın hamile kalanları da okudum.o yüzden bu ay hamile kalmazsam ben adet bittikden sonra çalışmalara başlıcam.yüce rabbim ne zaman ol derse o zaman olur ama biz her haftayı değerlendirelim bence :).bu arada eşlere keçiboynuzu yedirelim.yemek istemez ise pekmezi var vy aktarlarda keçiboynuzu özü var aynı pekmez kıvamında.bu arada havuç da döllenmeyi arttırıyormuş.aklıma gelenleri senin nezdinde bütün kadınlara tekrar hatırlatmak istedim cnm :)
mrb bende baküdeyim.çalışıyomusunuz burda? inşallah kısa sürede bebeğiniz gelir
eşimde kızıma hamileyken baküye çalışmak için gitmişti 2 ay ayrı kalmıştık işleri iyi gitseydi şimdi bende baküde olucaktım slmlar canım..inş. önümüzdeki ay bebişine kavuşursun
canim benim esim azeri calisiyordum ama biraktim ogretmenim ben sen neler yapiyorsun_
bencede:)tabiki üzülmek yok canımbu topikte strese yer yok hem moral bulmak için burdayız dimi..ben sizlerle paylaştıklarımı kimselere ne sorabiliyorum nede paylaşabiliyorum eşim bile beni anlamazken benim gibi bebek isteyen sizlerle olmak bana mutluluk veriyor..duygusala bağladım bak bende
canım adet ilk günü yada ikinci günü çok önemli sabah yataktan kaçta uyanıyorsan o saatte olucak yataktan kalkmadan dilaltı ölçümünü yapıp bir kenara kaydet ben telin tarih kısmına kaydediyorum pratik oluyo..ben 6da uyanıyorum mesela o saatte yazıcam..örnek vereyim:
8mart:36.6
9mart:36.7
10mart:36.8
11mart:36.7
12mart:36.5 (ateş 2derece birden düştü yumurtlama olucak demek)(degerlendir)
13mart:36.7(yumurtlama oldu degerlendir)
14mart:36.6 (yumurtlama oldu degerlendir)
sonraki günler ateş yükselmeye devam edecektir adet gününe kadar.adet günü ateşin birden düştüyse döllenme olmadı demektir..ateş yükselmeye devam ediyor ve adet olmadıysan müjde gebe olma şansın cok yüksekk...yumurtlamadan sonra gün aşırı ilişki şansı yükseltir ne olur ne olmaz dimicanım detaylı yazdım biraz ama belki denemek isteyen olursa diye yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?