mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim

bende varımmmmmm bu ay benimde tutmadı büyük ihtimalle...bat 11 mart ama şimdiden bi dahaki ay için hazırlık yapıcam kür mür

kızlarr bat martın 12 siydi dayanamadım dün gece test yaptım 2 dakika içinde cok cok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım bütün gece uyuyamadım bebiş geliyomudur acabaa:26:

Bendeoğlumdab öyle çok silik görmüştüm. İnşallah bebiştir hayırlı olsun. İki gun sonra tekrarla bakalım.

Selam kızlar sık sık gıremıyorum ama okuyorum sureklı. Oğlanı doyurdum yemeklerı yaptım esımın tatlısını yaptım şimdi oğlanı sallıyorum uyusun da bıraz utu yapacağım aslında azcık dinlensem ben evde pek ayak uzatıp oturamayan cınslerdenım. Burcum basak ve fazla tıtızım. Off bazen çok kızıyorum bu huyuma ama elimde değil. Vee şimdi ütü zamanı boşver
N bebişleri şimdii

fortune değil adı gildaymıs kullanma kılavuzunda gebeliğin ilk 7 gün içerisinde idrarda hcg tesbit edebilir yazıyo inş hayal kırıklığına uğramam yaa artık gecikene kadar bişi yapmam gecikirsem baska bir tane daha yapmayı düşünüyorum o zamana kadar belirginleşir dimi varsa

slm canım sanki beni tarif ettin bende başak burcuyum benim kızda kreşte hem cok özlüyorum hemde cok rahat ediyorum..

slm arkadaşlar bugün adet günüm ve ben kırmızıları gördüm tam günümde hiç gecikmeden stres olmadan iyi oldu napalım gelecek ay nisan 3 adet tarihine kadar beklemeye devam...
yarın ateş ölçme yöntemine başlıyorum yumurta takibi için daha garanti yapmak isteyen olursa burada paylaşabiliriz...

slm canım sanki beni tarif ettin bende başak burcuyum benim kızda kreşte hem cok özlüyorum hemde cok rahat ediyorum..

Ay aynı burc olmamız ne guzel. Kırmızılar gelmiş. Hayırlısı olsun. Hiç üzülmek yok stres yok. Benımde gelecek bellı tatlıya aş eriyorum resmen hep böyle olur ve agrasife bağladım. Bende önümüzdeki ay ateş yöntemi denemek istiyorum. Yataktan kalkmadan dil altından hep aynı saatte dimi? Bgrce bazen oğlana kalkıp süt veriyorum etkilemez herhalde dimi?

kızlarr bat martın 12 siydi dayanamadım dün gece test yaptım 2 dakika içinde cok cok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım bütün gece uyuyamadım bebiş geliyomudur acabaa:26:

canım bendede silik çizgi çıkmıştı ben adet2.günü yapmıştım hatta senin gibi 5gün önceden denemiştim bişi çıkmamıştı meğer hamileymişim inş. sende öylesindir bence hemen kan teseti yaptır idrarda çıktıysa kanda kesin sonuç belli olur bizide haberdar et olurmu

Bunu ilk sayfa yaparsak daha iyi olur herhalde.

Bu arada İstanbul, 31 yaş ikinci ay denemede ve ilk çocuk inşallah.[/QUOTE]

hoşgeldin canım aramıza önümüzdeki ay adet tarihin nedr..

benim bat 5 mart 'dı iki gün geçti henüz bişey yok. 4 gün kala test yaptım negatif 5 martda test yaptım negatif. artık beklemeye karar verdim bakalım ne olacak...

canım daha önceden adet gecikmelerin olmadıysa ve testte cıkmadıysa inş. geç döllenmedir öyle olunca idrarda cıkmaz bence pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır saglık ocagında..

tabloyu cok begendım kızlar benım bılgılerımıde yazın yas 27, 1 yıldır bebek beklıyoruz, sehır bakü...

eşimde kızıma hamileyken baküye çalışmak için gitmişti 2 ay ayrı kalmıştık işleri iyi gitseydi şimdi bende baküde olucaktım slmlar canım..inş. önümüzdeki ay bebişine kavuşursun

tablo çok güzel olmuş canım ellerine saglık
jj
2 AYDIR BEBEK İSTİYORUM
2.hamilelik olucak inş.
bat:3 NİSAN

bencede:)tabiki üzülmek yok canımbu topikte strese yer yok hem moral bulmak için burdayız dimi..ben sizlerle paylaştıklarımı kimselere ne sorabiliyorum nede paylaşabiliyorum eşim bile beni anlamazken benim gibi bebek isteyen sizlerle olmak bana mutluluk veriyor..duygusala bağladım bak bende
canım adet ilk günü yada ikinci günü çok önemli sabah yataktan kaçta uyanıyorsan o saatte olucak yataktan kalkmadan dilaltı ölçümünü yapıp bir kenara kaydet ben telin tarih kısmına kaydediyorum pratik oluyo..ben 6da uyanıyorum mesela o saatte yazıcam..örnek vereyim:
8mart:36.6
9mart:36.7
10mart:36.8
11mart:36.7
12mart:36.5 (ateş 2derece birden düştü yumurtlama olucak demek)(degerlendir)
13mart:36.7(yumurtlama oldu degerlendir)
14mart:36.6 (yumurtlama oldu degerlendir)

sonraki günler ateş yükselmeye devam edecektir adet gününe kadar.adet günü ateşin birden düştüyse döllenme olmadı demektir..ateş yükselmeye devam ediyor ve adet olmadıysan müjde gebe olma şansın cok yüksekk...yumurtlamadan sonra gün aşırı ilişki şansı yükseltir ne olur ne olmaz dimicanım detaylı yazdım biraz ama belki denemek isteyen olursa diye yazdım..

oh.tamam cnm sevindim.çünkü ben o fg testten toplam 3 tane yaptım.ilk hiçbirşey göstermedi.ertesi gün silik çizgi.tekrar yapınca yine silik çizgi ve hayal kırıklığıydı sonu ama bu arada senin testin sanırım daha pahalı olan o hassas idrar testlerinden.benim fg test 5 tl,fortune test de 4 tl idi eczaneden.eğer o hassas testler ile yaptıysan ve çizgi az da olsa göründüyse hamilelik var gibi hayatım :)))
bu arada gecikirsen bence çıkar idrar testi.ben ilk gebeliğimde 5 gün gecikince yapmıştım doğru sonuç vermişti :)bir de bu durum kişiden kişiye de değişiyor cnm.hem idrarda hem kanda bazı kadınlarda erkenden bazısında geç gösteriyor.o yüzden adet olana kadar moral bozmak yok.bir de senin umut çizgin çıkınca oh tadından yenmez bence keyfini çıkar bu durumun.hiç olmazsa günlerin güzel geçsin.ola ki adet olursan o zaman üzülürsün ve bidahaki sefere diye dua edersin ama şimdiden böyle bir çizgi göründüyse ben keyfini çıkar ama sakın eşine hatta kimseye söyleme derim ben net sonucu alana kadar.
dualarım seninle ve burda olup olmayan bebek isteyen herkesle :)
inşallah yüce rabbimizin bize bahşettiği hayırlı bebek zamanı ile biz bebek isteyen bütün kadınların zamanı bir olur,aynı olur.Rabbim hepimizin kucaklarını beklediğimiz vakitlerde doldurmayı nasip etsin inşaallah.

mrb Goncagül,
cnm bir şey belirtmek istedim belki biliyorsundur ama senin mahiyetinde bilmeyenler de olursa diye söyleyeyim.sadece yumurtlama günü ve sonrası değil ondan önceki günler de hamile kalınabilinir.okuduğum bilgilere göre spermler vücutta 48 saat kalıyormuş.yani diğelim sen yumurtlamadan iki gün önce ilişkiye girdin yine de işe yararmış.genelde adetten itibaren adet gününü de sayarak hesaplarsak 9-18 günler arası yüksek şans günleri.bir de ben şunu da okudum.haftada 3 kere ilişki.bazı kadınlar iki kere bile yumurtluyormuş çünkü.ben burda adetten hemen sonra veya adete çok yakın hamile kalanları da okudum.o yüzden bu ay hamile kalmazsam ben adet bittikden sonra çalışmalara başlıcam.yüce rabbim ne zaman ol derse o zaman olur ama biz her haftayı değerlendirelim bence :).bu arada eşlere keçiboynuzu yedirelim.yemek istemez ise pekmezi var vy aktarlarda keçiboynuzu özü var aynı pekmez kıvamında.bu arada havuç da döllenmeyi arttırıyormuş.aklıma gelenleri senin nezdinde bütün kadınlara tekrar hatırlatmak istedim cnm :)

mrb canım tabiki sende bildiklerini bizlerle paylaşırsan ben kendi adıma mutlu olurum..ben son satırda gün aşırı ilişki derken senin söylediklerini kastetmiştim ben bütün bunlara ek olarak ateş ölçerken bilimsel olarak vucutta oluşan yumurtlama olayını daha net anlayabilme açısından öneriyorum...inş. canım hepimiz o güzel bebiş haberlerimizi burdan cümleten paylaşırız..benim eşim hayatta yemez zaten bebek istemiyor yedirebilenlere helal

eşimde kızıma hamileyken baküye çalışmak için gitmişti 2 ay ayrı kalmıştık işleri iyi gitseydi şimdi bende baküde olucaktım slmlar canım..inş. önümüzdeki ay bebişine kavuşursun

hayirlisi canim ama daha adet olmadim var daha gunume dua et lutfen bu ay gelsin bebegimiz... bu arada iyikide gelmemissin hasretlik cok zor...

canim benim esim azeri calisiyordum ama biraktim ogretmenim ben sen neler yapiyorsun_

mrb tekrar :) ben yeni geldim bi kaç hafta oldu.eşim 5 aydır burda çalışıyo bi kaç yıl burdayız. bende öğretmenim izin alıp geldim.ne kadar zmandır burdasınız siz? birden çok mutlu oldum cidden

cok iyi yaptin canim dedigin gibi dertlerime bir burada care buluyorum olmazsa bu ay bende deneyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…