biz de martta ilk defa denicez bakalım, hayırlısıyla... kızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz?
canım araştır istersen. şimdi şöyle oluyorr:) adetin ilk günü sabah ateşini ölçmeye başlıyorsun ama yataktan kalkaar kalkmaz ben baş ucuma koyuyorum her sabah ölçüyorum. ateşin uzun süre sabit gider farkedersin zaten ufak tefek değişiklik olur. yumurtlamadan 24 36 saat kadar önce ateşinde epey bir düşüş olur yazdığında farkedersin zaten. o günleri iyi değerlendirmen lazım. sonra ertesi gün yine yükselir o zaman yumurtlama gerçekleşmiş demektir. ölçmeye devam edersen eğer ateşin bir miktar yükselir adete kadar adet olacaksan 1 gün önce yine düşüş olur ertesi gün adet olursun hamileysen ateşin inanılmaz yüksek devam eder.
Ya kizlar bu karbonat testinde karbonat yerine kabartma tozuda ise yariyor mu?
Ciktimi hamile misin?
Hamilelik yok dedi değer ikiden küçük görünüyormuş. Net rakamı okuyamıyormuş. Kısmet bu ay olmadı önümüzdeki maçlara
Blackberry34 ins hamilesindir.belki erken yaptin diye cikmamistir.
hayırlısı olsun zamanı var demek ki kafanı takma canım.
benim bat 13 mart ama adet olacam herhalde.sinirliyim adete yakın öyle oluyor
İnşallah olmazsın cnm hakkımızda hayırlısı bakalım. Benım göguslerım şişerdı adete yakın elleyemezdım bu ay olmadı eşimde de dedi göğüslerım buyuk ağrımadı hıc dıye o kadar acırdı kı kolu değse bagırırdım. Arada bel agrım oluyo hadı oğlanı kaldırıyorum yırmı kılo kendısı zor oluyo ondan dıyorum ya görcez bakalım
bakalım canım bekleyelim görelim.Benim de her ay göğüs ağrım,şişkinlik çok olurdu bu ay olmadı.Kendimizi dinlemeyelim boşverr gelirse yoksa zaman geçmiyor.Benim de kızım var 4,5 yaşında ilk denememiz Rabbim nasip etmişse gelecek bu ay.
Masallah analı babalı buyusun ınsallah kızında. Zaten cocuklardan dusunmeye fırsat kalmıyor bızımkı bı krese gıdecektı bır ay gıttı genız etı cıktı amelıyat oldu ana okuluna kdr gondermıycem cok hastalık hep. Ee evde deparka gezmeye ev ısı yemek uyku derken akiam oluyor fırsat yok dusunmeyede.
canım araştır istersen. şimdi şöyle oluyorr:) adetin ilk günü sabah ateşini ölçmeye başlıyorsun ama yataktan kalkaar kalkmaz ben baş ucuma koyuyorum her sabah ölçüyorum. ateşin uzun süre sabit gider farkedersin zaten ufak tefek değişiklik olur. yumurtlamadan 24 36 saat kadar önce ateşinde epey bir düşüş olur yazdığında farkedersin zaten. o günleri iyi değerlendirmen lazım. sonra ertesi gün yine yükselir o zaman yumurtlama gerçekleşmiş demektir. ölçmeye devam edersen eğer ateşin bir miktar yükselir adete kadar adet olacaksan 1 gün önce yine düşüş olur ertesi gün adet olursun hamileysen ateşin inanılmaz yüksek devam eder.
Masallah analı babalı buyusun ınsallah kızında. Zaten cocuklardan dusunmeye fırsat kalmıyor bızımkı bı krese gıdecektı bır ay gıttı genız etı cıktı amelıyat oldu ana okuluna kdr gondermıycem cok hastalık hep. Ee evde deparka gezmeye ev ısı yemek uyku derken akiam oluyor fırsat yok dusunmeyede.
Canım sakın ol olacak inşallah umut kaybetmek yok
Kendi dokorumu aradım test yaptırdım dedim adam bana guldu. Sonra adetın uc dort gun gecıksın ozaman gel bakalım dedi inşallah gecikir tabi de normal yumurtlama. 24 şubat ama 28 subat hatta 1-3 mart dahil yumurtlama olabilir daha çok erken dedi kısmet tabi oğlanda da adet gecikmem oldu o zaman yaptırdım da çok dusuk çıkmıştı. Hakkımızda hayırlsı sabretmek lazım ben çok mrk ettim yaptırdım kan ve çıkmadı artık dusunmuyorum bakalım olursaa olur olmazsa önümüzdeki ay sağlıklı bır calışma ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?