mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

biz de martta ilk defa denicez bakalım, hayırlısıyla... kızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz?

Biz de Mart'ta ilk kez deneyecek olanlardanız. (1yıl sonunda). Ama biz Mart bât tan sonra deneyeceğiz. İnş ılk edapta mutlu haberi alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin

Bende onumuzdekı ay deneyecegım oglumda denemıstım ıse yarıyor

Ya kizlar bu karbonat testinde karbonat yerine kabartma tozuda ise yariyor mu?

Son düzenleme:
benim bat 13 mart ama adet olacam herhalde.sinirliyim adete yakın öyle oluyor

benim bat 13 mart ama adet olacam herhalde.sinirliyim adete yakın öyle oluyor

İnşallah olmazsın cnm hakkımızda hayırlısı bakalım. Benım göguslerım şişerdı adete yakın elleyemezdım bu ay olmadı eşimde de dedi göğüslerım buyuk ağrımadı hıc dıye o kadar acırdı kı kolu değse bagırırdım. Arada bel agrım oluyo hadı oğlanı kaldırıyorum yırmı kılo kendısı zor oluyo ondan dıyorum ya görcez bakalım

bakalım canım bekleyelim görelim.Benim de her ay göğüs ağrım,şişkinlik çok olurdu bu ay olmadı.Kendimizi dinlemeyelim boşverr gelirse yoksa zaman geçmiyor.Benim de kızım var 4,5 yaşında ilk denememiz Rabbim nasip etmişse gelecek bu ay.

Masallah analı babalı buyusun ınsallah kızında. Zaten cocuklardan dusunmeye fırsat kalmıyor bızımkı bı krese gıdecektı bır ay gıttı genız etı cıktı amelıyat oldu ana okuluna kdr gondermıycem cok hastalık hep. Ee evde deparka gezmeye ev ısı yemek uyku derken akiam oluyor fırsat yok dusunmeyede.

sağolasın canım.Senin oğluşun kaç yaşında.Benim kızımda da geniz eti var ama dr almayalım dedi küçülebilir diye.Kreşe gidiyor bu sene çok hastalandı çok çektik hamdolsun.Genizeti ameliyatından sonra düzeldi mi oğlun.

Bilgiler için çok teşekkür ederim bu ay onu da deniycem. Benim 1 düşüğüm oldu ağustos ayında, doğum kontrol hapını ilk bıraktığım ay. Ne ovülasyonumu takip ettmiştim ne de başka bir yöntemi, tamamen tesadüftü, o sırada istemiyordum bile, yine de çok sevinmiştim, kaybedince insan daha çok dikkat ediyor zamanlamaya falan, şimdi yeni başladı denemeler, ama stress e giriyorum işte, en büyük hata o sanırım :26:

Maasallah cocuklarinizi Allah bagislasin.Darisi yeni miniklere ins ve Rabbim bizede yasatsin artik o mutlulugu.
Dusunucek o kadar cok vaktim varki hic aklimdan cikmiyor benim diyebilirim.her ay ayri bi stres

canım bence adet olana kadar umut vardır hayırlısı tabi..bence erken testle rahatlamıyorsun yine aklında acaba soruları kalmıyormu yine adet olana kadar bilinçaltı stres yaşıyorsun.ben bile geç yumurtlama olabilir belki diye seni düşünürken sen nasılsındır kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…