Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart
takino 3 martbeklemede
kalyopi 3 martsilik çizgi
010712 4 mart
Mmsl 5martBeklemede
bukuli 5 mart
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 martsilik çizgi
sukrediyorum 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
emakinef 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
Eline sağlık liste için. İnş listeyi daha da renklendiririz kızlar
Canim hayirlisi olsun hakkinda.ya su folik asiti dr.a gitmeden eczaneden kendimiz alsak olur mu
hassas testlerden değildi canm 3.5 liraya aldım eczaneden. bilmiyorum artık beklicez bakalım kimseye söylemedim henuz duaların için cok cok tesekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz için.oh.tamam cnm sevindim.çünkü ben o fg testten toplam 3 tane yaptım.ilk hiçbirşey göstermedi.ertesi gün silik çizgi.tekrar yapınca yine silik çizgi ve hayal kırıklığıydı sonuama bu arada senin testin sanırım daha pahalı olan o hassas idrar testlerinden.benim fg test 5 tl,fortune test de 4 tl idi eczaneden.eğer o hassas testler ile yaptıysan ve çizgi az da olsa göründüyse hamilelik var gibi hayatım :)))
bu arada gecikirsen bence çıkar idrar testi.ben ilk gebeliğimde 5 gün gecikince yapmıştım doğru sonuç vermişti :)bir de bu durum kişiden kişiye de değişiyor cnm.hem idrarda hem kanda bazı kadınlarda erkenden bazısında geç gösteriyor.o yüzden adet olana kadar moral bozmak yok.bir de senin umut çizgin çıkınca oh tadından yenmez bence keyfini çıkar bu durumun.hiç olmazsa günlerin güzel geçsin.ola ki adet olursan o zaman üzülürsün ve bidahaki sefere diye dua edersin ama şimdiden böyle bir çizgi göründüyse ben keyfini çıkar ama sakın eşine hatta kimseye söyleme derim ben net sonucu alana kadar.
dualarım seninle ve burda olup olmayan bebek isteyen herkesle :)
inşallah yüce rabbimizin bize bahşettiği hayırlı bebek zamanı ile biz bebek isteyen bütün kadınların zamanı bir olur,aynı olur.Rabbim hepimizin kucaklarını beklediğimiz vakitlerde doldurmayı nasip etsin inşaallah.
Canim hayirlisi olsun hakkinda.ya su folik asiti dr.a gitmeden eczaneden kendimiz alsak olur mu
olur tabi cnm vaktin yoksa al. bende ilk gebeliğimde eczaneden almıştım o zmaan folicplus kullandım. şimdi sağlık ocağında yazdırdım.
Olur tabi arkadasım gebelikten en az uc ay oncesinde hergün bır tane folic asıt almak gerekıyor. Bebegın sınır sıstemı gelişimi ıcın. Ben ec zden alıyorum
Sagol cnm.bugun hemen alip basliycam
8 mart dünya emekci kadınlar günümüz kutlu olsun...
evet kullaniyorum folik asit sakin birakma canim bu arada ben ara ara kullandim ise yaramadi hep kullanmak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?