mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Eline sağlık liste için. İnş listeyi daha da renklendiririz kızlar

Hayırlı akşamlar kızlar. Akşamdan beri acayip karnım ve kasıklarım ağrıyo geliyo kırmızılar valla şeyim bile acıyo sanki. Karnımda şişti. Off gelsin kırmızı da biran önce çalışmaya başlayalım inşallah. İnşallh herles bu ay hamiş olur kızlar. Folik asit unutmayalım. Her gün bir elma kabuğuyla yiyelim. Ben cükuru incir ve ceviz ikilisine bayılıyorum.

Canim hayirlisi olsun hakkinda.ya su folik asiti dr.a gitmeden eczaneden kendimiz alsak olur mu

Canim hayirlisi olsun hakkinda.ya su folik asiti dr.a gitmeden eczaneden kendimiz alsak olur mu

Olur tabi arkadasım gebelikten en az uc ay oncesinde hergün bır tane folic asıt almak gerekıyor. Bebegın sınır sıstemı gelişimi ıcın. Ben ec zden alıyorum kendim

hassas testlerden değildi canm 3.5 liraya aldım eczaneden. bilmiyorum artık beklicez bakalım kimseye söylemedim henuz duaların için cok cok tesekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz için.

olur tabi cnm vaktin yoksa al. bende ilk gebeliğimde eczaneden almıştım o zmaan folicplus kullandım. şimdi sağlık ocağında yazdırdım.

hala kasıklaım ağrıyor adet olacakmışım gibi ya ani kalktığımda da sağ kasığım batıyor hayırdır inşallah ya gelsin kırmızılar artık ya böyle huylanıyorum ben

Slm kizlar bende varimmmm ) 12mart bat.im

Umarım mart ayı hamile kalırızz

gunaydınnnn arkadaşlar........kadınlar gunumuz kutlu olsun.. esir 27 tskler listeye eklenmısım .. heyacanla bekliyorum ama çokta umutlanmak ıstemıyorum normalde bat heray 28 günde gelırdı gecen ay gecıkince o bır hafta ıcınde tam 3 kez test yaptım ıkı gun aralıklarla..ucuncudede çıkmayınca kendımı doktora attım kımse gordumu bılmıyorum ama bı ara ağladım:2: gecen ay cok uzucuydu..oyuzden acele etmıyorum test konusunda daha doğrusu sanırım o tek cızgıyı görme ıhtımalınden korkuyorum beklemedeyim :18:

kızlar merhaba listenizi göremedim ama benide eklermisinizzzz bat 15 mart
hadi bakalım topiğiniz uğurlu gelir inşallaaaahhhhh

bu arada hc bebısım yok....bir kaybım var.hersey normal gıderken aniden üşüme tıtreme ve ateş olmasıyla başlayan hastane seruvenın 3uncu gununde 17 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim..11 yıllık evlıyım ılk yıllarda ıstemedık 2007de anı bı kararla hapı bıraktım ve bıraktığımın ertesı ayı hamıleydım..bebegımı kaybettikten sonrada bı sure ıstemedım ve hapa dvm ettım gectıgımız eylül ayında bıraktım sanırım oncekı gıbı hemen kalıcagımı sanıyodum ama bu defa olmadı ..tekrar bebeğe karar verdıgımde doktora gıdıp tum kontrollerımı oldum hcbı problem olmadığı soylendı..bırkac ay gecınce panık olmaya başladım nette araştırma yaparken soğan kuru konusuna takıldım cok araştırdım ve gecen ay bu kuru uyguladım aramızda soğan kurunu denıyen arkadaşlar varmı merak edıyorum

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart NERDESİN DURUMLAR NASIL?
takino 3 mart beklemede
kalyopi 3 mart silik çizgi
010712 4 mart NERDESİN DURUMLAR NASIL?
Mmsl 5mart Beklemede
bukuli 5 mart NERDESİN SON DURUM NE?
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart

mascaraa 9 mart
dolphin02 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart silik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
emakinef 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış

Son düzenleme:
Adet tarihi gelenleri kırmızı listeye aldım. Lütfen listeye isim yazdıranlar sonuçlarını da yazdırsınlar merak ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…