mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Mrb arkadaslar
Benim bundan yaklasik 2,5 sene once kadar yumurtaligimda cikolata kisti cikti.ve gecmesi icin dogum kontrol hapi kullandim.son kontrole gittigimde dr.um kuculdugunu soyledi.3 ay once hapi biraktim.bu ayki adet tarihim 16 mart ve 4.adetimi gorcem.ki umut dunyasi ins gormem.bu kadar sene hap kullanmis olmam ve kist engellermi hamile kalmami.dr.a bakarsan engellemez diyor ama olmuyor iste

canım daha önceden adet gecikmelerin olmadıysa ve testte cıkmadıysa inş. geç döllenmedir öyle olunca idrarda cıkmaz bence pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır saglık ocagında..

canım malesef bugün geldi bu ay bişey yok yani. karar verdim artık beş gün geçmedikçe ne test yapcam nede ümitlencem. hiç gecikmezdi psikolojim yüzünden oldu bence. hep kendimi hamile sanıyorum

mrb tekrar :) ben yeni geldim bi kaç hafta oldu.eşim 5 aydır burda çalışıyo bi kaç yıl burdayız. bende öğretmenim izin alıp geldim.ne kadar zmandır burdasınız siz? birden çok mutlu oldum cidden

seni anlayabiliyorum canim insan yakini olsun istiyor bende mutlu oldum seninle tanistigima ben evlendigimden beri buradayim bileceride evimiz bilmiyorum duydun mu siz nerede oturuyorsunuz? belki yakınızdır?

bende bügün adet oldum kaderimiz aynı gelecek ay içinde takvimde 3 nisanı işaretledim. ama 8 inden önce test yapmıycam bu kez.bende senin ateş yöntemini deniycem bakalım. bu arada ateşi dil atından mı ölçüyosun?

seni anlayabiliyorum canim insan yakini olsun istiyor bende mutlu oldum seninle tanistigima ben evlendigimden beri buradayim bileceride evimiz bilmiyorum duydun mu siz nerede oturuyorsunuz? belki yakınızdır?

orayı bilmiyorum daha çok yeniyim burda. biz 20 yanvarda oturuyoruz kesin sen bilirsin:) eşimşn iş yeri burda. şimdilik çok yalnızım zaten burda. evdeyim genelde. senin eşin burda olduğuna göre onun ailesi falan vardır çok yalnız değilsindir? baktım nerdeyse iki yıldır evlisin. çok olmuş geleli yani.özlüyosundur türkiyeyi dimi?

canım yakınız 15 dk fılan otobusle bızım burdan oraya valla bende evde yalnız yalnız oturuyorum esımın aıle baska sehırde ama gelıp gıdıyorlar ama kendı aılen gıbı fılan degıl tabıkıde bende cok yalnızım aılemı cok ozluyorum... ulkemıde tabı... nerelısın bu arada ben erzurumluyum...

cok sevindim umarım tanışırız da bi gün:) tabiki insanın kendi ailesi başka. bizim kimse yok burda bi kaç iş arkadaşı var eşimin. bende yozgatlıyım.ama istanbulda yaşıyorduk buraya gelmeden önce kaç yaşındasın canım?

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart
takino 3 mart beklemede
kalyopi 3 mart silik çizgi
010712 4 mart
Mmsl 5mart Beklemede
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart silik çizgi
sukrediyorum 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
emakinef 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış

Son düzenleme:
Bunu ilk sayfa yaparsak daha iyi olur herhalde.

Bu arada İstanbul, 31 yaş ikinci ay denemede ve ilk çocuk inşallah.

hoşgeldin canım aramıza önümüzdeki ay adet tarihin nedr..[/QUOTE]

Hoşbulduk, listede var adım 31 Mart inşallah :) ilk deneme hüsrandı bakalım yeni denemelerde durum ne olacak.

evet didemali2 , kalyopi,takino, bukuli, mmsl nerdesiniz sonuçlarınız ne yazın buraya

canım malesef bugün geldi bu ay bişey yok yani. karar verdim artık beş gün geçmedikçe ne test yapcam nede ümitlencem. hiç gecikmezdi psikolojim yüzünden oldu bence. hep kendimi hamile sanıyorum

canım üzüme bak aynı tarihlerde adetlerimiz belki önümüzdeki ay aynı heycanı beraber yaşarız hamiş olarak:)ateş ölçme yapalım bu ay stres yok adetten önce test yok birbirimize destek olalım tatlı bir bekleyiş olsun hem böylece bebişlerde çabucak gelir inş..

yrn bende başlıycam ateş ölçmeye. birbirimize destek oluruz bu ay hemde:)inşallah gelecek ay güzel günler bizi bekler

Aminnn.bende oyle oluyorum.tamam bu sefer bebis geliyor diyorum sonra hep husran.psikolojik olarak oyle hissediyorum surekli ama hayirlisi bakalim

Son düzenleme:
Aminnn.bende oyle oluyorum.tamam bu sefer bebis geliyor diyorum sonra hep husran.psikolojik olarak oyle hissediyorum surekli ama hayirlisi bakalim

gerçektten öyle hissediyor insan aslında o psikolojiden çıkmak lazım en başta. bende her ay dışarıya yok diyorum ama içimde birşey bu ay geldi diyor ama dediğin gibi hep hüsran ((

kendimi hamile gibi hissediyorum bazen.
değilsem bile böyle hissetmek bile çok güzel :))
haklarımızda hayırlısı

ikiz kı bebiş olayına bayıldım :) bende ikiz olsun istiyorum ama bir kız bir erkek :) ama daha birini başaramadık orası ayrı :)))))) umarım hamilesindir :)

ikiz kı bebiş olayına bayıldım :) bende ikiz olsun istiyorum ama bir kız bir erkek :) ama daha birini başaramadık orası ayrı :)))))) umarım hamilesindir :)

ayyy evet ne biliyim sağlıklı olsun da içimden geçeni de Allahım biliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…