- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
canım daha önceden adet gecikmelerin olmadıysa ve testte cıkmadıysa inş. geç döllenmedir öyle olunca idrarda cıkmaz bence pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır saglık ocagında..
mrb tekrar :) ben yeni geldim bi kaç hafta oldu.eşim 5 aydır burda çalışıyo bi kaç yıl burdayız. bende öğretmenim izin alıp geldim.ne kadar zmandır burdasınız siz? birden çok mutlu oldum cidden
slm arkadaşlar bugün adet günüm ve ben kırmızıları gördümtam günümde hiç gecikmeden stres olmadan iyi oldu napalım gelecek ay nisan 3 adet tarihine kadar beklemeye devam...
yarın ateş ölçme yöntemine başlıyorum yumurta takibi için daha garanti yapmak isteyen olursa burada paylaşabiliriz...
seni anlayabiliyorum canim insan yakini olsun istiyor bende mutlu oldum seninle tanistigima ben evlendigimden beri buradayim bileceride evimiz bilmiyorum duydun mu siz nerede oturuyorsunuz? belki yakınızdır?
orayı bilmiyorum daha çok yeniyim burda. biz 20 yanvarda oturuyoruz kesin sen bilirsin:) eşimşn iş yeri burda. şimdilik çok yalnızım zaten burda. evdeyim genelde. senin eşin burda olduğuna göre onun ailesi falan vardır çok yalnız değilsindir? baktım nerdeyse iki yıldır evlisin. çok olmuş geleli yani.özlüyosundur türkiyeyi dimi?
canım yakınız 15 dk fılan otobusle bızım burdan oraya valla bende evde yalnız yalnız oturuyorum esımın aıle baska sehırde ama gelıp gıdıyorlar ama kendı aılen gıbı fılan degıl tabıkıde bende cok yalnızım aılemı cok ozluyorum... ulkemıde tabı... nerelısın bu arada ben erzurumluyum...
Bunu ilk sayfa yaparsak daha iyi olur herhalde.
Bu arada İstanbul, 31 yaş ikinci ay denemede ve ilk çocuk inşallah.
canım malesef bugün geldibu ay bişey yok yani. karar verdim artık beş gün geçmedikçe ne test yapcam nede ümitlencem. hiç gecikmezdi psikolojim yüzünden oldu bence. hep kendimi hamile sanıyorum
Mrb arkadaslar
Benim bundan yaklasik 2,5 sene once kadar yumurtaligimda cikolata kisti cikti.ve gecmesi icin dogum kontrol hapi kullandim.son kontrole gittigimde dr.um kuculdugunu soyledi.3 ay once hapi biraktim.bu ayki adet tarihim 16 mart ve 4.adetimi gorcem.ki umut dunyasi ins gormem.bu kadar sene hap kullanmis olmam ve kist engellermi hamile kalmami.dr.a bakarsan engellemez diyor ama olmuyor iste
Aranizda var mi benim gibi bu durumu yasayan kizlar.cok taktim kafama
canım üzüme bak aynı tarihlerde adetlerimiz belki önümüzdeki ay aynı heycanı beraber yaşarız hamiş olarak:)ateş ölçme yapalım bu ay stres yok adetten önce test yok birbirimize destek olalım tatlı bir bekleyiş olsun hem böylece bebişlerde çabucak gelir inş..
İnsss.benimde son hafta sayilir 16 mart :)
Aminnn.bende oyle oluyorum.tamam bu sefer bebis geliyor diyorum sonra hep husran.psikolojik olarak oyle hissediyorum surekli ama hayirlisi bakalim
kendimi hamile gibi hissediyorum bazen.
değilsem bile böyle hissetmek bile çok güzel :))
haklarımızda hayırlısı
ikiz kı bebiş olayına bayıldım :) bende ikiz olsun istiyorum ama bir kız bir erkek :) ama daha birini başaramadık orası ayrı :)))))) umarım hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?