mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

inş. hamilesindir canım erken olmuş bencede..meraktan dayanamıyor insan ben beklemeyi tercih ediyorum daha garanti sanki..adet günü geçince zaten yapmalıyım kesin sonuç

Herkese gunaydın kucak dolusu sevgiler, yeni hamiş haberleri alacağımız musmutlu bir günümüz olsun bugün. Herkesin mümin bayramı cuması mübarek olsun. Hayırlı cumalarımız olsun. Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun.

Yok cnm ya bende öyle değil tani ki bir umut olmuyor desem yalan demiş olurum ama stres de yapmıyorum. Tabi bi tane elinin altında garanti olunca insanın öyle oluyor sanırım. Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın. Sabahtan beri bel ağrım var tatlı krizimde geldi bakalım adet olacağım galiba rabbimden umut kesilmez. Bacaklarım da ağrıyo bugün sabahtan beri. Rabbim isteyen herkese nasip etsin olmazsa da önümüzdeki aylara bakıcaz artık umut kaybetmez stres yapmak moral bozmak yok. Ne insanlar vardı on yıl tup bebek bile tutmadı da kendi kendine oldu. Kocasında sperm yoktu hamile kaldı kadının tüpleri tıkanıktı kendi kendine oldu neler neler okudum bu sitede. Can çıkmadan umut asla kesilmezmiş. Çok şükür halimize sağlıklıyız sorunumuz yok. Rabbim dert verim de derman aratmasın. Şükürler olsun halimize.

Maasallah cocuklarinizi Allah bagislasin.Darisi yeni miniklere ins ve Rabbim bizede yasatsin artik o mutlulugu.
Dusunucek o kadar cok vaktim varki hic aklimdan cikmiyor benim diyebilirim.her ay ayri bi stres

Hayırlı cumalar canım. Rabbim mi söyletti ne benim bir oğlum var beden çocuklar yazdım onu da anlamadım ama hakkımızda hayırlısı inşallah

benim bat 5 mart 'dı iki gün geçti henüz bişey yok. 4 gün kala test yaptım negatif 5 martda test yaptım negatif. artık beklemeye karar verdim bakalım ne olacak...

tabloyu cok begendım kızlar benım bılgılerımıde yazın yas 27, 1 yıldır bebek beklıyoruz, sehır bakü...

kızlarr bat martın 12 siydi dayanamadım dün gece test yaptım 2 dakika içinde cok cok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım bütün gece uyuyamadım bebiş geliyomudur acabaa:26:

kızlarr bat martın 12 siydi dayanamadım dün gece test yaptım 2 dakika içinde cok cok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım bütün gece uyuyamadım bebiş geliyomudur acabaa:26:

mrb cnm
benim de bat 12 mart ve dün ben de bir idrar testi yapmıştım eczaneden hiç çizgi çıkmadı.yani bat tam senin gibi olan biri ile mukayese edince bence bu çoook güzel bir haber ve belirti senin için :),inşaallah hamilesindir.ben de belki geç döllenme olmuştur diye bir umut bekliyorum 12 marta kadar.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.inşaallah hepimiz birbirimize müjde veririz :)

çok erken belli olmuş 12 marttan sonra tekrar et o zaman tam çıkar inşaallah hamilesindir.

öyle mi cok sevindim inş ikimizde bu ay seviniriz beraber gün sayarız burda. ben de cıkar die yapmamıstım yani hiç bişi görmeseydim de moralimi bozmıcam die karar aldım sonucta daha 5 gün var ama az da olsa o cizgiyi görünce delirdim resmen inş hevesim kursagımda kalmaz sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum hepimizi için hayırlısı olsun canm

mrb..uzun suredir takipçinizim ılk kez yazıyorum.bende gecen eylül ayından berı heray umutlanan anne adaylarından bırıyım..bat gunu 9 mart benıde listeye alırmısınız tskler

kızlar bir de her marka idrar testine güvenmeyin.Ben bundan 2 sene önce korunuyorduk günüm geçti 4 gün falan test aldım 3 adet 2 sinin markası bebe time idi diğerini hatırlamıyorum.Bebe time testler pozitif çıktı.sonra drdan randevu aldım kan testinde hamile değildim.drdan 1 gün sonra da adet oldum zaten.hassas güvenilir testler alın sonra üzülmeyin.

öyle mii cok sevindim inş ikimizde bu ay seviniriz burda beraber gün sayarız bebişlerimiz için. bende çıkacagını beklemiyordum çıkmasaydı da moralimi bozmıcam die karar aldım sonucta daha 5 gün var. ama az da olsa ikinici çizgiyi görünce delirdim uyuyamadım heyecandan. inş hevesim kursagımda kalmaz sabırsızlıkla carsambayı bekliyorm umarım adet olmamda testi tekrarlarım . hepimiz için hayırlısı olsun

mrb..yas_mın umarım hersey ıstegın gıbı olur senı tebrık edıyorum buyuk ıhtımalle hamılesın..senın bat gunu benden 3gun sonra sımdıden cıkmıs olması cok güzel umarım bızlerde o cıft cızgıyı goruruz en kısa surede

yasmincim benim testim fortune gebelik testiydi.belki seninki de aynısıdır.aynı marka olup aynı zamanda farklı sonuçlar verdiyse sevinmen için bir sebep daha eklemek istedim :) biliyorsun böyle şeylerde en ufak bir ayrıntı bile bize umut oluyor.geçen ay fg gebelik testi diye yeşil beyaz kutulu bir testte de bana çok çok silik çizgi çıktı ama sonra adet oldum yani aldanıp sevinmiştim o fg denilen test yüzünden.inşaallah sen de fortune marka ile yaptıysan ve silik çizgi çıktıysa daha da ilerlemiş olur bu güzel umut cnm :)

[/QUOTE]

Bunu ilk sayfa yaparsak daha iyi olur herhalde.

Bu arada İstanbul, 31 yaş ikinci ay denemede ve ilk çocuk inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim benim de 10 mart umutlu muyum değil miyim ben de bilmiyorum
Bu arada yaş 31 ve yeni evli sayilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hamilelik yok dedi değer ikiden küçük görünüyormuş. Net rakamı okuyamıyormuş. Kısmet bu ay olmadı önümüzdeki maçlara

Canm durmak yok tabiki. belkide erken dir gec dollenme de olmus olabilir. Hayirlisi daha gunun gelmedi. Brn de inan bugun boyle bir moralsiz hic umudum yok nedense. Yarin belki ben de test yaptiricam. Yazarim sonucu yaptirdigim da.

Canm durmak yok tabiki. belkide erken dir gec dollenme de olmus olabilir. Hayirlisi daha gunun gelmedi. Brn de inan bugun boyle bir moralsiz hic umudum yok nedense. Yarin belki ben de test yaptiricam. Yazarim sonucu yaptirdigim da.

Hiç moralsizlik yok tatlım enerji dolu olalım lütfen. Hayatta rabbime açılan eller hiç boş kalmamıştır. İnşallah bizimde dolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…