Düne kadar pek bişey yoktu bu gün göğüslerimde dolgunluk başladı ama adetim yaklaşınca da olur birde üşüyorum Bazense yanıyorum bilemiyorum haftaya bu Günler'de netleşir artıkamin canım inşallahhhhh... sanırım ben de öyle yapcamvücudunda bi belirti filan hissediyo musun canım bi değişiklik?
Hadi bakalım inşaallah sen den de olumlu sonuç olur bence hadi yarın bize haber ver hatta sende pazara kan ver çünkü senin Günü'nde 14 ü geçti değil miinşallah netleşir diyen ağızlarınız bal yesin kızlarhepimiz şu topickten bebişle çıkalım inşallah yeni hamiş topiclerine
Hadi bakalım inşaallah sen den de olumlu sonuç olur bence hadi yarın bize haber ver hatta sende pazara kan ver çünkü senin Günü'nde 14 ü geçti değil mi
. Iyi ozaman onun belli oldu seninde pozitif belli olur inşaallah az daha sabıryok canım bendesirrem ile aynı gün iğne olmuştum bugün 12.gün..bat 7 nisan..yarın çizgi biraz belirginleşirse pazar yada p.tesi kan veririm
Ben iğnenin 14. Günü regl oldum.bugün başka bi doktora gittim yarin tekrar çağırdı duruma bakacak pzrtsi salı aşılama olacak inşallah hayırlı bi sonucu olur.hepimiz yazı hamile karşılarız inşallah, çilek karpuz asermeleri sıkıntı olmaz böylecepeki senin iğnenin kaçıncı gününde adetin başladı ikinci tedavin hayırlı olsun ozaman inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır bu arad biliyorsudur belki ikinci ayda hamile kalma oranı daha da artıyormuş
Hadi inşaallah ozaman ben geçen. Sene bu iğneden yaptırdığımda 12. Günü gelmişti adetim bu gün 8 oldu inşallah gelmez hiç bak ne güzel forum da şenleniyor haberlerleBen iğnenin 14. Günü regl oldum.bugün başka bi doktora gittim yarin tekrar çağırdı duruma bakacak pzrtsi salı aşılama olacak inşallah hayırlı bi sonucu olur.hepimiz yazı hamile karşılarız inşallah, çilek karpuz asermeleri sıkıntı olmaz böylece
Bende gordum canimmmm hadi insallahhhkızlar yüklemeyi becerebildim mi bilmiyorum..Allahını seven silik ince bir çizgi görüyorsa umutlarımı bir gün daha yeşillendirsinyoksa hayal mi görüyorum çok silik ama yaa kesin negatif
Eki Görüntüle 1480165 Eki Görüntüle 1480166 Eki Görüntüle 1480168
Bende gordum canimmmm hadi insallahhh
aman tanrım! olmuş evet çift çizgi ama ikinci çizgi silik. gebeliğin çok erken döneminde olduğun için olabilir. ay çok sevindim sanki benim testimmiş gibi
klomen kullanmaya başladığımdan beri benim de başım gün içinde sürekli ağrıyor. baktım yan etkilerinde böyle bir şey yazmıyor. demekki strestenmiş.pozitif olmaya çalışıyorum ama depresif yanımı törpüleyemiyorum aslında bir türlü..nasıl sıkmışsam kendimi 2 gündür başım çatlıyo
klomen kullanmaya başladığımdan beri benim de başım gün içinde sürekli ağrıyor. baktım yan etkilerinde böyle bir şey yazmıyor. demekki strestenmiş.
Canim bende yok sanirim ovu testi yapiyorum iyice siliklesti olsaydi koyulasirdi umudum da yoktu zatennay nerelerdesin? sen niye yapmıyosun daha test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?