MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

amin canım inşallahhhhh... sanırım ben de öyle yapcam vücudunda bi belirti filan hissediyo musun canım bi değişiklik?
Düne kadar pek bişey yoktu bu gün göğüslerimde dolgunluk başladı ama adetim yaklaşınca da olur birde üşüyorum Bazense yanıyorum bilemiyorum haftaya bu Günler'de netleşir artık

inşallah netleşir diyen ağızlarınız bal yesin kızlar hepimiz şu topickten bebişle çıkalım inşallah yeni hamiş topiclerine
Hadi bakalım inşaallah sen den de olumlu sonuç olur bence hadi yarın bize haber ver hatta sende pazara kan ver çünkü senin Günü'nde 14 ü geçti değil mi

Hadi bakalım inşaallah sen den de olumlu sonuç olur bence hadi yarın bize haber ver hatta sende pazara kan ver çünkü senin Günü'nde 14 ü geçti değil mi

yok canım ben desirrem ile aynı gün iğne olmuştum bugün 12.gün..bat 7 nisan..yarın çizgi biraz belirginleşirse pazar yada p.tesi kan veririm

peki senin iğnenin kaçıncı gününde adetin başladı ikinci tedavin hayırlı olsun ozaman inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır bu arad biliyorsudur belki ikinci ayda hamile kalma oranı daha da artıyormuş
Ben iğnenin 14. Günü regl oldum.bugün başka bi doktora gittim yarin tekrar çağırdı duruma bakacak pzrtsi salı aşılama olacak inşallah hayırlı bi sonucu olur.hepimiz yazı hamile karşılarız inşallah, çilek karpuz asermeleri sıkıntı olmaz böylece

Hadi inşaallah ozaman ben geçen. Sene bu iğneden yaptırdığımda 12. Günü gelmişti adetim bu gün 8 oldu inşallah gelmez hiç bak ne güzel forum da şenleniyor haberlerle

aman tanrım! olmuş evet çift çizgi ama ikinci çizgi silik. gebeliğin çok erken döneminde olduğun için olabilir. ay çok sevindim sanki benim testimmiş gibi

pozitif olmaya çalışıyorum ama depresif yanımı törpüleyemiyorum aslında bir türlü..nasıl sıkmışsam kendimi 2 gündür başım çatlıyo
klomen kullanmaya başladığımdan beri benim de başım gün içinde sürekli ağrıyor. baktım yan etkilerinde böyle bir şey yazmıyor. demekki strestenmiş.

Kızlar ben yarın yıne kan verıcem.dr la konustul10 deger olarak sınır dedı.yarınkı degere gore net bellı olur dedı cok korkuyorum

desirrem inşallah yukselir içini ferah tut iyi düşün iyi olsun Allah nasip eder inşallah

benim de bu sabah yaptığım testte çizgi koyulaşmadığı gibi iyice silikleşti ilacın etkisiydi heralde dünkü..adet olacak gibi bacaklarım kasılmaya başladı,gaz ve şişkinliğim var..olmadı benim bu ay

Bende hıc belırtı yok sadece sutyenı cıkardıgımda ağrıyor gogusler bı de arada sankı adet olacakmısım gıbı karnına bı ağrı gırıyor oldum diyorum yok gelmıyor kısmet artık yarın bellı olur

ne geçmez, bitmez haftaymış..öldüm öldüm dirildim..günler geçip gitse de bi an önce neyin ne olduğunu anlasam

Aynen öyle yoksa adet olsam bıtse de bır an önce çalışmalara başlasam

kizlar sabirli olun insallah hayirli haberleriniz gelir bide bana bakin martin 17 sinden bu yana belirsizliklerle mucadele ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…