MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

gunaydın canım.daha iyiyim agrım yok bu sabah.sen nasılsın?inanılmaz uykum var sürekli uyumak istiyorum ve çok acıkıyorum ben yaaa.diyetisyene gidiyordum 7 kilo vermiştim :)
Sevindim canım iyi olmana bunlar olucak seyler verırsın sonra boşver :)

Sevindim canım iyi olmana bunlar olucak seyler verırsın sonra boşver :)
tabii canım hiç umurumda degil.bebegim beni bırakmasında ben 100 kilo alayım dermişim :) evet iştahım çok acıldı ama dikkat etmem gerek.diyetisyenim hamile kalmaya çalıştıgımı biliyor.ona gore liste hazırlayacak bana.

canımm bugün kan vericeksin demi :)

Aynen canım hadi bakalım :)

çatlatma iğnesi yaptırmadım canım ben klomen ve menogon kullandım yumoşlar büyüyünce 3 gün ilişki dedi.1 hafta oldu bakalım hayırlısı.progestan kullanıyorum ondan olurmu acaba?
Anladım canım inşallah iyi bir şey için acıyodur kullanmadım onu etkisi nedir bılmıorum canım...

Hadı yaaa sızlerınde ınsallah hayırlısıyla pozıtıf sonuclanırda burada hep beraber kutlarız :) hamılelıgın nasıl gıttıgını paylasırız :) G Gul166 vedıger kızlar nerelerde?
günaydın @dessirem ve diğer kızlar... bir süredir yazamamadım maalesef, şirkette ve evde çok telaşlı zamanlar geçiriyorum.
ama ara sıra açıp güzel haberlerinizi okuyorum ve çok mutlu oluyorum :))
bugün fırsat bulabilirsem tekrar doktoruma gidicem. ikinci klomene başlamak için. ama fırsatım olacakmı bilemiyorum çok yoğun bir hafta..

Be
çatlatma iğnesi yaptırmadım canım ben klomen ve menogon kullandım yumoşlar büyüyünce 3 gün ilişki dedi.1 hafta oldu bakalım hayırlısı.progestan kullanıyorum ondan olurmu acaba?
Bende aynı durumdayım. Altinci gun bugun.goguslerim şiş. Arada kasigimda yanma oluyor.bende progesteron kullaniyorum.acaba halen ignenin etkisimi var?

yaaa evet istiyorum gitmek.deger arttıysa içim rahatlar çunku.yoksa 10 gun bekle keseyi görelim dedi ama 10 gun bu stress çekilmez
Canım senin göğüslerinde bi deqğişiklik varmı nezaman olmaya başladı ?

selam canım.sana kolaylıklar dilerim.yoğun işlerin ne demek oldugunu bilirim :) bence dedigin gibi doktora git ve klomene tekrar başla.ne zaman pozitif etki göstereceği hiç belli olmaz.ben senden umutluyum canım.ayrıca bu yogunluk işe yarayabilir ve kafan dagılır hiç stress yapmazsın böylelikle :)

Canım senin göğüslerinde bi deqğişiklik varmı nezaman olmaya başladı ?
ignenin 10. gunu falan dolgunlaşmaya başladı.kahverengi olan kısım koyulaşmadı ama genişledi.gogus ucu hassasiyetim zaten vardı nedense. ama igneden sonra iyice acısı arttı.

ignenin 10. gunu falan dolgunlaşmaya başladı.kahverengi olan kısım koyulaşmadı ama genişledi.gogus ucu hassasiyetim zaten vardı nedense. ama igneden sonra iyice acısı arttı.
Benımde aqrımaya başladı da canım düne kadar bişey yoktu ondan sordum...

ben test yaptım sabah ama malesef.. silik de olsa bi çizgi göremedim bu ay da olmadı benden ..

arkadaşlar ben progestan kullanmadım ama vucuttan etkinin atılması için 14 gun gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…