- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Sevindim canım iyi olmana bunlar olucak seyler verırsın sonra boşver :)gunaydın canım.daha iyiyim agrım yok bu sabah.sen nasılsın?inanılmaz uykum var sürekli uyumak istiyorum ve çok acıkıyorum ben yaaa.diyetisyene gidiyordum 7 kilo vermiştim :)
Nekadar oldu iqne olalı ?günaydın kızlar.çok fena göğüs hassasiyeti yaşıyorum.yürürken bile acıyo..
tabii canım hiç umurumda degil.bebegim beni bırakmasında ben 100 kilo alayım dermişim :) evet iştahım çok acıldı ama dikkat etmem gerek.diyetisyenim hamile kalmaya çalıştıgımı biliyor.ona gore liste hazırlayacak bana.Sevindim canım iyi olmana bunlar olucak seyler verırsın sonra boşver :)
çatlatma iğnesi yaptırmadım canım ben klomen ve menogon kullandım yumoşlar büyüyünce 3 gün ilişki dedi.1 hafta oldu bakalım hayırlısı.progestan kullanıyorum ondan olurmu acaba?Nekadar oldu iqne olalı ?
canımm bugün kan vericeksin demi :)tabii canım hiç umurumda degil.bebegim beni bırakmasında ben 100 kilo alayım dermişim :) evet iştahım çok acıldı ama dikkat etmem gerek.diyetisyenim hamile kalmaya çalıştıgımı biliyor.ona gore liste hazırlayacak bana.
Aynen canım hadi bakalım :)tabii canım hiç umurumda degil.bebegim beni bırakmasında ben 100 kilo alayım dermişim :) evet iştahım çok acıldı ama dikkat etmem gerek.diyetisyenim hamile kalmaya çalıştıgımı biliyor.ona gore liste hazırlayacak bana.
Anladım canım inşallah iyi bir şey için acıyodur kullanmadım onu etkisi nedir bılmıorum canım...çatlatma iğnesi yaptırmadım canım ben klomen ve menogon kullandım yumoşlar büyüyünce 3 gün ilişki dedi.1 hafta oldu bakalım hayırlısı.progestan kullanıyorum ondan olurmu acaba?
günaydın @dessirem ve diğer kızlar... bir süredir yazamamadım maalesef, şirkette ve evde çok telaşlı zamanlar geçiriyorum.
Bende aynı durumdayım. Altinci gun bugun.goguslerim şiş. Arada kasigimda yanma oluyor.bende progesteron kullaniyorum.acaba halen ignenin etkisimi var?çatlatma iğnesi yaptırmadım canım ben klomen ve menogon kullandım yumoşlar büyüyünce 3 gün ilişki dedi.1 hafta oldu bakalım hayırlısı.progestan kullanıyorum ondan olurmu acaba?
yaaa evet istiyorum gitmek.deger arttıysa içim rahatlar çunku.yoksa 10 gun bekle keseyi görelim dedi ama 10 gun bu stress çekilmezcanımm bugün kan vericeksin demi :)
Canım senin göğüslerinde bi deqğişiklik varmı nezaman olmaya başladı ?yaaa evet istiyorum gitmek.deger arttıysa içim rahatlar çunku.yoksa 10 gun bekle keseyi görelim dedi ama 10 gun bu stress çekilmez
selam canım.sana kolaylıklar dilerim.yoğun işlerin ne demek oldugunu bilirim :) bence dedigin gibi doktora git ve klomene tekrar başla.ne zaman pozitif etki göstereceği hiç belli olmaz.ben senden umutluyum canım.ayrıca bu yogunluk işe yarayabilir ve kafan dagılır hiç stress yapmazsın böylelikle :)günaydın @dessirem ve diğer kızlar... bir süredir yazamamadım maalesef, şirkette ve evde çok telaşlı zamanlar geçiriyorum.
ama ara sıra açıp güzel haberlerinizi okuyorum ve çok mutlu oluyorum :))
bugün fırsat bulabilirsem tekrar doktoruma gidicem. ikinci klomene başlamak için. ama fırsatım olacakmı bilemiyorum çok yoğun bir hafta..
ignenin 10. gunu falan dolgunlaşmaya başladı.kahverengi olan kısım koyulaşmadı ama genişledi.gogus ucu hassasiyetim zaten vardı nedense. ama igneden sonra iyice acısı arttı.Canım senin göğüslerinde bi deqğişiklik varmı nezaman olmaya başladı ?
Benımde aqrımaya başladı da canım düne kadar bişey yoktu ondan sordum...ignenin 10. gunu falan dolgunlaşmaya başladı.kahverengi olan kısım koyulaşmadı ama genişledi.gogus ucu hassasiyetim zaten vardı nedense. ama igneden sonra iyice acısı arttı.
Kaçıncı günündü canım ?ben test yaptım sabah ama malesef..silik de olsa bi çizgi göremedim bu ay da olmadı benden ..
ama ben iğne yaptırmadım.sanırım progestanın etkisiBe
Bende aynı durumdayım. Altinci gun bugun.goguslerim şiş. Arada kasigimda yanma oluyor.bende progesteron kullaniyorum.acaba halen ignenin etkisimi var?
hadi bakalım hayırlısı.kaçıncı gunu bugun ignenin? sen @halemoon ile aynı gun igne yapmıştın dimi canım?Benımde aqrımaya başladı da canım düne kadar bişey yoktu ondan sordum...
Benim 11.günüm onun 12.günü sanırım canım..hadi bakalım hayırlısı.kaçıncı gunu bugun ignenin? sen @halemoon ile aynı gun igne yapmıştın dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?