MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Ayyyy canım inşallah yaaa.kasıklarıma cok kotu sancı gırıp cıkıyor

Doktorum yuzunden :) bu aksam benımde cok karnım agrıyor adet olucak gıbı, korkuyorum
Canım karın ağrısı normal hatta bir kaç ay her adet Döneminde oluyor merak etme sen inşaallah doktorların işi bu onlarıda anlamak lazım...

Başım çok ağrıyor kızlar çok kötüyüm yatmaya gidiyorum hepimize iyi geceler inşaallah bu ağrıyla uyuyabilirim sabaha görüşürüz yarın kırmızısız çift Çizgili bir gün daha olsun amiiiin

Hadı yaaa sızlerınde ınsallah hayırlısıyla pozıtıf sonuclanırda burada hep beraber kutlarız :) hamılelıgın nasıl gıttıgını paylasırız :) G Gul166 vedıger kızlar nerelerde?

Gecmıs olsun canım.ınsallah yıne cıft cızgıyı gorursun.bende sızınle bırlıkte cumayı beklıyorum hayırlısıyla :)

Anne konusunda sana çok Katılıyorum iki sene üst üste doğum yapmış ama bana gelince yıllardırhep dur biraz oğlun büyüsün dedi durdu bende Oğlumu kolay bulunca ikinci de öyle olcak sanıp lafına baktım ah şimdi ki Aklım olsa tutardık bakıcıyı hemen arkasından ikinciyi yapardım ama hala beni anladığını sanmıyorum yap artık bi tane daha deyip duruyor sankikeyfimden Yapmıyorum

Ayyyy canım inşallah yaaa.kasıklarıma cok kotu sancı gırıp cıkıyor
canım benim arkadasım da şimdi bir aylık hamile ve cok feci sancı cekiyo hamilelikle sancı oluyormuş ilk aylarda sennki çok sancılı olmaz inşallah.. ve arkadasım ilk bi ay boyunca idrar testlerinde cıkmadı hamilelik malesef kan vermeye gidince anlayabildi 1 aylık hamile oldugunu :)

Hadııı yaaaa.ayyyy bebeğim oraya saglam yerşleşsın ben agrı cekmeye razıyım :) hadı artık sızlerındebellı olsun yaaaa.sızın ıcınde cok heyecanlıyım

Dün akşam bende iğnemi oldum kızlar yarın aşılama var sonrası bekleyiş işte herzamanki gibi.Sürecin sonunda umarım desirrem gibi artarak ilerler değerlerim inşallah:) Gözün aydın buarada:)Allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğu bana da dua edin

ah keşke güzel bir haber verebilsem ama saatler kaldı artık bat için sadece adet olacağımı hissediyorum..eğer hamiş olsaydım hissederdim gibi geliyo

Kızlar ben ikinci klomen + igne ye başladım inş bu ay güzel sonuçlar alırım. Sizlerin güzel haberlerini duymak bana umut oluyor

hoşgeldin canım neredeyse hepimiz buraya senin gibi geldik..başkalarını okuyarak..hepimiz aynı duyguları hissediyoruz, aynı olayları yaşıyoruz, her gün birbirimizden güzel bir haber almak üzere buraya bakıyoruz..eşimize, ailemize, konu komşuya, hatta dosta, arkadaşa anlatamadığımız herşeyi paylaşıyoruz..ama bu tip başlıkların bir farkı var..çünkü burada ortak bir özlemimiz, tabiri caizse ortak bir yaramız var..kimimiz yeni ama kimimiz de yıllardır bize mucize olacak birer varlığın hasretini çekiyoruz..umarım sen de en yakın zamanda anne olursun

aminnn canm sagoll :)

yani bugun aşılaman yapılacak.allah yardımcın olsun canım.inşallah tutar bebişlerin olur.dualarımız seninle .sen sakın inancını yitirme.

günaydın kızlar.çok fena göğüs hassasiyeti yaşıyorum.yürürken bile acıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…