MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Kızlar test yaptim pozitifi qördüm ama 10.gün buqun ne olur bilmiorum silikti cizqi ama belli oluodu
Bende aynı durumdayım 11.gün deyim ve pozitifi çok çok silik gördüm bakalım beler olcak Çarşamba tekrar yapcam akıntım iyice arttı ve şiddetli baş ağrısı başladı bu gün

Bende aynı durumdayım 11.gün deyim ve pozitifi çok çok silik gördüm bakalım beler olcak Çarşamba tekrar yapcam akıntım iyice arttı ve şiddetli baş ağrısı başladı bu gün
İnsallah qellir bebisler benim bas aqrim baslayinca adet qelio insallah baslamaz

Enfal97 CanSev_Can kızlar bu kadar umutsuz olmayın.benım degerım artmasına ragmen bugun delı gıbı karnım ve belım agrıyor aynı adet olucak gıbı. Ayrıca basagrımda var.benımde adet olacagım zaman basım agrır.@lamb-h lısteyı yapıcam ama sen tatlisukurbaasi Enfal97 ve CanSev_Can da guzel haberlerı versın inşallahhhhh

Canım benim çok Sağol ama ben bilmiyorum da ümitliyim sanki bu ay benim pek başım ağrımaz ve iki hamileliğimde Yaşadığım belirtiler şimdi yol nedense bakalım belki yanılıyorumdur bekleyip görücez az kaldı az

slm kızlar aranıza yeni katıldım tam bir saattir en baştan yazışmalarınızı okuyorum inanın kendimi hikaye yada roman kitabı okur gibi kaptırmışım hemen diyer sayfayı acıyorum heycanla sizinle birlikte mutluda oldum uzuldumde ama bu işler boyle demekki,onceden olsa hayatta boyle siteler ilgimide cekmez oturup başinada okumazdım ama suan oylemi benim gibi daha kimler var ve neler yapyolar diye hep bi merk bi umut ve arayış icindeyim artık,gercekten bu bekleyişler cok zor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dostlar..

Hoşgeldin arkadaşım Aramıza senin yaşadıklarını çok iyi anlayan insanlar var burda ve beklemek sanki böyle daha güzel

Hoşgeldin arkadaşım Aramıza senin yaşadıklarını çok iyi anlayan insanlar var burda ve beklemek sanki böyle daha güzel
sagol canm hoşbulduk,bundan sonraki süreclerimde burda olmak paylaşmak iyi gelicek bana diye umut ediyorum son zamanlarda iyice diplerdeyim cunku bu konular başka bişeye benzemiyo agactan düşenini halini yine agactan düşen anlıyo nekadar cevren kakbalık olursa olsun sevdiklerin dostların yeri geliyo annenle bile konuşsan rahatlayamıyosun çünkü seni anlamadıgından eminsin yaşamamış ve bi zamn sonra hic tanımadıgın birileride olsa seninle ortak derdi olanlara kendini daha yakın hissediyosun off offf fazla konuştum sanırım :)

Hosgeldın canım

Sagol canım cok tesekkurler.ben o gunlerı nasıl gecırdıım bırde bana sor :) hatta farkındasındır hala hamıleyım demıyorum dıyemıyorum yarın tekrar kan verıcem kızlar.

Hosqeldin canim aramiza

Kızlar cok korkuyorum cıddı anlamda karnım agrıyor
Canim bize diosun sen kotü dusunuosun yerlesme aqrisi o insallah benim illk qebeliqimde ne adet sancisi cekmistim varya ole bole deil bilmiorum tabi hamile olduqumu sabaha kadat kivrandim yerlesmeymis canim icini ferah tut kuzum bebek qelio insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…