- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
12. gün canmKaçıncı günündü canım ?
canım üzülme.cumaya kadar bekle kanda baktır bence8. gün yaptığım testte ikinci çizgi belirgindi sanırım iğnenin etkisiydi o.. bugün 12. günüm ve sabah yaptım test , fakat olumsuz
Benimde dün 10.gündü pozitif çıktı yarın 12.gün yapıcam bakalım ne olcak üzülme canım bıde kanda baktır bekle cumaya kadar...8. gün yaptığım testte ikinci çizgi belirgindi sanırım iğnenin etkisiydi o.. bugün 12. günüm ve sabah yaptım test , fakat olumsuz
Çok sarı akıntım var canım ya seninde varmıydı varmı yada ?hadi bakalım hayırlısı.kaçıncı gunu bugun ignenin? senEnfal97 ile aynı gun igne yapmıştın dimi canım?
canım bence de daha erken ben pozitifi gördüm ama eğer görmeseydim de hamile olma ihtimalim yok diyemezdim çünkü daha adet tarihine var ve belki de adet gününde göreceksin pozitifi sakın moralni bozma belki yumurtan geç çatladı geç gebelik belli olacak gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez8. gün yaptığım testte ikinci çizgi belirgindi sanırım iğnenin etkisiydi o.. bugün 12. günüm ve sabah yaptım test , fakat olumsuz
Canım sarı akıntın varmı senin bende baya varda...canım bence de daha erken ben pozitifi gördüm ama eğer görmeseydim de hamile olma ihtimalim yok diyemezdim çünkü daha adet tarihine var ve belki de adet gününde göreceksin pozitifi sakın moralni bozma belki yumurtan geç çatladı geç gebelik belli olacak gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez
:)) evet canım bende de sarı akıntı vardı hatta hala var :) hadi bakalım hayırlısı. ben 12.gun kanda baktırmıştım.idrar testine guvenmiyorum arkadaşlar. o yuzden moral bozmayın.ben hala idrar testi yapmadım.Çok sarı akıntım var canım ya seninde varmıydı varmı yada ?
Karnımın alt kısmında kasıklardan yayılan bi aqrı var korkuorum açıkçası adet qelıcek dıye canım...Bende perşembe vericem kan bakalım...:)) evet canım bende de sarı akıntı vardı hatta hala var :) hadi bakalım hayırlısı. ben 12.gun kanda baktırmıştım.idrar testine guvenmiyorum arkadaşlar. o yuzden moral bozmayın.ben hala idrar testi yapmadım.
inşallah canım öyle umut var olmak lazım.. cuma yı bekleyeyim o zaman..canım bence de daha erken ben pozitifi gördüm ama eğer görmeseydim de hamile olma ihtimalim yok diyemezdim çünkü daha adet tarihine var ve belki de adet gününde göreceksin pozitifi sakın moralni bozma belki yumurtan geç çatladı geç gebelik belli olacak gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez
sakin ol sakinnnnnnn. inşallah tutmuştur diye dua et.bu saatten sonra yapacak bişeyin yok.bu 2 gunu guzel geçir.rahat bırak vucudunu.Karnımın alt kısmında kasıklardan yayılan bi aqrı var korkuorum açıkçası adet qelıcek dıye canım...Bende perşembe vericem kan bakalım...
Ahh keşke elimizde olsa aqrısa bi taraflarımız bi dert aqrımasa bı dert beklemek yoruyor ınsanı canım başka bısey deıl ümidimiz herzaman var :)kızlar bakın gerçekten moralinizi bozmayın.ben 12.gun kan tahliline gittiğimde doktorum bana dediki testteki degerin 1 bile çıksa uzulmeyeceksin.eger deger 1 çıkarsa umidimizi kaybetmiyoruz ve adet gununu bekliyoruz.herşey degişebilir sonuçlar farklı olabilir dedi.adetiniz gelmeden lutfen olumsuz duşunmeyin kendinizi boşuna yıpratmayın.
Tamm canım takılmıycam dinlemıycem kendımı qelırsede qelmezsede kendi bilir napıyım ya off :)sakin ol sakinnnnnnn. inşallah tutmuştur diye dua et.bu saatten sonra yapacak bişeyin yok.bu 2 gunu guzel geçir.rahat bırak vucudunu.
canım aslında ben 8. gün o çift çizgiyi görüp bugün göremeyince o biraz daha etkiledi beni.. malesef. arkadasım1 aylık gebelikde yaptıgı testlerde cıkmadı kan da cıktı ancak, dediğiniz gibi en garanti kan vermek olcak sanırım.. hayırlısı artık. eşimden gizli yapıyorum bu testleri zaten sadece burda sizlerle paylaşıyorum.. hepiniz de iyi ki varsınızkızlar bakın gerçekten moralinizi bozmayın.ben 12.gun kan tahliline gittiğimde doktorum bana dediki testteki degerin 1 bile çıksa uzulmeyeceksin.eger deger 1 çıkarsa umidimizi kaybetmiyoruz ve adet gununu bekliyoruz.herşey degişebilir sonuçlar farklı olabilir dedi.adetiniz gelmeden lutfen olumsuz duşunmeyin kendinizi boşuna yıpratmayın.
bugün adetimin 6. günüydü. doktoda daha önce gitmem gerektiğini biliyordum ama yarım saat bile fırsat ayıramadım. az önce gittim doktoruma. serophene isminde klomene benzer bir ilaç verdi. 1-2 gün erken gelseydin daha iyi olurdu dedi. ben bu ay geç gitmekle zaten yenik başladım. ama pes etmek yok, yola devam :))selam canım.sana kolaylıklar dilerim.yoğun işlerin ne demek oldugunu bilirim :) bence dedigin gibi doktora git ve klomene tekrar başla.ne zaman pozitif etki göstereceği hiç belli olmaz.ben senden umutluyum canım.ayrıca bu yogunluk işe yarayabilir ve kafan dagılır hiç stress yapmazsın böylelikle :)
kesinlikle geçen ay 26. günde gelmişti adetim 26. gün cuma oluyor benimde o gün yapılan test sonucu gerçektir bence yarın yeniden yapıcam ama ben hala pozitif mi diye merak işte duramıyorum kiinşallah canım öyle umut var olmak lazım.. cuma yı bekleyeyim o zaman..
Karnın aqrıomu senin canım ?kesinlikle geçen ay 26. günde gelmişti adetim 26. gün cuma oluyor benimde o gün yapılan test sonucu gerçektir bence yarın yeniden yapıcam ama ben hala pozitif mi diye merak işte duramıyorum ki
kesinlikle hiç bir şeyi dert etmeyin derim adet günü ne kadar hatta adet gecikmesinde bile ümit var çünkü iki hamileliğimde kanamlı geçti bir sapasağlam diğeri düştü yani ne olacağını bilemeyiz ve ümit herzaman olmalı bence ben kanda çıksa bile doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum çünkü senin yaşadıklarını geçen hamileliğimde yaşadım iki gün arayla kan vermek çok stresli bişey gerçekten zaten değerin 1000 ve üzerinde olunca kese görülüyor bekleyip ozaman gitcem ben hem alttan bakmalarına gerek kalmıyorkızlar heyecanınızı anlıyorum.ben ilk gittiğimde 12.gun once muayene ettti.karnımdan ultrasonla baktı.oooo dedi nolduuuuu deyip aglamaya başladım adam sasırdı.dedimki çok heyecanlıyım bayılmak uzereyim neden oooo dediniz dedim.klomen kist yapacak diye korkuyordum.rahim kalınlıgı çok guzel o yuzden oooo dedim dedi :) umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.yani paniğimi anlıyor musunuz? adam oooo diyor ben hop kötu bişey var diye aglıyorum.bugun 16.gunu ignenin ama yine kan vericem.bende hala korkuyorum bende hala heyecanlıyım biliyorsunuz.ne guzel destek oluyoruz.yapmayın bu kadar panik lutfen.belki içerde bebiş var korkutmayın onuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?