- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 133
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
ah be canım çok isterdm de o umut beni bulmaz yarın zaten bat günü 11 nde çatlamoş yumurta vardı olsa çıkardı :)Sen testim negatif diyorsun canım ama hala adet olmamışsın ki ayrıca senin bi ara yine kasık ağrın oldu belki oda yumurtlamaydı tuttu bilemezsin ki bence bekle hemen olumsuz olma adet olana kadar umut vardır illa ki
Sonrasında belki vardır başka gelişmiş çatlamış yumurtanda valla mucize bu işler gönlümden öyle geçer inşallah öyle olmuştur canım olmazsada femaraya devam ettirirse doktor et ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum olmazsa aşılamaah be canım çok isterdm de o umut beni bulmaz yarın zaten bat günü 11 nde çatlamoş yumurta vardı olsa çıkardı :)
Canım lütfen olumsuz duygular içine girme. Doktorum ne yaparsan yap ama unut düşünme demişti. Bak senin ne güzel yumurtaların büyümüştü bende o da yok yarın gideceğim insallah bi tanesi büyümüştürDün doktora gittim çatlayıp çatlamadığına baktırmak için kist falan yapmış mı diye bakmadı belli olmaz bekliceksin artık dedi çok sinir oldum beklemeye geçtim artık ama içime bi olumsuzluk doğdu bu ay yine..
sonrasında ilişki çok olmadı canım o yüzden sans yok. doktorum da 11 ni değerlendirin sonrası önemli değil zaten demişyi biz 12 değerlendirdik ondan hiç umudum yok acıkcaıs :)Sonrasında belki vardır başka gelişmiş çatlamış yumurtanda valla mucize bu işler gönlümden öyle geçer inşallah öyle olmuştur canım olmazsada femaraya devam ettirirse doktor et ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum olmazsa aşılama
Eşinde sıkıntı var diyemi o şekilde tek gün önerdi canım çünkü normalde günaşırı 10 gün yinede değerlendirme veriyorlar her ihtimale karşısonrasında ilişki çok olmadı canım o yüzden sans yok. doktorum da 11 ni değerlendirin sonrası önemli değil zaten demişyi biz 12 değerlendirdik ondan hiç umudum yok acıkcaıs :)
bilmiyorum ki cankm doktora göre eşimin de çok bi sorunu yok ama ürologlara göre var eşim zaten gitmyio doktoraEşinde sıkıntı var diyemi o şekilde tek gün önerdi canım çünkü normalde günaşırı 10 gün yinede değerlendirme veriyorlar her ihtimale karşı
Doğru demiş ama işte her ay olumsuzu almaktan insan hiç olmayacak gibi hissediyor aynen canım napalım olana kadar gayrete devamCanım lütfen olumsuz duygular içine girme. Doktorum ne yaparsan yap ama unut düşünme demişti. Bak senin ne güzel yumurtaların büyümüştü bende o da yok yarın gideceğim insallah bi tanesi büyümüştürsen elinden geleni yaptın zaten artık bol bol dua et he olmazsa da üzülmek yok çok şükür teknoloji çağında yaşıyoruz her şeyin çaresi var napalım bizimde bebişlerimiz biraz nazlanarak gelecekler
Anladım canım yine doğru günü değerlendirmişsiniz zaten ama herhalde zamanı gelmemiş dahabilmiyorum ki cankm doktora göre eşimin de çok bi sorunu yok ama ürologlara göre var eşim zaten gitmyio doktora
benim 8-10 iliki olsu 11 yumırta çatlamş göründü. sanırkm başka büyücek çatlıcak yumurta yoktu
İnşallah canım benim ona alttan muayene ile mi bakıyor kanla mıCanım merhaba haftaya çatlamış mı diye bakacak. Yumurtan çok güzel büyümüs hayırlısıyla tutar insallahh. Benimde yarın kontrolüm var umarım 18 mm olsa da büyümüstür en son 13 mm kalmıştı
Benim alttan bakmıştı doktorum ama bazılarında kan alarak da duydumİnşallah canım benim ona alttan muayene ile mi bakıyor kanla mı
İnsallahh canımm yarın doktordan sonra yazacağım burayaDoğru demiş ama işte her ay olumsuzu almaktan insan hiç olmayacak gibi hissediyor aynen canım napalım olana kadar gayrete devamDualarımdasınız seninde inşallah büyüyecek yumurtan
Yaz canım bekliyorum güzel haberleriniİnsallahh canımm yarın doktordan sonra yazacağım buraya
Merhaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz o zamanMerhaba kızlar ben de yarın femaraya baslıyorumm
Yumurtası normal gelişip çatlayan yine de bu ilacı kullanan oluyo mu var mı bilginiz acaba ?Merhaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman
ben canım normalde de gelişip çatlamıştı progesteron baktırdım 21. gün 32 çıktmıştı.Yumurtası normal gelişip çatlayan yine de bu ilacı kullanan oluyo mu var mı bilginiz acaba ?
Ne zamandir deniyorsunuz?rahim Film cektirdiniz mi? Benim de 25.gun test verdim progesteron 14.9 cikmisti doktor çatlamış güzel dedi ama tutmadi simdi bu ilaci verdiben canım normalde de gelişip çatlamıştı progesteron baktırdım 21. gün 32 çıktmıştı.
dr bu ay bu ilacı verdi kullandım gebelik olmadı
temmuzda 3 sene olacak, ilk tedavi alışım bu ay.Ne zamandir deniyorsunuz?rahim Film cektirdiniz mi? Benim de 25.gun test verdim progesteron 14.9 cikmisti doktor çatlamış güzel dedi ama tutmadi simdi bu ilaci verdi
Allah gonlüne göre versin insallah ben hsg çektirmedim korkuyorum ondantemmuzda 3 sene olacak, ilk tedavi alışım bu ay.
çekildim canım hsg temiz.
hormonlar iyi gibi ultrasonda multikistik görünüm var , amh 3 yaşım 30.
eşimde sorunlar var ama doktora göre engel değil.
bilmiyorum artık kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?