Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen testim negatif diyorsun canım ama hala adet olmamışsın ki ayrıca senin bi ara yine kasık ağrın oldu belki oda yumurtlamaydı tuttu bilemezsin ki bence bekle hemen olumsuz olma adet olana kadar umut vardır illa ki
ah be canım çok isterdm de o umut beni bulmaz yarın zaten bat günü 11 nde çatlamoş yumurta vardı olsa çıkardı :)

ah be canım çok isterdm de o umut beni bulmaz yarın zaten bat günü 11 nde çatlamoş yumurta vardı olsa çıkardı :)
Sonrasında belki vardır başka gelişmiş çatlamış yumurtanda valla mucize bu işler gönlümden öyle geçer inşallah öyle olmuştur canım olmazsada femaraya devam ettirirse doktor et ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum olmazsa aşılama

Canım lütfen olumsuz duygular içine girme. Doktorum ne yaparsan yap ama unut düşünme demişti. Bak senin ne güzel yumurtaların büyümüştü bende o da yok yarın gideceğim insallah bi tanesi büyümüştür sen elinden geleni yaptın zaten artık bol bol dua et he olmazsa da üzülmek yok çok şükür teknoloji çağında yaşıyoruz her şeyin çaresi var napalım bizimde bebişlerimiz biraz nazlanarak gelecekler

sonrasında ilişki çok olmadı canım o yüzden sans yok. doktorum da 11 ni değerlendirin sonrası önemli değil zaten demişyi biz 12 değerlendirdik ondan hiç umudum yok acıkcaıs :)

sonrasında ilişki çok olmadı canım o yüzden sans yok. doktorum da 11 ni değerlendirin sonrası önemli değil zaten demişyi biz 12 değerlendirdik ondan hiç umudum yok acıkcaıs :)
Eşinde sıkıntı var diyemi o şekilde tek gün önerdi canım çünkü normalde günaşırı 10 gün yinede değerlendirme veriyorlar her ihtimale karşı

Eşinde sıkıntı var diyemi o şekilde tek gün önerdi canım çünkü normalde günaşırı 10 gün yinede değerlendirme veriyorlar her ihtimale karşı
bilmiyorum ki cankm doktora göre eşimin de çok bi sorunu yok ama ürologlara göre var eşim zaten gitmyio doktora
benim 8-10 iliki olsu 11 yumırta çatlamş göründü. sanırkm başka büyücek çatlıcak yumurta yoktu

Doğru demiş ama işte her ay olumsuzu almaktan insan hiç olmayacak gibi hissediyor aynen canım napalım olana kadar gayrete devam Dualarımdasınız seninde inşallah büyüyecek yumurtan

Anladım canım yine doğru günü değerlendirmişsiniz zaten ama herhalde zamanı gelmemiş daha

İnşallah canım benim ona alttan muayene ile mi bakıyor kanla mı

Yumurtası normal gelişip çatlayan yine de bu ilacı kullanan oluyo mu var mı bilginiz acaba ?
ben canım normalde de gelişip çatlamıştı progesteron baktırdım 21. gün 32 çıktmıştı.
dr bu ay bu ilacı verdi kullandım gebelik olmadı

ben canım normalde de gelişip çatlamıştı progesteron baktırdım 21. gün 32 çıktmıştı.
dr bu ay bu ilacı verdi kullandım gebelik olmadı
Ne zamandir deniyorsunuz?rahim Film cektirdiniz mi? Benim de 25.gun test verdim progesteron 14.9 cikmisti doktor çatlamış güzel dedi ama tutmadi simdi bu ilaci verdi

Ne zamandir deniyorsunuz?rahim Film cektirdiniz mi? Benim de 25.gun test verdim progesteron 14.9 cikmisti doktor çatlamış güzel dedi ama tutmadi simdi bu ilaci verdi
temmuzda 3 sene olacak, ilk tedavi alışım bu ay.
çekildim canım hsg temiz.
hormonlar iyi gibi ultrasonda multikistik görünüm var , amh 3 yaşım 30.
eşimde sorunlar var ama doktora göre engel değil.
bilmiyorum artık kısmet...

Allah gonlüne göre versin insallah ben hsg çektirmedim korkuyorum ondan

merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı beş gün önce bi tanecik olan 13 mm yumurtam 20 mm olmuş hatta bir de arkadan 18mm lik yumurtam olmuş yediğim incirler işe yaramış çok şükür iğnemi de vuruldum artık bu saatten sonra hayırlısı olsun yumurtalarım büyüdü ya bin şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…