- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Benim 20 mm 1 taneydi canım.Benimde bugün asırı ağrım oldu inanır mısın merdiveni zor çıktım. İki yumurtam vardı canım 19 mm ve 20 mm. Doktorum çağırmadı kontrole. Senin nasıl yumurtaların???
Çatlamış mı diye bakabilir canım. Bat ne zaman seninBenim 20 mm 1 taneydi canım.
Çarşmba günü kontrole çağırdı ama ne için çağırdı bilmiyorum
13 Nisan canımÇatlamış mı diye bakabilir canım. Bat ne zaman senin
Benim de 8 nisan ama bazen iki gün filan gecikiyor. Biraz uyudum kasık ağrım geçmiş simdi üzülüyom acaba bebiş olmadı da ondan mı ağrımıyo diye13 Nisan canım
Senin ne zaman
Ayy inanır mısın benim de ağrım geçtiBenim de 8 nisan ama bazen iki gün filan gecikiyor. Biraz uyudum kasık ağrım geçmiş simdi üzülüyom acaba bebiş olmadı da ondan mı ağrımıyo diyekafayı yicem galiba
Aa canım bak o bende yok belki hamişsindir ondan öyledirAyy inanır mısın benim de ağrım geçtiama göğüslerimde dolgunluk var
Ahhh keşke canım yaaAa canım bak o bende yok belki hamişsindir ondan öyledir
Merhaba canım yumurtuların çok güzel büyümüş insallah bu ay hayırlısıyla tutarMerhaba kızlar. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ben 2 senelik evliyim 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama sebepsiz yere olmuyor çocuk. Hsg çektirdim tüpler açık değerlerim de normal. Geçen ay klomen kullandım olmadı. Bu ay femaraya geçirdi doktorum. İki yumurta oluşmuş biri 24 mm diğeri 20mm bakalım haftaya cumartesi adet günüm ama inşallah olmam.
K Kelebekkk80 ne durumdasın canımMerhaba canım yumurtuların çok güzel büyümüş insallah bu ay hayırlısıyla tutarbu mübarek günde Rabbim sesimizi duysun evlat haberi almayı nasip etsin inşallah Benimde bugün iğnede 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum ama artık hayırlısı olsun
Merhaba canım benim de 4. Günüm iğnede akıntımın rengi baya sarı oldu. Enfeksiyon filan mı oldum anlamadım ki
Amin canım hepimiz için inşallah. Ben de aynı durumdayım bel ağrılarım var. Allahtan Ümit kesilmez tabiMerhaba canım yumurtuların çok güzel büyümüş insallah bu ay hayırlısıyla tutarbu mübarek günde Rabbim sesimizi duysun evlat haberi almayı nasip etsin inşallah Benimde bugün iğnede 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum ama artık hayırlısı olsun
Bu beyaz akıntı bende de var iğneden bu yama sebebi ne acaba
Allah allah benimki şeffaf beyaz canım akıntımMerhaba canım benim de 4. Günüm iğnede akıntımın rengi baya sarı oldu. Enfeksiyon filan mı oldum anlamadım ki
Kaçıncı günün canım iğnedeBu beyaz akıntı bende de var iğneden bu yama sebebi ne acaba
Benimde bi gün beyaz akıntı oldu sonra sarı geldi geldiği zamanlarAllah allah benimki şeffaf beyaz canım akıntım
Benim bir de iğneden dolayı yan etki yaptı sanırım.
Ellerimde döküntü oldu. Okumuştum vücutta döküntü yapabilir diye. Kremliyorum sabaha yine aynı oluyor
11. Günüm canımKaçıncı günün canım iğnede
Çok zor canım ya ben de stresten öleceğim neredeyseBenimde bi gün beyaz akıntı oldu sonra sarı geldi geldiği zamanlaruff beklemek çok zor vallahi
Benimde 6. Günüm hala beyaz akıntım var11. Günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?