Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün asırı ağrım oldu inanır mısın merdiveni zor çıktım. İki yumurtam vardı canım 19 mm ve 20 mm. Doktorum çağırmadı kontrole. Senin nasıl yumurtaların???
Benim 20 mm 1 taneydi canım.
Çarşmba günü kontrole çağırdı ama ne için çağırdı bilmiyorum

Merhaba kızlar. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ben 2 senelik evliyim 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama sebepsiz yere olmuyor çocuk. Hsg çektirdim tüpler açık değerlerim de normal. Geçen ay klomen kullandım olmadı. Bu ay femaraya geçirdi doktorum. İki yumurta oluşmuş biri 24 mm diğeri 20mm bakalım haftaya cumartesi adet günüm ama inşallah olmam.

Merhaba canım yumurtuların çok güzel büyümüş insallah bu ay hayırlısıyla tutar bu mübarek günde Rabbim sesimizi duysun evlat haberi almayı nasip etsin inşallah Benimde bugün iğnede 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum ama artık hayırlısı olsun

K Kelebekkk80 ne durumdasın canım
Benim bugün iğnede 5.günüm ve aşırı beyaz akıntım var geçmedi

Amin canım hepimiz için inşallah. Ben de aynı durumdayım bel ağrılarım var. Allahtan Ümit kesilmez tabi

Benim de bugün iğne olalı 10. Günüm belim be kasıklarımda acayip ağrı var. Belki çok saçma gelebilir ama sabah mide bulantısından uyandım. Umarım güzel sonuçlar alırız

Merhaba canım benim de 4. Günüm iğnede akıntımın rengi baya sarı oldu. Enfeksiyon filan mı oldum anlamadım ki
Allah allah benimki şeffaf beyaz canım akıntım
Benim bir de iğneden dolayı yan etki yaptı sanırım.
Ellerimde döküntü oldu. Okumuştum vücutta döküntü yapabilir diye. Kremliyorum sabaha yine aynı oluyor

Benimde bi gün beyaz akıntı oldu sonra sarı geldi geldiği zamanlar uff beklemek çok zor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…