Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım benim çook sevindiimm bak 1 büyürmü derken 2 olmuş rabbim büyük mucizeleride ❤ İnşallah bu ay olur kuzum değerlendirmeye başla

Kızlar nasıl gidiyor bugün iğnenin 3.günü kasıklarımda baskı var
Akıntı da olmaya başladı yumurtalar çatladı sanırım
Sizde nasıl durumlar

Kızlar nasıl gidiyor bugün iğnenin 3.günü kasıklarımda baskı var
Akıntı da olmaya başladı yumurtalar çatladı sanırım
Sizde nasıl durumlar
Benim çatlayalı tahminimce 1 hafta oldu ama bi belirti arayamıyorum çünkü doktor progestan yazmıştı onu kullanıyorum ve ilacın bütün etkilerini görüyorum gaz, ateş, uykusuzluk, mide ağrısı gece 3 4 kere uyanıyorum 3 gündür çok kötüyüm o yüzden gebelik belirtisi diyemiyorum bekliyorum sadece ay sonunda test yapmayı planlıyorum hayırlısı

İğneyi ne zman vurulmuştun canım

kızlar benim bugğn test günümdü negatif kan testim, böylelikle ilk femara denememde olmadı.

Kızlar Günaydın ne durumdayız
Bugün iğnenin 4.günü
2 gündür yumurta akı kıvamında akıntı geliyor. Dün akşam değerlendirdik normalde doktor gün aşırı ilişki dedi ama ben bugün ve yarını da değerlendireceğim.
Sizler ne durumdasınız iğnenin kaçıncı günündesiniz akıntı var mı ilişki nasıl ağrınız var mı
Ne çok soru sordum

Merhaba canım günaydın iğnenin üçüncü günündeyim sol yumurtalık tarafımda hafif ağrı var bazen damar atıyormuş gibi atıyor ve şeffaf renkte akıntım var. Benim doktorum da gün aşırı dedi ama bende iğnenin olduğu günü ondan sonraki günü hatta bugün sabah 6 gibi de değerlendirdim ama artık bu geceyi es geçerizzz. Bu ağrı ve akıntı normal mi herkeste oluyor mu acaba

Canım ben de iğne günü ağrım oldu biraz baskı vardı kasıklarımda. Akşamı değerlendirdik
2.günü boş geçtik ama yine baskı devam ediyordu
3.günü yani dün aşırı ağrı vardı adım atarken bile zorlanıyordum.
Akşamı değerlendirdik eşim de farketmiş beyaz akıntı yı bu iyiye işaret bence
Ben bugün ve yarını da değerlendireceğim. Akıntı olduğu için bi ihtimal hakkımızda.......

Doktorun haftaya çağırdı mı seni canım
Bir de yumurtan kaç tane ve kaç mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…