- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Ya canım benim çook sevindiimm bak 1 büyürmü derken 2 olmuş rabbim büyük mucizeleride ❤ İnşallah bu ay olur kuzum değerlendirmeye başlamerhaba kızlarbugün kontrolüm vardı beş gün önce bi tanecik olan 13 mm yumurtam 20 mm olmuş hatta bir de arkadan 18mm lik yumurtam olmuş yediğim incirler işe yaramış çok şükür iğnemi de vuruldum artık bu saatten sonra hayırlısı olsun yumurtalarım büyüdü ya bin şükür...
Aynen canım Rabbim çok büyük gerçektenYa canım benim çook sevindiimm bak 1 büyürmü derken 2 olmuş rabbim büyük mucizeleride ❤ İnşallah bu ay olur kuzum değerlendirmeye başla
Merhaba canım bende iğnemi dün vuruldum bendeki belirtiler de aynı senin gibi. İnsallah tutar bebislerimiz yaKızlar nasıl gidiyor bugün iğnenin 3.günü kasıklarımda baskı var
Akıntı da olmaya başladı yumurtalar çatladı sanırım
Sizde nasıl durumlar
Benim çatlayalı tahminimce 1 hafta oldu ama bi belirti arayamıyorum çünkü doktor progestan yazmıştı onu kullanıyorum ve ilacın bütün etkilerini görüyorum gaz, ateş, uykusuzluk, mide ağrısı gece 3 4 kere uyanıyorum 3 gündür çok kötüyüm o yüzden gebelik belirtisi diyemiyorum bekliyorum sadece ay sonunda test yapmayı planlıyorum hayırlısıKızlar nasıl gidiyor bugün iğnenin 3.günü kasıklarımda baskı var
Akıntı da olmaya başladı yumurtalar çatladı sanırım
Sizde nasıl durumlar
Ayy inşallah canım yaaaMerhaba canım bende iğnemi dün vuruldum bendeki belirtiler de aynı senin gibi. İnsallah tutar bebislerimiz ya
İğneyi ne zman vurulmuştun canımBenim çatlayalı tahminimce 1 hafta oldu ama bi belirti arayamıyorum çünkü doktor progestan yazmıştı onu kullanıyorum ve ilacın bütün etkilerini görüyorum gaz, ateş, uykusuzluk, mide ağrısı gece 3 4 kere uyanıyorum 3 gündür çok kötüyüm o yüzden gebelik belirtisi diyemiyorum bekliyorum sadece ay sonunda test yapmayı planlıyorum hayırlısı
İğne vurulmadım ben canım kendi çatlıyor diye hiç vermiyor doktor bana iğne çatladıysa kendileri çatladılar artıkİğneyi ne zman vurulmuştun canım
Bat günün ne zamanİğne vurulmadım ben canım kendi çatlıyor diye hiç vermiyor doktor bana iğne çatladıysa kendileri çatladılar artık
Nisanın 1 i ya da 2 si canım 31 inde test yapıcamBat günün ne zaman
Hayırlısı olsun canım Rabbim kimsenin kucağını duasını boşa çıkarmasınNisanın 1 i ya da 2 si canım 31 inde test yapıcam
Amin canım sağolasınHayırlısı olsun canım Rabbim kimsenin kucağını duasını boşa çıkarmasın
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını tez vakitte kucağın dolsun inşallahkızlar benim bugğn test günümdü negatif kan testim, böylelikle ilk femara denememde olmadı.
amin canım inşallah , isteyen herkesinHakkında hayırlısı olsun sıkma canını tez vakitte kucağın dolsun inşallah
Merhaba canım günaydınKızlar Günaydın ne durumdayız
Bugün iğnenin 4.günü
2 gündür yumurta akı kıvamında akıntı geliyor. Dün akşam değerlendirdik normalde doktor gün aşırı ilişki dedi ama ben bugün ve yarını da değerlendireceğim.
Sizler ne durumdasınız iğnenin kaçıncı günündesiniz akıntı var mı ilişki nasıl ağrınız var mı
Ne çok soru sordum
Canım ben de iğne günü ağrım oldu biraz baskı vardı kasıklarımda. Akşamı değerlendirdikMerhaba canım günaydıniğnenin üçüncü günündeyim sol yumurtalık tarafımda hafif ağrı var bazen damar atıyormuş gibi atıyor ve şeffaf renkte akıntım var. Benim doktorum da gün aşırı dedi ama bende iğnenin olduğu günü ondan sonraki günü hatta bugün sabah 6 gibi de değerlendirdim ama artık bu geceyi es geçerizzz. Bu ağrı ve akıntı normal mi herkeste oluyor mu acaba
Doktorun haftaya çağırdı mı seni canımMerhaba canım günaydıniğnenin üçüncü günündeyim sol yumurtalık tarafımda hafif ağrı var bazen damar atıyormuş gibi atıyor ve şeffaf renkte akıntım var. Benim doktorum da gün aşırı dedi ama bende iğnenin olduğu günü ondan sonraki günü hatta bugün sabah 6 gibi de değerlendirdim ama artık bu geceyi es geçerizzz. Bu ağrı ve akıntı normal mi herkeste oluyor mu acaba
Benimde bugün asırı ağrım oldu inanır mısın merdiveni zor çıktım. İki yumurtam vardı canım 19 mm ve 20 mm. Doktorum çağırmadı kontrole. Senin nasıl yumurtaların???Doktorun haftaya çağırdı mı seni canım
Bir de yumurtan kaç tane ve kaç mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?