- 1 Ekim 2020
- 107
- 138
- 53
- 39
Çok sevindim geçmiş olsun, gayet güzel hayırlı haberler inşallahKızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum
Geçmiş olsun. Hadi hayırlısıKızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum
Yarım saat bir saaatle bir şey olmaz bence de. Sadece dedkleri gibi cetrodite ve çatlatma iğnesi saati saatine olmalıArkadaşlar merhaba ben de tüp bebek tedavisi oluyorum bu 3. Denememiz iki negatif transferim var embriyolarımız bitince baştan başladık suan yumurta geliştirme aşamasındayız hafta sonu opu olucak büyük ihtimalle :) size bit şey sorucaktım benim iğne saatlerim hep aynı saatte olmadı yani hep aynı saatte evde olamadım çoğu zaman 6 da vurdum ama birkaç kez 6 buçuk bir kez 7 buçukta vurmak zorunda kaldım merkez sorun olmaz dedi ama aranızda böyle olan var mı içime kurt dustu
Canım selam. Benm de 8 di 6 sına işlem yapmışlar . 3 ü döllendiKızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum
Demek ki rahat geçti. Darısı başımızaKızlar yalnız ayılır ayılmaz buraya yazmama ne diosunuz
Catlatma ve cetroide de göbekten değil mi?Yarım saat bir saaatle bir şey olmaz bence de. Sadece dedkleri gibi cetrodite ve çatlatma iğnesi saati saatine olmalı
İnşallah inşallah pozitifi görürsünKızlar merhaba ben transfer oldum transfer gününüde sayarsak 5. Gün bugün günler gecmiyor tek embriyo transferi oldum yasımdan dolayı 3 senelik evliyim bu arada
Valla ben en zor kısmı atlattım diye düşünüyorum. Bir tanesi yeter bana gerçi doktora dedim iki tane koyalım diye ciddi misin dedi adamCanım selam. Benm de 8 di 6 sına işlem yapmışlar . 3 ü döllendiKaliteli olsunlar tutunsunlar inşallah
Valla çok şükür rahat geçti anestezi almadan hemen önce ameliyathanede hep birlikte aldı bizi bir gülme doktor, hemşire, anestezi uzmanı, ben kahkahalar eşliğinde gittimDemek ki rahat geçti. Darısı başımıza
Çok iyi yapmışsın fazla beklememekle. 3 senelik evli olman seni aşırı yıpratmamıştır diye düşünüyorum.Kızlar merhaba ben transfer oldum transfer gününüde sayarsak 5. Gün bugün günler gecmiyor tek embriyo transferi oldum yasımdan dolayı 3 senelik evliyim bu arada
Koyar canım valla, benım 3 tane idi o sebeple 2-1 şeklindeydi . 1 i koydukValla ben en zor kısmı atlattım diye düşünüyorum. Bir tanesi yeter bana gerçi doktora dedim iki tane koyalım diye ciddi misin dedi adamçok ciddiyim bir seferde olsun çıksın. Artık bundan sonrası Allahtan. Nasibimde varsa olur
Evet ikisi de göbektendi benım. Bazıları koldan da vuruyormuş. Kas içi yazıyorMuş zatenCatlatma ve cetroide de göbekten değil mi?
Sen stres yapma büyürler. Doktorun ne dedi peki ona göre tedaviye yön vermedimiKızlar bugün kontrolüm vardı ili yumurtam cok önden gelişmiş biri 19 biri de 18 olmuş ama diğerleri 14 13.5g civarlarında kalmış böyle yaşayan var mı sanırım cumartesi toplayacaklar o zamana bu küçük kalanlar yetişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?