Mart ayı tüp bebek düsünenler

Yarım saat bir saaatle bir şey olmaz bence de. Sadece dedkleri gibi cetrodite ve çatlatma iğnesi saati saatine olmalı

Merhaba Kızlar bende dün başladım letrol verdi doktor yumurta çoğaltıcı ctesi de iğneye başlıcaz dedi adetimin 4.günü iğnelere başlamak için Ctesi geç değilmi kızlar kafama takıldı

Kızlar ben de adet bekliyordum üç gün gecikmeyle bugün başladı. Sanırım stres oldum ve korktum ondan geciktim. Aradım, yarın için randevumu aldım sanırım başlıyoruuuuz. Heyecanlıyım ama daha çok korkuyorum galiba. Rabbim hayırlısını versin

Kızlar merhaba ben transfer oldum transfer gününüde sayarsak 5. Gün bugün günler gecmiyor tek embriyo transferi oldum yasımdan dolayı 3 senelik evliyim bu arada
İnşallah inşallah pozitifi görürsün rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım selam. Benm de 8 di 6 sına işlem yapmışlar . 3 ü döllendi Kaliteli olsunlar tutunsunlar inşallah
Valla ben en zor kısmı atlattım diye düşünüyorum. Bir tanesi yeter bana gerçi doktora dedim iki tane koyalım diye ciddi misin dedi adam çok ciddiyim bir seferde olsun çıksın. Artık bundan sonrası Allahtan. Nasibimde varsa olur

Demek ki rahat geçti. Darısı başımıza
Valla çok şükür rahat geçti anestezi almadan hemen önce ameliyathanede hep birlikte aldı bizi bir gülme doktor, hemşire, anestezi uzmanı, ben kahkahalar eşliğinde gittim ayildigimda da çok iyi hissettim kendimi. Çıkalı 2 saat oldu yeni eve geldim. Çok şükür iyiyim çok az gaz sancısı gibi sancım var ama o da böyle ara da gelip gidiyor. Benm adetlerim de sancılı geçmez ondan sanırım yoksa canım çok tatlı umarım herkesinki böyle geçer

Kızlar merhaba ben transfer oldum transfer gününüde sayarsak 5. Gün bugün günler gecmiyor tek embriyo transferi oldum yasımdan dolayı 3 senelik evliyim bu arada
Çok iyi yapmışsın fazla beklememekle. 3 senelik evli olman seni aşırı yıpratmamıştır diye düşünüyorum.

Koyar canım valla, benım 3 tane idi o sebeple 2-1 şeklindeydi . 1 i koyduk

Kızlar bugün kontrolüm vardı ili yumurtam cok önden gelişmiş biri 19 biri de 18 olmuş ama diğerleri 14 13.5g civarlarında kalmış böyle yaşayan var mı sanırım cumartesi toplayacaklar o zamana bu küçük kalanlar yetişir mi

Sen stres yapma büyürler. Doktorun ne dedi peki ona göre tedaviye yön vermedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…