Stres yapmayın lütfen hersey gönlünüzce olsunKızlar bugün kontrolüm vardı ili yumurtam cok önden gelişmiş biri 19 biri de 18 olmuş ama diğerleri 14 13.5g civarlarında kalmış böyle yaşayan var mı sanırım cumartesi toplayacaklar o zamana bu küçük kalanlar yetişir mi
2 buçukta tekrar görmek istedi ona göre toplama gününe karar verecekler geçen tedavide de aynı şey olmuştuSen stres yapma büyürler. Doktorun ne dedi peki ona göre tedaviye yön vermedimi
Ben de yedi yıldır evliyim arkadaşım üç yıldır istiyorduk olmadı. Dediğin gibi bitkisel tedaviler ilaçlar falan derken biraz yıprandık. Seni çok iyi anlıyorumYani yıpratmadı desem yalan olur zor günler yasadm ilac tedavisi bitkisel tedaviler 2 negatif aşılama fln ama yinede hamd olsun yine ümidimiz var cok şükür
Simdiki aklım olsaydı direk tüp bebege gecerdm ilaclardan onceBen de yedi yıldır evliyim arkadaşım üç yıldır istiyorduk olmadı. Dediğin gibi bitkisel tedaviler ilaçlar falan derken biraz yıprandık. Seni çok iyi anlıyorum
Canım cok sağol amin insallah hepimizinInsallah 5. Gune giden kaliteli embriyolariniz olur rabbim kucagimizi doldursun
Kızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum
Gittin mi canım tekrar doktora2 buçukta tekrar görmek istedi ona göre toplama gününe karar verecekler geçen tedavide de aynı şey olmuştu
Canım durumun nasıl. Şişkinlik gibi şikayetlerin varmıÇok sevindim geçmiş olsun, gayet güzel hayırlı haberler inşallah
Yeter canım yeter daha nolsunKızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum
Ben işte aynısı idim. Hatta benm arkadakiler 10-11 di seninki benden iyi yaniKızlar bugün kontrolüm vardı ili yumurtam cok önden gelişmiş biri 19 biri de 18 olmuş ama diğerleri 14 13.5g civarlarında kalmış böyle yaşayan var mı sanırım cumartesi toplayacaklar o zamana bu küçük kalanlar yetişir mi
Çok şükür iyiyim. Öyle aşırı agrim sancım olmadı hatta beklediğimden çok daha iyiydi. Çatlatma iğnesi daha çok canımı yaktı diyebilirimCanımm cok geçmiş olsun nasılsın iyi misin . Bence gayet iyi kalitelilerse bak gör 5.güne kadar giderler insallah
Artık olduğu kadar diyorum ne yapayımYeter canım yeter daha nolsunbende pazartesi ye randevu aldım bende başlıyorum inşallahhh
Valla az önce arkadaşlara aynı cümleyi kurdum iş yerindeSimdiki aklım olsaydı direk tüp bebege gecerdm ilaclardan once
Gittim canım cumartesi opu var insallah sabah kendi doktorum bakmamıştı öğleden sonra kendi doktorum diğer doktorun 19 ölçtüğünü 16 ölçtü şimdilik güzel gözüküyor cok şükür 15-20 tane toplarız dedi ilk tedavimde de 15 toplandı ama 8 tane olgun çıkmıştı insallah daha fazla çıkar bu seferGittin mi canım tekrar doktora
İnşallah canım bakalım gözün aydınGittim canım cumartesi opu var insallah sabah kendi doktorum bakmamıştı öğleden sonra kendi doktorum diğer doktorun 19 ölçtüğünü 16 ölçtü şimdilik güzel gözüküyor cok şükür 15-20 tane toplarız dedi ilk tedavimde de 15 toplandı ama 8 tane olgun çıkmıştı insallah daha fazla çıkar bu sefer
İnsallah canım amin hepimizin yüzü gülsün insallahİnşallah canım bakalım gözün aydınAllah gönlüne göre versin
Yumurta nasıl ölçülüyor?Gittim canım cumartesi opu var insallah sabah kendi doktorum bakmamıştı öğleden sonra kendi doktorum diğer doktorun 19 ölçtüğünü 16 ölçtü şimdilik güzel gözüküyor cok şükür 15-20 tane toplarız dedi ilk tedavimde de 15 toplandı ama 8 tane olgun çıkmıştı insallah daha fazla çıkar bu sefer
Ultrason muayenesinde doktor ultrasonla ölçüyor.Yumurta nasıl ölçülüyor?
Alttan mı?yoksa karından mı?Ultrason muayenesinde doktor ultrasonla ölçüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?