Mart ayı tüp bebek düsünenler

İkiz bebişler yolda inşallah sımsıkı tutunurlar sana. En hayırlısı olsun hakkınızda.

Ben 75 le başladım canım amh 1.3 doktor amh ye göre yumurtan az dedi ben de anlamadım valla artık nolcaksa hayırlısı olsun zaten 1 kere denicem tüp bebeği de olursa olur olmazsa çay demleriz artık
Canım 75 aşılama dozu. Emin misin tüp bebek için basladıgına senin gibi amh sı düşüklere yükswk doz başlaması gerekirdi. Benm amh yüksek oldugu halde 225 ve 275 doz uygulandı. Senin ki zaten aşılama tedavisi için baslanmıs gibi.. bence doktorunla iyice bir konus veya doktorunu değiştir . Ben burada da kaç kişide okudum aşılama olup 100 küsür doz vurulan bile var

İğneye başladığımızda aşılama diye başladık canım zaten. Biz tüp bebek diye gittik hoca bize bu ay aşılama yapıp yumurtalarını uyaralım dedi. Daha fazla yumurta elde edelim tüp bebekte dedi. Gittiğim doktor gerçekten çok iyi bir doktor. İstanbul da tüp bebek bölüm başkanlığı yapıyor bir üniversitede canım daha kime gideyim zaten o kadar çok doktor gezdim ki bu 6 yılda yıldım. Artık akışına bıraktım ama tabi kaygılarım da oluyor zaman zaman onlarda geçer inşallah.

Tamam canım o zaman bilinçli baslamıs asılama diye ben sandım ki tüp bebek diye baslayıp düşük dozlarda sandım . Doktorun iyidir tabii neden olmasınn bazı doktorlar inan çok yanlıs tedaviler uyguluyor. İnsallah bu ay asılaman tutar da gerek kalmaz

Kızzlar hastaneden geliyorummm
Embriyolog ile görüştük. Hemde muayene oldum muayenem gayet iyi hastalık geçmiş sadece kabızlık kaldı.
5.güne giden 9 tane kaliteli embriyom donduruldu bugun doktor kaliteleri gayet iyi dedi. Bebişlerimi 2 şer şekilde kaplara koymuslar. Sadece bitanesi tek kaptaymıs
TRansfer tarihini daha görüşmedik önce adet olayım sonra karar verilecek

Ya Çok heyecanlı 9 çok güzel sayı maşallah hadi bakalım hayırlısı

Canım hayırlı uğurlu olsun insallah tutunurlar sana sıkı sıkı. Sonucta sınırı geçmişsin 8 ve üzeriymiş tutunurlar insallah. Toplam 5 embiryon mu gitti 5.güne?
Çok teşekkür ederim. Evet canım 5 embriyo gitti 5. Güne 3 ünü dondurduk hayırlısı inşallah. Senin de bugün 5. Günüydü sanırım belli mi kaç tane?

Çok teşekkür ederim pozitif desteğin için. Evet çok ince değilmiş 8.6 içim biraz rahatladı. Transfer çok kolay oldu hiç acı yok, aşılama yaptırdıysanız bi farkı yok, sonda hissi kötü ama 2 saat kalkmamak için güzel bir konfor. Çünkü idrara sıkışık transfer yapılıyor. Sonrasında yatırdılar üstümü de örttüler telefonu da verdiler elime bekledim öyle Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Ağzın bal yesin inşallah canım ptesi olcak bakalım hayırlısı artık. Hepimiz için dua ediyorum. Senin de inşallah son olsun hiç uğraşma bir daha

Çok sevindim canım 9 çok iyi inşallah tekseferde tutar tek olanı mı koydurcaksın yoksa çift mi

Hayırlı olsun canım hiç birşeyi kafana takma şuan minik bebişin seninle ve sana tutunmaya çalışıyor üzme onu annesi darısıda bizim başımıza inşallah hayırlısıyla

Ayyy cok guzel insallah ikiside tutunur . Hic takma rabbim ol desin yeter kalinlik gayet iyi bence

Ağzın bal yesin inşallah canım ptesi olcak bakalım hayırlısı artık. Hepimiz için dua ediyorum. Senin de inşallah son olsun hiç uğraşma bir daha
Çok sevindim canım 9 çok iyi inşallah tekseferde tutar tek olanı mı koydurcaksın yoksa çift mi
Canım benim cok sağoll insallah hepimiz ya isteyen herkese rabbim tek sefferde nasip etsin insallah
Canım ben çift koydurmayı düşünüyorum birde rahim dinlenecekya tutunurlar heralde Allah'ımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…