İkiz bebişler yoldaŞimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Hangisi kızlar iyi dediği ilaç doktorun?Evet benim doktorumda oyle soyledi piyasadaki en iyi ilac bu demisti ama iyiligini sormadim malesef hangi konuda iyi diye. Insallah ise yarar
Canım 75 aşılama dozu. Emin misin tüp bebek için basladıgına senin gibi amh sı düşüklere yükswk doz başlaması gerekirdi. Benm amh yüksek oldugu halde 225 ve 275 doz uygulandı. Senin ki zaten aşılama tedavisi için baslanmıs gibi.. bence doktorunla iyice bir konus veya doktorunu değiştir . Ben burada da kaç kişide okudum aşılama olup 100 küsür doz vurulan bile varBen 75 le başladım canım amh 1.3 doktor amh ye göre yumurtan az dedi ben de anlamadım valla artık nolcaksa hayırlısı olsunzaten 1 kere denicem tüp bebeği de olursa olur olmazsa çay demleriz artık
Ahahah aynen olmadı çay demler otururuz napalimBen 75 le başladım canım amh 1.3 doktor amh ye göre yumurtan az dedi ben de anlamadım valla artık nolcaksa hayırlısı olsunzaten 1 kere denicem tüp bebeği de olursa olur olmazsa çay demleriz artık
İğneye başladığımızda aşılama diye başladık canım zaten. Biz tüp bebek diye gittik hoca bize bu ay aşılama yapıp yumurtalarını uyaralım dedi. Daha fazla yumurta elde edelim tüp bebekte dedi. Gittiğim doktor gerçekten çok iyi bir doktor. İstanbul da tüp bebek bölüm başkanlığı yapıyor bir üniversitede canım daha kime gideyimCanım 75 aşılama dozu. Emin misin tüp bebek için basladıgına senin gibi amh sı düşüklere yükswk doz başlaması gerekirdi. Benm amh yüksek oldugu halde 225 ve 275 doz uygulandı. Senin ki zaten aşılama tedavisi için baslanmıs gibi.. bence doktorunla iyice bir konus veya doktorunu değiştir . Ben burada da kaç kişide okudum aşılama olup 100 küsür doz vurulan bile var
Tamam canım o zaman bilinçli baslamıs asılama diye ben sandım ki tüp bebek diye baslayıp düşük dozlarda sandım . Doktorun iyidir tabii neden olmasınnİğneye başladığımızda aşılama diye başladık canım zaten. Biz tüp bebek diye gittik hoca bize bu ay aşılama yapıp yumurtalarını uyaralım dedi. Daha fazla yumurta elde edelim tüp bebekte dedi. Gittiğim doktor gerçekten çok iyi bir doktor. İstanbul da tüp bebek bölüm başkanlığı yapıyor bir üniversitede canım daha kime gideyimzaten o kadar çok doktor gezdim ki bu 6 yılda yıldım. Artık akışına bıraktım ama tabi kaygılarım da oluyor zaman zaman onlarda geçer inşallah.
Ayyy inşallah inşallah canım benim hepimizinki çok güzel ilerlesin inşallahRica ederim ne demek canımminsallah tedavin cokk güzel ilerler
Ya Çok heyecanlıKızzlar hastaneden geliyorummm
Embriyolog ile görüştük. Hemde muayene oldum muayenem gayet iyi hastalık geçmiş sadece kabızlık kaldı.
5.güne giden 9 tane kaliteli embriyom donduruldu bugundoktor kaliteleri gayet iyi dedi. Bebişlerimi 2 şer şekilde kaplara koymuslar. Sadece bitanesi tek kaptaymıs
TRansfer tarihini daha görüşmedik önce adet olayım sonra karar verilecek
Amiinn canımmm inşaallah hepimizinki böyle güzel şekilde ilerler de tez zamanda kavusuruz bebişlerimizeYa Çok heyecanlı9 çok güzel sayı maşallah hadi bakalım hayırlısı
Çok teşekkür ederim. Evet canım 5 embriyo gitti 5. Güne 3 ünü dondurduk hayırlısı inşallah. Senin de bugün 5. Günüydü sanırım belli mi kaç tane?Canım hayırlı uğurlu olsun insallah tutunurlar sana sıkı sıkı. Sonucta sınırı geçmişsin 8 ve üzeriymiş tutunurlar insallah. Toplam 5 embiryon mu gitti 5.güne?
Canım yeni gördüm çok sevindim 9 çok çok iyi maşallahAmiinn canımmm inşaallah hepimizinki böyle güzel şekilde ilerler de tez zamanda kavusuruz bebişlerimize
Çok teşekkür ederim pozitif desteğin içinAyyyy çok heyecanlıhadi hayırlısı olsun çift embriyo iyidir hiç sıkma canını doktorlar en olumsuzu demek zorunda adam o kadar okumuş doktor olmuş olamayacak işe kalkışır mi kalınlığı dert etme ayy ilk transfer mi bu başlıkta çok heyecanlı yaaa neden sonda taktilar neden iki saat yatırıyorlar bizi Engin tecrübelerinle bilgilendirir misin
Ağzın bal yesin inşallah canım ptesi olcak bakalım hayırlısı artık. Hepimiz için dua ediyorum. Senin de inşallah son olsun hiç uğraşma bir dahaTamam canım o zaman bilinçli baslamıs asılama diye ben sandım ki tüp bebek diye baslayıp düşük dozlarda sandım . Doktorun iyidir tabii neden olmasınnbazı doktorlar inan çok yanlıs tedaviler uyguluyor. İnsallah bu ay asılaman tutar da gerek kalmaz
Çok sevindim canım 9 çok iyi inşallah tekseferde tutarKızzlar hastaneden geliyorummm
Embriyolog ile görüştük. Hemde muayene oldum muayenem gayet iyi hastalık geçmiş sadece kabızlık kaldı.
5.güne giden 9 tane kaliteli embriyom donduruldu bugundoktor kaliteleri gayet iyi dedi. Bebişlerimi 2 şer şekilde kaplara koymuslar. Sadece bitanesi tek kaptaymıs
TRansfer tarihini daha görüşmedik önce adet olayım sonra karar verilecek
Hayırlı olsun canım hiç birşeyi kafana takma şuan minik bebişin seninle ve sana tutunmaya çalışıyor üzme onu annesiŞimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Çok teşekkür ederim hayırlısı inşallahHayırlı olsun canım hiç birşeyi kafana takma şuan minik bebişin seninle ve sana tutunmaya çalışıyor üzme onu annesidarısıda bizim başımıza inşallah hayırlısıyla
Ayyy cok guzel insallah ikiside tutunur . Hic takma rabbim ol desin yeter kalinlik gayet iyi benceŞimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Pergoveris yumurta gelistirici.Hangisi kızlar iyi dediği ilaç doktorun?
Ağzın bal yesin inşallah canım ptesi olcak bakalım hayırlısı artık. Hepimiz için dua ediyorum. Senin de inşallah son olsun hiç uğraşma bir daha
Canım benim cok sağoll insallah hepimiz ya isteyen herkese rabbim tek sefferde nasip etsin insallahÇok sevindim canım 9 çok iyi inşallah tekseferde tutartek olanı mı koydurcaksın yoksa çift mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?