Mart ayı tüp bebek düsünenler

Canım yeni gördüm çok sevindim 9 çok çok iyi maşallah
Çok sağol kuzumm
İnşaallah tek seferde tutunurlarda tek duam o simdilik ee nasıl hissediyorsun doktor günlük yasantına devam et dedimi

Ya Çok heyecanlı 9 çok güzel sayı maşallah hadi bakalım hayırlısı
Darısı artık hepimiizn basına tek seferde hamile kalalım insallah canım benım sağlkla sıhhatle. Rabbim nasip ettiyse tek embriyo olsa bile tutuyor insallah bu son çabalarımız olur

Çok sağol kuzumm
İnşaallah tek seferde tutunurlarda tek duam o simdilik ee nasıl hissediyorsun doktor günlük yasantına devam et dedimi
İlk 2 gün dikkat et sonra günlük yaşantına devam et, ağır işler yapma sadede dedi ama ben 10 gün gştmşcem işe. Hepimizin ilk seferde tutsun inşallah

Çok büyük geçmiş olsun ...
Bende de aynı durum var progesteron hem fitil olarak hem iğnesini aynı anda kullanıyorum karnım hep şiş ıkınmakta yasak. Dr um ne kabız ne ishal olmanı istiyorum dedi Duphalac verdi sabah akşam az az iç dedi ama yine de şişlik hep var minikler tutunsun da razıyım bunlara inş hepimizin minikleri annelerine tutunur

İlk 2 gün dikkat et sonra günlük yaşantına devam et, ağır işler yapma sadede dedi ama ben 10 gün gştmşcem işe. Hepimizin ilk seferde tutsun inşallah
Yatma diyorlar ama ben beceremem herhalde ya yatarım hep korkumdan. Halbuki rahim e kan akışı olması lazımmış yürüme öneriyor aksine doktorlar. Amin canım insallah

Aminn canım sana da cok geçmişler olsun. Taze Transfer yapıldı o zaman sana değilmi insallah sıkı sıkı tutunurlar sorma canım annelik herseyın ustune çıkıyor rabbim nasip etsin tez zamanda

Sen hamile misin? Progeston neden?

Bende 4 gun kullandim 300luk pergovisi sonra banada gonalf verdi 300luk onuda 3 gun kullanicam catlatmama ignesi ile beraber ptesi tekrar gidicem ne olucak bilmiyorum. Ben kucuk bir yanlislik yaptim pazar ve ptesi catlatmama ignemi kullanmam gerekiyordu ctesi sabah baslamisim farkinda olmadan. Biraz tereddut ettim acaba yumurtalarin buyumesini engellermi diye. Benim 2. Denemem senin kacinci denemen? Benimkide uzun oldu kusura bakma.

Benimde ikinci denemem cetrotite catlamasini engelliyor büyümesini degil bi sorun olmamistir sen dktr söyle yinede ama takma stres cok kötü etkiliyor. Yarin opu var benim embriyolar 5. Gune gidecek mi. Hangi dktr gidiyorsun ben kayseri aci badem gökalp beye gidiyorum

Bunu yumurta kalitesi için aldınız dimi. Omega 3-q enzim 10 kullanımından daha etkilidir herhalde
Tup bebege basladik ben kalite sorunum oldugunu soyledigim icin pergoverisle basladik 4 gun sonra gonalf le devam ettik. Ben 3 ay onceden omega 3 astalife ve maxijuno gida takviyesi kullandim kaliteyi artirmak icin.kalite sorunun varsa mutlaka on tedavi olmasi lazim yoksa sonuc degismez. Sen basladin mi tüp bebege

Kalite sorunu olduğu nasıl anlaşılıyor daha önceki denemeden mi yoksa Bi testi falan mı var

Moralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Canım ne oldu durumun nedir?
Ben Çarşamba ya da perşembe opu olacağım benimde 2 tane yumurtam var birkaç tane küçük vardı iğne onları hiç etkilememiş

Insallah bir sorun olmaz insallah seninde 5.gune gider ve guzel sonuclanir . Ben yurt disinda tedavi goruyorum ama doktorum dalinda uzman bir Turk.

Kızlar benimde cuma opu olacak sağ tarafta hiç yumurta oluşmamış solda 4 tane var doktor belki havuz yöntemi uygularım dedi cuma yumurta toplayacak donduracak bir daha ki ay tekrar yumurta toplayacakmış aranızda bu işlemi yaptıran bilgi verebilecek olan var mı

Mesajlarımızı görünce ben de yazmak istedim Arkadaşlar ben de adetin ikinci günü de tedavimde başladım bugün iğneleri vuruluşum un4 günü Ben menopur gonal f ve humatrope iğnelerini kullanıyorum yalnız humatrope iğnesini bir gün var bilgin yok kullanıyorum. Salı günü kontrolüm var Yarın son indirime bulacağım bakalım Salı günü ne diyecekler şöyle bir şey yumurtalarım benim ilk tedavimde 14 yumurtanın hepsi boş çıktı bu da nasıl bir şeyse anlayamadım Bu seferki tedavimde doktoruma ek bir şey yapmak istediğini söyledim O da kullanabileceğin tek şey bal Propolis polen arı sütü karışımı dedi sabah iki kaşık akşam iki kaşık yersin dedi Bundan Onun dışında Pro woman ve innate pronatal hap kullanıyorum Zaten ikisi de vitamin İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır benim Doktorum havuzda dondurma yöntemi diye bir şey söyledi pek anlamadım Araştırmaya devam ediyorum bu konuda Bilginiz varsa birbirimize paylaşalım olur mu Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…