Banada havuz yöntemi dedi anlamadım ilk tedavimde 14 yumurta toplandı ve hepsi boş çıktıKızlar benimde cuma opu olacak sağ tarafta hiç yumurta oluşmamış solda 4 tane var doktor belki havuz yöntemi uygularım dedi cuma yumurta toplayacak donduracak bir daha ki ay tekrar yumurta toplayacakmış aranızda bu işlemi yaptıran bilgi verebilecek olan var mı
Canım hoşgeldin. Ben de manopur ve gonal f kullanıyorum. Diğer iğneyi bilmiyorum. Yarın kontrolüm var. Havuzu ilk defa duydum. Vitamin olarak da omepa ve ımpryl gibi birşey var ondan kullanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun tatlı tatlı bol bol yumurtaların olsun inşallahMesajlarımızı görünce ben de yazmak istedim Arkadaşlar ben de adetin ikinci günü de tedavimde başladım bugün iğneleri vuruluşum un4 günü Ben menopur gonal f ve humatrope iğnelerini kullanıyorum yalnız humatrope iğnesini bir gün var bilgin yok kullanıyorum. Salı günü kontrolüm var Yarın son indirime bulacağım bakalım Salı günü ne diyecekler şöyle bir şey yumurtalarım benim ilk tedavimde 14 yumurtanın hepsi boş çıktı bu da nasıl bir şeyse anlayamadım Bu seferki tedavimde doktoruma ek bir şey yapmak istediğini söyledim O da kullanabileceğin tek şey bal Propolis polen arı sütü karışımı dedi sabah iki kaşık akşam iki kaşık yersin dedi Bundan Onun dışında Pro woman ve innate pronatal hap kullanıyorum Zaten ikisi de vitamin İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır benim Doktorum havuzda dondurma yöntemi diye bir şey söyledi pek anlamadım Araştırmaya devam ediyorum bu konuda Bilginiz varsa birbirimize paylaşalım olur mu Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin
Havuz 2 ay üst üste yumurtaları geliştirip hepsini bir döllendirmeye deniliyor galibaBanada havuz yöntemi dedi anlamadım ilk tedavimde 14 yumurta toplandı ve hepsi boş çıktı
Bana da aynısı olmustuNasıl bir tirsmaksa adetim 4 gün gecikti. Vücut direniyor tedavi olmamaya
Senin transfer bekliyor değil mi?Bana da aynısı olmustu
Evet ama ben iki adet sonra transfer olacağım suan rahim dinlendirmedeyimSenin transfer bekliyor değil mi?
Bende aksine 2 gün erken olmuştumNasıl bir tirsmaksa adetim 4 gün gecikti. Vücut direniyor tedavi olmamaya
Yaaa çok güzel canımKızlar herkese günaydın.şimdi embriyolog aradı 5 taneden 2 tanesi bgne yani 5.günlerine ulaşmış. İkisi de kaliteliymiş 4aa dedi kalitesi icin. Bgn donduruluyor benim ikizler bu arada bgn opu üzerinden 5 gün geçti ve ben bu sabah adet oldum bu transfer tahminimden erken olacak
Duruyordur yaaa hatta artmış bile olabilir. Ya benm 10.güne kadar sadece bir tanesi büyüdü sonra hoca ilaca verdi coşkuyu bu kadar oldu iste. Hakkımızda hayırlısı olursa olur olmazsa bir arkadaş yazmıştı buraya çay demlerizYaaa çok güzel canım
Sen diye diye ikiz doğurcan zaten
Bende kontrole geldim
2 yumurtam duruyordur inşallah
Benim bugün iğnelerin 9.günü ve son günü akşam çatlatma iğnesini vuracam Çarşamba günü opuDuruyordur yaaa hatta artmış bile olabilir. Ya benm 10.güne kadar sadece bir tanesi büyüdü sonra hoca ilaca verdi coşkuyu bu kadar oldu iste. Hakkımızda hayırlısı olursa olur olmazsa bir arkadaş yazmıştı buraya çay demleriz
Hayırlı olsun. inşallah ikisi de sana tutunur. Tüp bebek yaptiran bir Kuzenim ne güzel ikizle tek seferde kurtuldu.Darisi başınaKızlar herkese günaydın.şimdi embriyolog aradı 5 taneden 2 tanesi bgne yani 5.günlerine ulaşmış. İkisi de kaliteliymiş 4aa dedi kalitesi icin. Bgn donduruluyor benim ikizler bu arada bgn opu üzerinden 5 gün geçti ve ben bu sabah adet oldum bu transfer tahminimden erken olacak
Yeniden denenir olmazsa. Dunyanin sonu değilDuruyordur yaaa hatta artmış bile olabilir. Ya benm 10.güne kadar sadece bir tanesi büyüdü sonra hoca ilaca verdi coşkuyu bu kadar oldu iste. Hakkımızda hayırlısı olursa olur olmazsa bir arkadaş yazmıştı buraya çay demleriz
Bendede öyle oldu hatta Doktor Adet olmadan bir hafta önce bana Progestan iğne vermişti 1 tane bunu vurul adet olduğunda rahmin temizlensin demişti ona rağmen Adetimi gününde olmadım 4-5 gün sonra oldum ondan sonra tedaviye başladım yani korkmayın öyle bir şey olduğu zamanBana da aynısı olmustu
Kurban olduğum Allahım seni de bizide sevindirsin bende ikiz istiyorum inşallah yumurtaların kaliteli olur toplanır ve döllenir inşallah tutunurlar bizeDuruyordur yaaa hatta artmış bile olabilir. Ya benm 10.güne kadar sadece bir tanesi büyüdü sonra hoca ilaca verdi coşkuyu bu kadar oldu iste. Hakkımızda hayırlısı olursa olur olmazsa bir arkadaş yazmıştı buraya çay demleriz
İnşallah canım benim rabbim bizi de sevindirsin bu yolda emeklerimiz boşa gitmesin diye dua ediyorum ben ve benim gibi herkes içinCanım hoşgeldin. Ben de manopur ve gonal f kullanıyorum. Diğer iğneyi bilmiyorum. Yarın kontrolüm var. Havuzu ilk defa duydum. Vitamin olarak da omepa ve ımpryl gibi birşey var ondan kullanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun tatlı tatlı bol bol yumurtaların olsun inşallah
Çok sevindim canım yaa inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur transferinde. Ben de bugün aşılamaya gidiyorum neye niyet neye kısmetKızlar herkese günaydın.şimdi embriyolog aradı 5 taneden 2 tanesi bgne yani 5.günlerine ulaşmış. İkisi de kaliteliymiş 4aa dedi kalitesi icin. Bgn donduruluyor benim ikizler bu arada bgn opu üzerinden 5 gün geçti ve ben bu sabah adet oldum bu transfer tahminimden erken olacak
Ben tam 13 gün vuruldum benm opum 15.gün oldu sen bana göre baya normal ilerlemişsin o nedenle çok kızartmamıştır ne güzel işteBenim bugün iğnelerin 9.günü ve son günü akşam çatlatma iğnesini vuracam Çarşamba günü opu
Gonal f i hep 300 vurdum ben en baştan bi değişilik yapmadı doktor
Bide benim iğneler çok kızartmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?