Aynen ya ama İşte belki diyorsun vardır silik çıkar bakıyorsn bir çizgi görmek içinBende aynı hatayı yaptımmbirdaha aslaa yapmam asla bekle işinin adı ne dedim kendime kuzum
Pazar günü yumrtlama üzerinden 10gun geçti daha canım erken davrandım belki var belki yok ama bence test yapmak insanı üzüyor hemenNe kadar kaldı canım
Kesinlikle çok üzüyor. Birde böyle hemen erkenden çıkanları görünce umutsuzluğa düşüyorsunPazar günü yumrtlama üzerinden 10gun geçti daha canım erken davrandım belki var belki yok ama bence test yapmak insanı üzüyor hemen
Aynı bensin kız aynı kendimi gördüm sendeKafaya takma diyorlar ne kadar zormuş meğer... kaç gün önceden adet belirtileri görmeye başladım. 2 tane test yaptım ikisi de negatifti. Merakla regl günümü bekliyorum. Olsaydı testlerde çıkardı heralde yaben hep ilk denemede olur sanıyordum. Keşke bu kadar ertelemeseydim. Bir yandan da hayatta kendimden en emin olduğum en mutlu olduğum dönemdeyim. Daha önce olsa başa çıkabilir miydim bilmiyorum.
12.gün kesin çıkıyor mu canım bir yerde mi okudun yoksa burada mıİnsanın çok morali bozuluyorama 12. Güne kadar ümit var,sonrasında vardır belki ama genelde 12. Günde çıkıyor heralde
Benim bugün de geçti 2 gün oldu. Hala hiç test yapmadım. Bilerek almıyorum. Cumaya kadar beklicem. Herhalde adet olmazsam çıkarAy bende de bir sürü var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun yine yapasım var hiç ümit bitmiyorbat 7 bakalım
adet görene kadar içimizde şüpheGerçekten öyle bugün negatif görüp üzülüyorsun yarın yine mi yapsam diyorsun
İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz.Evet bu ay yumurta takibi yaptırdım, ben de pko var, femarayu dr. verdi
Yok kesin değil canım sadece yumurtlamadan sonra pozitif olanlara baktığımda genelde 12. Gün ve öncesi çıkmış oluyor ama muhakkak daha ileri olanlarda vardır geç döllenme vs olayları12.gün kesin çıkıyor mu canım bir yerde mi okudun yoksa burada mı
Evet ilk adet geldiğindede şüphe sökülene kadar yerleşmemi acaba falanadet görene kadar içimizde şüphe
Hepimizin psikolojisi bozulduYarın bat tarihim ay çok merak ediyorum ya. Valla bir şey de hissetmiyorum. Geçen hafta deli gibi belim karnım agrıdı regl yarın gelecek belki ama agrı falan yok. Şimdi adet gecikirse de psikolojik mi acaba diye düsünücem ne zor işmiş bu ya.
Biraz iştahım açıldı. Hemen acaba hamile miyim diyorum. Sonra şşşt sakin ol sadece pisbogazsın deyip kendime geliyorum.
Canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBenim 7 Martinsallah bu ay guzel haberler alırız hepimiz
Canım test için gecikmesini mi beklıyosunYarın bat tarihim ay çok merak ediyorum ya. Valla bir şey de hissetmiyorum. Geçen hafta deli gibi belim karnım agrıdı regl yarın gelecek belki ama agrı falan yok. Şimdi adet gecikirse de psikolojik mi acaba diye düsünücem ne zor işmiş bu ya.
Biraz iştahım açıldı. Hemen acaba hamile miyim diyorum. Sonra şşşt sakin ol sadece pisbogazsın deyip kendime geliyorum.
Benim 2 gün geçti sence daha kaç gün beklemeliyimKızlar bence test için acele etmeyin.Bat tarihine kadar bekleyin
Yarın ilk idrarınla bence yap canım sonuçta regl geçmişBenim 2 gün geçti sence daha kaç gün beklemeliyim
Evet canım haklısın hayal kırıklığı oluyor belki de var ama insan yok sanıyorKızlar bence test için acele etmeyin.Bat tarihine kadar bekleyin
Aynen canım günümü berbat ettim bekle işinin adı ne sanki Allahım güzel haberler versiin inşAllah hepimizeEvet canım haklısın hayal kırıklığı oluyor belki de var ama insan yok sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?