Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı bensin kız aynı kendimi gördüm sende Benim adet 2 gün geçti test yapmaya da korkuyorum adetten önce yapmıştım negatifti geceleri karın agrım oluyor göğüslerim acıyor ve ara sıra sol kasımda sanki birsey varmış gibi hissediyorum ama kendimi şartlamakta istemiyorum artık 5 aydır negatif görüyorum

Tamam daha yeni başladım gebeliğe diyorum sanıyorsun ki korunmayı bırakırsan hemen hamilesin ama öyle değilmiş işte bugun moralim çok kötüüğ

12.gün kesin çıkıyor mu canım bir yerde mi okudun yoksa burada mı
Yok kesin değil canım sadece yumurtlamadan sonra pozitif olanlara baktığımda genelde 12. Gün ve öncesi çıkmış oluyor ama muhakkak daha ileri olanlarda vardır geç döllenme vs olayları

Yarın bat tarihim ay çok merak ediyorum ya. Valla bir şey de hissetmiyorum. Geçen hafta deli gibi belim karnım agrıdı regl yarın gelecek belki ama agrı falan yok. Şimdi adet gecikirse de psikolojik mi acaba diye düsünücem ne zor işmiş bu ya.

Biraz iştahım açıldı. Hemen acaba hamile miyim diyorum. Sonra şşşt sakin ol sadece pisbogazsın deyip kendime geliyorum.

Hepimizin psikolojisi bozuldu

Canım test için gecikmesini mi beklıyosun

Kızlar bence test için acele etmeyin.Bat tarihine kadar bekleyin

Evet canım haklısın hayal kırıklığı oluyor belki de var ama insan yok sanıyor
Aynen canım günümü berbat ettim bekle işinin adı ne sanki Allahım güzel haberler versiin inşAllah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…