- 1 Mart 2021
- 1.509
- 1.383
- 83
- 31
Elinde test varsa sabah yap benceYeminimi bozdurucaksın böyle şeyler okuyunca kendimi acile atasım geliyor
3 bence adete 5 gün varken iyi gibi çünkü genelde 0.1 gibi çıkıyor. İnşallah artarKuzucum 3 çıktı yok gibi ama gecikirse sağlık ocağına da bir gideyim diyorum
Dış gebelik geçirdiğim zaman benim adete 1 gün varken değerim 6 çıkmıştı. Seninki daha ümitli gibiKuzucum 3 çıktı yok gibi ama gecikirse sağlık ocağına da bir gideyim diyorum
İnşalşah kuzum bakalım3 bence adete 5 gün varken iyi gibi çünkü genelde 0.1 gibi çıkıyor. İnşallah artar
Öyle birşeyolabilirmiki?Dış gebelik geçirdiğim zaman benim adete 1 gün varken değerim 6 çıkmıştı. Seninki daha ümitli gibi
Belim çok ağrıyor midemle göğüslerim şiş,, gün içinde çok uykum geliyor, bise ani bir hareket yaptığımda kasığım birden acıyor batıyor ama bilmiyorum işte bunlar belirti midir. Sırf dayanamayıp test yaparım diye almadım evde yok. Ama şimdi eşimle yürüyüşe çıkıcaz alim mi ne dersin canım. Yine sabırsız benElinde test varsa sabah yap bencebelirtin felan var mı
Al bence yapmasanda dursun sendeBelim çok ağrıyor midemle göğüslerim şiş,, gün içinde çok uykum geliyor, bise ani bir hareket yaptığımda kasığım birden acıyor batıyor ama bilmiyorum işte bunlar belirti midir. Sırf dayanamayıp test yaparım diye almadım evde yok. Ama şimdi eşimle yürüyüşe çıkıcaz alim mi ne dersin canım. Yine sabırsız ben
Dış gebelik için diyorsan o kan değerinden anlaşılmıyor onu hiç kafana takma. Ama yükselmeye meyilli bir değer geldi bana normalde hiç 3 lü bi değer görmedim çünküÖyle birşeyolabilirmiki?
Kız sen ne alemsin hiç gülesim yoktu.Al bence yapmasanda dursun sendeben evimde 100 lü paket bulunduruyorum sıkıldıkça yapmak için benimde göğüs bel ve kasık olmuştu. Ay inşallah vardır ya
Bnmde aynı bugin yumurtlamadan 10.gun du erken gebelik yaptım negatifYumurtlama takibi yaptım bende bugün 12. Gün test negatif olsa çıkardı zaten. Benim ki adet beklemeye döndü
Adetine kaç gün var canımBnmde aynı bugin yumurtlamadan 10.gun du erken gebelik yaptım negatif
5 gun canımAdetine kaç gün var canım
Bu 100 lü Strip testi bulmuştum 50₺ ye baya uyguna geliyordu aldım hemen baya işimi gördüKız sen ne alemsin hiç gülesim yoktu.Hobi edinmişsin sen bu işi İnşallah hamilesindir.
İnsanın çok morali bozuluyorBnmde aynı bugin yumurtlamadan 10.gun du erken gebelik yaptım negatif
Ay bende de bir sürü var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun yine yapasım var hiç ümit bitmiyorKız sen ne alemsin hiç gülesim yoktu.Hobi edinmişsin sen bu işi İnşallah hamilesindir.
Bende aynı hatayı yaptımmBnmde aynı bugin yumurtlamadan 10.gun du erken gebelik yaptım negatif
Gerçekten öyle bugün negatif görüp üzülüyorsun yarın yine mi yapsam diyorsunAy bende de bir sürü var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun yine yapasım var hiç ümit bitmiyorbat 7 bakalım
Kesinlikle öylee yaaaGerçekten öyle bugün negatif görüp üzülüyorsun yarın yine mi yapsam diyorsun
Ne kadar kaldı canımBende aynı hatayı yaptımmbirdaha aslaa yapmam asla bekle işinin adı ne dedim kendime kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?