- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Regl geçmiş canım neden yapmıyorsun bence yapmalısınBenim reglim 1 gün geçti bugün 2.gün. Belim çok ağrıyor ani hareketlerde kasığıma batma gibi bir şey hissediyorum. Sürekli uykum var ve iştahım çok açıldıAma henüz test yapmadım sizce kaç gün beklersem net çizgi çıkar
Ne bilim bazıları hamile olsa bile 10 gün gecikmesine rağmen çıkmamış. Midemde ve göğüslerim de çok şişkinlik var. Acaba yapsam çıkar mı erken miRegl geçmiş canım neden yapmıyorsun bence yapmalısın
Evet belirtiler malesefki bizi çok yanıltıyor. Yumurta büyüklüklerin çok güzel inşallah hayırlıca olur. Polip çok küçükse engel mi bilmiyorum ama bence adet olursan hemen aldırman sürecin daha hızlı işlemesi için daha iyi olabilir senin açındanBende yumurtalar geç olgunlaşıyor, toplamda 5-6 yumurta vardı, adetimin 15.günü biri 21mm diğeri de 19mm'di. Gün aşırı ilişki önerdi. Yani tam olarak ne zaman çatladığını bilemiyorum. Ancak adetimin 18.günü yumurta akı kıvamlı yoğun akıntı geldi. O gün ilişki oldu. 2 gün sonra da kendimde birtakım değişiklikler hissetmeye başladım, bunlar psikolojik de olabilir, emin olamıyorum, ya da çok fazla yumurta büyüdü, onların da etkisi olabilir. solda şişlik ve ağrı vardı, sonraki günlerde sol tarafımdaki his yerini genel kasık ağrısına bıraktı. Şu anda göğüslerim ve uçları çok hassas. Sorunuzun cevabı ise; doktor açıkçası benden her şeye rağmen çok umutlu olmadığı için adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin dedi. Bende çok çok ufak polip gördü, bu gebeliğe engel olabilir dedi, bir sonraki adet bitiminde gel bunu alalım dedi. açıkçası ben en azından 2 ay daha femara ile denemek istiyorum. Şu anki belirtilerime gelecek olursam, her şey psikolojik olabilir, belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben adet gecikmem olmadan testlere başlıyorum nasıl sabrettinizBenim reglim 1 gün geçti bugün 2.gün. Belim çok ağrıyor ani hareketlerde kasığıma batma gibi bir şey hissediyorum. Sürekli uykum var ve iştahım çok açıldıAma henüz test yapmadım sizce kaç gün beklersem net çizgi çıkar
Evet haklısın en kısa sürede aldırmak en mantıklısı.. Küçük polipler genelde sorun teşkil etmiyor, büyüklerinin mutlaka alınması gerekli diye okumuştum. Bu ay adet olursam 2.veya3.günü başka bir doktora daha gideceğim. geçen ay toplamda 2 farklı doktora gittim, ikisi de çok farklı şeyler söyledi, biri polip var dedi, diğer polip görmedi, rahim dar dedi, kime inanacağıma şaşırdım doğrusu..Evet belirtiler malesefki bizi çok yanıltıyor. Yumurta büyüklüklerin çok güzel inşallah hayırlıca olur. Polip çok küçükse engel mi bilmiyorum ama bence adet olursan hemen aldırman sürecin daha hızlı işlemesi için daha iyi olabilir senin açından
Ya zamanında o kadar çok idrar testi yapıp para harcadım ki özel hastanelerde kan vermeler falan artık tek kuruş harcamak istemiyorum emin olmadan almicam tövbe ettimBen adet gecikmem olmadan testlere başlıyorum nasıl sabrettiniz
Evet netleşmesi çok önemli gerçekten. Birde doktorlar o kadar bıkkın ki (hepsi değildir tabi)aklındaki soruları sormadan kendinin kapının önünde buluyorsunEvet haklısın en kısa sürede aldırmak en mantıklısı.. Küçük polipler genelde sorun teşkil etmiyor, büyüklerinin mutlaka alınması gerekli diye okumuştum. Bu ay adet olursam 2.veya3.günü başka bir doktora daha gideceğim. geçen ay toplamda 2 farklı doktora gittim, ikisi de çok farklı şeyler söyledi, biri polip var dedi, diğer polip görmedi, rahim dar dedi, kime inanacağıma şaşırdım doğrusu..
İşte bende öyleyim gölge görsem ümitleniyorum. Sonra ağlamaklı bitiyor tabiYa zamanında o kadar çok idrar testi yapıp para harcadım ki özel hastanelerde kan vermeler falan artık tek kuruş harcamak istemiyorum emin olmadan almicam tövbe ettimSonra silik çıkıyor yok var mı yok mu diye diye kendimi yiyorum
Bakalım bu ay nolucak inatla 2 gün daha beklicemİşte bende öyleyim gölge görsem ümitleniyorum. Sonra ağlamaklı bitiyor tabiyinede dayanamıyorum
Her ay düşünüyorum Regl mı hamilelik mi Diye çok zor bir ikilem Allah bir an önce bebişimize kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallahBenimde 7 mart aşırı gaz sancım ve bel ağrım var. Ara ara batmalar vr. Akıntımda yoğun. Regl belirtilerimi hamilelik mi şaşırdım
İnşallah bebiştir ayağın uğurlu gelsin hadi inşallahBakalım bu ay nolucak inatla 2 gün daha beklicem
İnşallah hayırlısını versin Allah senin adetin kaç gün varİnşallah bebiştir ayağın uğurlu gelsin hadi inşallah
Ama gecikmiş zatenBakalım bu ay nolucak inatla 2 gün daha beklicem
Amin canım inşallah çok zorHer ay düşünüyorum Regl mı hamilelik mi Diye çok zor bir ikilem Allah bir an önce bebişimize kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallah
Ama nasıl insan sabırsızlanıyor. Sen test yaptın mı kaç gün var adetine. Sence ben ne zaman test yapmalıyım çok soru sordumAma gecikmiş zatenşaka bi yana beklemek daha güzel zaten kan yükselmesinide beklemek çok stresli
Evet ben normalde de çok sabırsızımdır. Yumurtlama takip ettim 9 gün geçtikten beridir test yapıyorum ben dayanamıyorum bugün 12.GündüAma nasıl insan sabırsızlanıyor. Sen test yaptın mı kaç gün var adetine. Sence ben ne zaman test yapmalıyım çok soru sordum
Yeminimi bozdurucaksın böyle şeyler okuyunca kendimi acile atasım geliyorEvet ben normalde de çok sabırsızımdır. Yumurtlama takip ettim 9 gün geçtikten beridir test yapıyorum ben dayanamıyorum bugün 12.Gündüyumurtlamaya göre gidersek 2-3 günüm var ama normal döngümde olursa 10 Mart. Ben senin yerinde olsam çoktan test yapmıştım
Kuzucum 3 çıktı yok gibi ama gecikirse sağlık ocağına da bir gideyim diyorumSonuç aldın mı canım doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?