Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl geçmiş canım neden yapmıyorsun bence yapmalısın

Evet belirtiler malesefki bizi çok yanıltıyor. Yumurta büyüklüklerin çok güzel inşallah hayırlıca olur. Polip çok küçükse engel mi bilmiyorum ama bence adet olursan hemen aldırman sürecin daha hızlı işlemesi için daha iyi olabilir senin açından

Ben adet gecikmem olmadan testlere başlıyorum nasıl sabrettiniz

Evet haklısın en kısa sürede aldırmak en mantıklısı.. Küçük polipler genelde sorun teşkil etmiyor, büyüklerinin mutlaka alınması gerekli diye okumuştum. Bu ay adet olursam 2.veya3.günü başka bir doktora daha gideceğim. geçen ay toplamda 2 farklı doktora gittim, ikisi de çok farklı şeyler söyledi, biri polip var dedi, diğer polip görmedi, rahim dar dedi, kime inanacağıma şaşırdım doğrusu..

Ben adet gecikmem olmadan testlere başlıyorum nasıl sabrettiniz
Ya zamanında o kadar çok idrar testi yapıp para harcadım ki özel hastanelerde kan vermeler falan artık tek kuruş harcamak istemiyorum emin olmadan almicam tövbe ettim Sonra silik çıkıyor yok var mı yok mu diye diye kendimi yiyorum

Evet netleşmesi çok önemli gerçekten. Birde doktorlar o kadar bıkkın ki (hepsi değildir tabi)aklındaki soruları sormadan kendinin kapının önünde buluyorsun dediğin gibi tekrar doktor görüşü alman senin faydana olur

İşte bende öyleyim gölge görsem ümitleniyorum. Sonra ağlamaklı bitiyor tabi yinede dayanamıyorum

Benimde 7 mart aşırı gaz sancım ve bel ağrım var. Ara ara batmalar vr. Akıntımda yoğun. Regl belirtilerimi hamilelik mi şaşırdım

Benimde 7 mart aşırı gaz sancım ve bel ağrım var. Ara ara batmalar vr. Akıntımda yoğun. Regl belirtilerimi hamilelik mi şaşırdım
Her ay düşünüyorum Regl mı hamilelik mi Diye çok zor bir ikilem Allah bir an önce bebişimize kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallah

Ama nasıl insan sabırsızlanıyor. Sen test yaptın mı kaç gün var adetine. Sence ben ne zaman test yapmalıyım çok soru sordum
Evet ben normalde de çok sabırsızımdır. Yumurtlama takip ettim 9 gün geçtikten beridir test yapıyorum ben dayanamıyorum bugün 12.Gündü yumurtlamaya göre gidersek 2-3 günüm var ama normal döngümde olursa 10 Mart. Ben senin yerinde olsam çoktan test yapmıştım

Yeminimi bozdurucaksın böyle şeyler okuyunca kendimi acile atasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…