- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Evet canım oyle yapıcam inşallah.. Perşembe yaparım belkiBelki kameradan görünmüyordur. Sen görebildiysen testi 2 gün sonra tekrarla koyulaşır bebek varsa
Giren bir daha çıkamıyor canımher gün kendime bu siteye girmeyi bunu düşünmeyi yasaklıyorum ama kendimi hep burada buluyorum
İnşallah olurr hayırlısyla canımmBen de bekliyorum tup bebek icin:)yine de yillardir her ay umutlanirim...
Evet 2 test yaptım negatifti. Ama sanırım regl olucam karnım yine ağrımaya başladıCanım test için gecikmesini mi beklıyosun
Bende ya diyorum düşünmeye başlayınca sanki daha çok ağrıyor şaka gibiEvet 2 test yaptım negatifti. Ama sanırım regl olucam karnım yine ağrımaya başladı
9 gibi açılıyor sanırımHe öyle de oluyo mu iyiymiş eczane kaçta açılır acaba
Canım her ay yeni umutlar, adetin bitince tekrar bu tatlı telaşın içine girersinBen regl oldum kızlar. İnşallah siz güzel haberler alırsınız
Canım kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin, benim de 1 kez başıma geldi. Benim de beta sonucumun 10 çıktığı gün önce öğlen kahverengi akıntıyla, akşam da normal sökülerek atılmıştı. İçin rahat edecekse kaset test al yap ama fazla ve yoğun kıvamlı geldiğine göre adetle atılmış.Mrb benim adetim 9 gün gecikme oldu bu nedenle beta hcg yaptrdm 2.0 çıktı 2 gün sonra sadece peceteye sürünce kahverengi leke geldi o gün kana olmadı ama ertesi gün fazla ve çok yoğun kıvamı vardı sonra tekrar azaldı devam ediyor damla damla rengide soluk pembe
Ne tesadüf ben de :))) hatta iyice abarttım, ofiste iş yapamayacak duruma geldim:))her gün kendime bu siteye girmeyi bunu düşünmeyi yasaklıyorum ama kendimi hep burada buluyorum
Canım kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin, benim de 1 kez başıma geldi. Benim de beta sonucumun 10 çıktığı gün önce öğlen kahverengi akıntıyla, akşam da normal sökülerek atılmıştı. İçin rahat edecekse kaset test al yap ama fazla ve yoğun kıvamlı geldiğine
Amin tum isteyenlere de canimİnşallah olurr hayırlısyla canımm
Dış gebelikte beta değeri çok artıyor diye biliyorum, eğer kaset testiniz varsa yapın.Benim normalde adetim çok yoğun olur yarim saatte bir ped degistirdigimi bliyrm ama bu öyle olmadı dış gebelik olması için dha öncede hamilelik geçirmesi gerek diye duymuştum
Dış gebelik için önceden bi gebeliğe gerek yok tamamen rahim dışı bir yere yerleşmesiyle alakalı bir durum. Eğer gebelik testi pozitif çıkarsa büyük ihtimal kimyasal gebeliktirBenim normalde adetim çok yoğun olur yarim saatte bir ped degistirdigimi bliyrm ama bu öyle olmadı dış gebelik olması için dha öncede hamilelik geçirmesi gerek diye duymuştum
Benim göğsümde şuan öyle ama iki gebelik geçmişim var biri kimyasal biri dış gebelik malesef onlarda göğsüm daha kötüydü ikisinde de dokunulmayacak ve yatakta sağa sola dönmeyecek kadar acıyordu. Şimdi öyle değilMerhaba, 8 Mart bat tarihim. 27 Şubat'tan beri göğüslerim çok hassas. Birkaç kere göğüsümün ucuna yakın kısmına sanki iğne batar gibi bir acı saplandı. Ovuşturunca geçiyor, yaklaşık 10 sn sürüyor. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba? Göğüslerim ağırlaştı gibi, su yatağına benziyor. Çok sert değil, ama özellikle üst kısımları bastırınca acıyor. Batını bekleyen hanımlar sizlerin göğüsler ne durumda acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?