- 26 Ocak 2021
- 64
- 17
- 3
- 28
Şuan gebelik testim yok. Yarın alsam yine ilk idrar olması için sabahı beklemeli miyimYarın ilk idrarınla bence yap canım sonuçta regl geçmiş
11 sanki zaman hiç geçmiyor inşallah adet olmaz bebiş olurİnşallah hayırlısını versin Allah senin adetin kaç gün var
Adetine 11 gün mü var çok varmış daha yeni yumurtlaman olmuştur herhalde. Ovülasyon testi yaptın mı11 sanki zaman hiç geçmiyor inşallah adet olmaz bebiş olur
Ayyy Allahtan yalnız değilim bende acaba yerleşme kanaması mı diyorum bakıyorum kanama artıyor acaba üstünemi görüyorum diyorum kendimi çok kandırıyorumEvet ilk adet geldiğindede şüphe sökülene kadar yerleşmemi acaba falan
Sabah ilk idrarla yapmak daha doğru bilgi verir canım o sebebleŞuan gebelik testim yok. Yarın alsam yine ilk idrar olması için sabahı beklemeli miyim
Evet 5 gün önce yumurtlamayı gördüm ovülasyon testi ilede takip ediyorumAdetine 11 gün mü var çok varmış daha yeni yumurtlaman olmuştur herhalde. Ovülasyon testi yaptın mı
Amin amin inşallah hepimizin isteği kabul olurMerhabalar çok garip bi duygu hangi aya hangi konuya gireceğimi şaşırdım araki bulasınrabbim gönlünüze göre versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz bu ay ilk deneme oldu şurda 14 Mart var bakalım hayırlısı olur bilemiyorum yıllar sonra garip bi duygu
Canım en az 4 saat idrarın beklemesi ve sıvı tüketilmemesi gerekiyor diye biliyorum. Eczane yakınsa sabah bir kaba idrarını alabilirsin 24 saat içinde kullanabiliyorsunŞuan gebelik testim yok. Yarın alsam yine ilk idrar olması için sabahı beklemeli miyim
Malesef bi rahatlasak olacak iştedeAyyy Allahtan yalnız değilim bende acaba yerleşme kanaması mı diyorum bakıyorum kanama artıyor acaba üstünemi görüyorum diyorum kendimi çok kandırıyorum
her gün kendime bu siteye girmeyi bunu düşünmeyi yasaklıyorum ama kendimi hep burada buluyorumMalesef bi rahatlasak olacak iştede
Bu bekleyişler çok zor ya ama test yapma şuan çok erken inşallah bebek şuan yerleşiyordurEvet 5 gün önce yumurtlamayı gördüm ovülasyon testi ilede takip ediyorum
İnşallah inşallah kuzucum yapmıcam zaten testi adet geçikene kadarBu bekleyişler çok zor ya ama test yapma şuan çok erken inşallah bebek şuan yerleşiyordur
He öyle de oluyo mu iyiymiş eczane kaçta açılır acabaCanım en az 4 saat idrarın beklemesi ve sıvı tüketilmemesi gerekiyor diye biliyorum. Eczane yakınsa sabah bir kaba idrarını alabilirsin 24 saat içinde kullanabiliyorsun
Benimle aynı duyguları yaşayan insanlarla etkileşimde olmak o kadar iyi geliyor ki. Kim açtıysa bu siteyi Allah razı olsun. Birbirimizi çok güzel bilgilendirebiliyoruz, destek oluyoruz. Burası heyecanımı yatıştırıyo. Sen de kendini şartlama burası tam kafa dağıtmalıkher gün kendime bu siteye girmeyi bunu düşünmeyi yasaklıyorum ama kendimi hep burada buluyorum
Ben baktım ama çizgi göremedim adetin geçti mi canımBenimki böyle çıkıyor. Yaptığım an çıktı hala da var
Yok canım daha 5 gün varBen baktım ama çizgi göremedim adetin geçti mi canım
Belki kameradan görünmüyordur. Sen görebildiysen testi 2 gün sonra tekrarla koyulaşır bebek varsaYok canım daha 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?