Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk adet geldiğindede şüphe sökülene kadar yerleşmemi acaba falan
Ayyy Allahtan yalnız değilim bende acaba yerleşme kanaması mı diyorum bakıyorum kanama artıyor acaba üstünemi görüyorum diyorum kendimi çok kandırıyorum

Merhabalar çok garip bi duygu hangi aya hangi konuya gireceğimi şaşırdım araki bulasın rabbim gönlünüze göre versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz bu ay ilk deneme oldu şurda 14 Mart var bakalım hayırlısı olur bilemiyorum yıllar sonra garip bi duygu

Amin amin inşallah hepimizin isteği kabul olur

Şuan gebelik testim yok. Yarın alsam yine ilk idrar olması için sabahı beklemeli miyim
Canım en az 4 saat idrarın beklemesi ve sıvı tüketilmemesi gerekiyor diye biliyorum. Eczane yakınsa sabah bir kaba idrarını alabilirsin 24 saat içinde kullanabiliyorsun

her gün kendime bu siteye girmeyi bunu düşünmeyi yasaklıyorum ama kendimi hep burada buluyorum
Benimle aynı duyguları yaşayan insanlarla etkileşimde olmak o kadar iyi geliyor ki. Kim açtıysa bu siteyi Allah razı olsun. Birbirimizi çok güzel bilgilendirebiliyoruz, destek oluyoruz. Burası heyecanımı yatıştırıyo. Sen de kendini şartlama burası tam kafa dağıtmalık

Benimki böyle çıkıyor. Yaptığım an çıktı hala da var

Eklentiler

• IMG_20210302_135806.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…