Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar benim bat 10 mart adet gibi ağrım ve bel agrım var yumurtlama oldu mu bilemiyorum bayadır var bu agrı göğsümde cokk azcık hassasiyet var öyle acı falan yok sadece rahatsız ediyor. Arada midem bulanıyor iştahım yok ondan galiba. Bu ağrıyı sormak için konu açmıştım ama hepimizde varmıs Megerse Ümitsiz bir vakayım belki ugur getiririr diye yazıyorum kızlar

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Belirtin felan var mı
Geçenlerde sol kasıpım nerdyse 40dk boyunca ağrıdı canım hafif bel ağrım ve kasık ağrılarım var onun dışında yok:)

Kizlar benimde 3 Mart yumurtlamadan bugune kadar hep ağrı oldu hafiften bel ve gogus ağrısı var hayirlsii olsun bekleyip göreceğiz kader arkadaşlarım
Bel agrısı bende de oluyo ara ara kasıklarda da iğne batması gibi insallah yumurtlama 20-23 Şubat arasıydı adet ne zaman olurum bilemiyorum

Famerayı dr mu verdi?

Erken gebelik testi ile çıkabilir varsa, kaç aydır deniyorsunuz bebek?

Benim yarın regl günüm. 1 hafta önce deli gibi adet sancısı cektim. Simdi ise agrı magrı hiçbir şey yok. Anlayamadım. Sadece günlerdir erkenden uykum geliyor. Dün kaset test yaptım negatifti. Yarın regl gelecek mi bakalım.

Bekirtilerde rahim de biseyler oluyo batna yanma tarzi bel agrisi sirt agrisi yok siskinlik minimal derecede regl oncesi gbidegil.. goguslerde agri sanci yok bskalim Mart 2+3: mart5 bekliyorum

Bende Klomen sonrası çatlatma iğnesi yaptım 22 şubatta.
8 martta test yapıcam. Hiç bir şey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı. İyi bişeymi kötü bişeymi bilmiyorum.
Bat ne zaman belli değil pko olduğum için. Ama iğneden 15 gün sonra falan olunuyormuş. Yani 8 martta; ya herruuuuu ya merruuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…