Benim sanırım yarın test aldım ama yapamadımEn yakın BAT kimin?
3 martBeni bat 3 Mart
Yarın senin için heyecanlanıyoruz o zamanBenim sanırım yarın test aldım ama yapamadım
3 mart
3 marttada sizin için heyecanlı olacağız hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallahBeni bat 3 Mart
İnşaallahYarın senin için heyecanlanıyoruz o zaman
Geçenlerde sol kasıpım nerdyse 40dk boyunca ağrıdı canım hafif bel ağrım ve kasık ağrılarım var onun dışında yok:)İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Belirtin felan var mı
Canım erken gebelik ve kaset test yaptım ikisinde de silikçıktı kan verdirdim 14 çıktı sonra da regl oldum 2 gün sonra
Bel agrısı bende de oluyo ara ara kasıklarda da iğne batması gibi insallah yumurtlama 20-23 Şubat arasıydı adet ne zaman olurum bilemiyorumKizlar benimde 3 Mart yumurtlamadan bugune kadar hep ağrı oldu hafiften bel ve gogus ağrısı var hayirlsii olsun bekleyip göreceğiz kader arkadaşlarım
İnşallah bebiş vardırBenim bat 10 Mart
Eşimle adetim bittikten sonra 17 şubattan 25 şubata kadar birliktelik oldu . Doğum kontrol hapı bırakalı 4 ay oldu ama ilk defa korunmasız oldu bakalım ne olacak .
İnşallah hayırlısı bakalımİnşallah bebiş vardır
Famerayı dr mu verdi?Benim bat 8 Mart. Döngüm 32-33 gün. Pko var. Bu ay sol kasıkta ağrı, batma ve şişlik hissi var. Göğüslerim sertleşti sanki ama henüz bir hassasiyet yok. 21 Şubat Pazar günü uzayan, yumarta akı kıvamlı akıntıyla yumurtlama oldu, o akşamı değerlendirdik. Öncesinde de 1 hafta bir gün arayla değerlendirdik. 21-25 şubat arası hiç akıntı olmadı. Bugün yani 25 şubat Perşembe öğlen beyaz kremsi akıntı başladı. Bata 10 gün var. Özellikle 23 şubat Salı kasık ağrısı ile birlikte, üşüme, halsizlik vardı. Kolumu bile zor kaldırıyordum. Bu ay femara kullandım. Yumurtalarım güzel gelişti. Hayırlısı inşallah
Erken gebelik testi ile çıkabilir varsa, kaç aydır deniyorsunuz bebek?bat 6 Mart benim. psikolojik mi bilmiyorum ama vücudumu normalden çok farklı hissediyorum. Karnımda şişlik, arada batmalar, kasılmalar, halsizlik var. 3 gün önce de beyaz bi akıntı oldu... keşke testler ilk haftadan sonuç gösterse, beklemek çok sinir bozucu
Benimde sağ tarafta ama sanki adet olacak gibiyim ağrılarım felan öyleGeçenlerde sol kasıpım nerdyse 40dk boyunca ağrıdı canım hafif bel ağrım ve kasık ağrılarım var onun dışında yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?