- 1 Mart 2021
- 1.509
- 1.383
- 83
- 31
Merhaba. Ultrasonda birşey gözükmez henüz. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamayı biliyorsanız üstünden10-12 geçtiyse kan testi yaptırabilirsinizMerhabalaarrben tekrar geldim bişey sorcam, benim bugün kadın doğum randevum var 2 ay önce bir smear testi yaptırmıştım bişey var mı yok mu diye. Gittiğimde belirtilerimi söylesem. Ultrasonla falan baksa bişey görünür mü kan mı alır yoksa? Varsa çıkarmı 5 6 gündür belirtiler var demiştim. Ama reglime de 5 g0n kaldı? Napiyim ben??
Merhaba. Ultrasonda birşey gözükmez henüz. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamayı biliyorsanız üstünden10-12 geçtiyse kan
Yok hayır yapmadımMerhaba. Ultrasonda birşey gözükmez henüz. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamayı biliyorsanız üstünden10-12 geçtiyse kan testi yaptırabilirsiniz
Evet bu ay yumurta takibi yaptırdım, ben de pko var, femarayu dr. verdiFamerayı dr mu verdi?
Adetleriniz düzenli ve 5 gününüz varsa ortalama 9 gün felan olmuşdur yumurtlamada. Sonuç çıkma ihtimali düşük ama çıkarabilir. Aklınızda kalacağına yaptırın isterseniz sonuç sizi üzmezse birde henüz erken olduğu içinYok hayır yapmadım
Doktor yumurtlamadan ne kadar sonra test önerdiEvet bu ay yumurta takibi yaptırdım, ben de pko var, femarayu dr. verdi
24 gündü benim dönüm 18 günde oldum da takıldı aklıma.Adetleriniz düzenli ve 5 gününüz varsa ortalama 9 gün felan olmuşdur yumurtlamada. Sonuç çıkma ihtimali düşük ama çıkarabilir. Aklınızda kalacağına yaptırın isterseniz sonuç sizi üzmezse birde henüz erken olduğu için
Anladım. Bu süreçte düşünrerek kendimizi daha çok tüketiyoruz. Bence içinizde şüphe varsa yaptırın. Ama doktora başka şey için gerekmedikçe adete 5 gün kaldığını söylemeyin o zaman yapmıyorlar24 gündü benim dönüm 18 günde oldum da takıldı aklıma.
EneeAnladım. Bu süreçte düşünrerek kendimizi daha çok tüketiyoruz. Bence içinizde şüphe varsa yaptırın. Ama doktora başka şey için gerekmedikçe adete 5 gün kaldığını söylemeyin o zaman yapmıyorlar
Aynen geciktim deyince anca yapıyorlar. Bende geçen doktora gittim test için gecikmeyi sordu gecikmedi diyince yapmadıEneegecikti diyim mii
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıksınAllah affetsin artık öyle dicem
İnşallah canım benimHadi inşallah hayırlı sonuçlar çıksın
Sonuç aldın mı canım doktor ne dediİnşallah canım benim
İyi sonuçlar olur inşallahMerhabalar ben klomen kullandım yarın doktor randevum var. Bu ay aşılama yapacağız ona göre bat belli olur
Bende yumurtalar geç olgunlaşıyor, toplamda 5-6 yumurta vardı, adetimin 15.günü biri 21mm diğeri de 19mm'di. Gün aşırı ilişki önerdi. Yani tam olarak ne zaman çatladığını bilemiyorum. Ancak adetimin 18.günü yumurta akı kıvamlı yoğun akıntı geldi. O gün ilişki oldu. 2 gün sonra da kendimde birtakım değişiklikler hissetmeye başladım, bunlar psikolojik de olabilir, emin olamıyorum, ya da çok fazla yumurta büyüdü, onların da etkisi olabilir. solda şişlik ve ağrı vardı, sonraki günlerde sol tarafımdaki his yerini genel kasık ağrısına bıraktı. Şu anda göğüslerim ve uçları çok hassas. Sorunuzun cevabı ise; doktor açıkçası benden her şeye rağmen çok umutlu olmadığı için adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin dedi. Bende çok çok ufak polip gördü, bu gebeliğe engel olabilir dedi, bir sonraki adet bitiminde gel bunu alalım dedi. açıkçası ben en azından 2 ay daha femara ile denemek istiyorum. Şu anki belirtilerime gelecek olursam, her şey psikolojik olabilir, belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Doktor yumurtlamadan ne kadar sonra test önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?