Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama takibi yaptım bende bugün 12. Gün test negatif olsa çıkardı zaten. Benim ki adet beklemeye döndü

Merhabalaarr ben tekrar geldim bişey sorcam, benim bugün kadın doğum randevum var 2 ay önce bir smear testi yaptırmıştım bişey var mı yok mu diye. Gittiğimde belirtilerimi söylesem. Ultrasonla falan baksa bişey görünür mü kan mı alır yoksa? Varsa çıkarmı 5 6 gündür belirtiler var demiştim. Ama reglime de 5 g0n kaldı? Napiyim ben??

Merhaba. Ultrasonda birşey gözükmez henüz. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamayı biliyorsanız üstünden10-12 geçtiyse kan testi yaptırabilirsiniz

Merhaba. Ultrasonda birşey gözükmez henüz. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamayı biliyorsanız üstünden10-12 geçtiyse kan
Merhaba. Ultrasonda birşey gözükmez henüz. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamayı biliyorsanız üstünden10-12 geçtiyse kan testi yaptırabilirsiniz
Yok hayır yapmadım

Yok hayır yapmadım
Adetleriniz düzenli ve 5 gününüz varsa ortalama 9 gün felan olmuşdur yumurtlamada. Sonuç çıkma ihtimali düşük ama çıkarabilir. Aklınızda kalacağına yaptırın isterseniz sonuç sizi üzmezse birde henüz erken olduğu için

24 gündü benim dönüm 18 günde oldum da takıldı aklıma.

24 gündü benim dönüm 18 günde oldum da takıldı aklıma.
Anladım. Bu süreçte düşünrerek kendimizi daha çok tüketiyoruz. Bence içinizde şüphe varsa yaptırın. Ama doktora başka şey için gerekmedikçe adete 5 gün kaldığını söylemeyin o zaman yapmıyorlar

Merhabalar ben klomen kullandım yarın doktor randevum var. Bu ay aşılama yapacağız ona göre bat belli olur

Doktor yumurtlamadan ne kadar sonra test önerdi
Bende yumurtalar geç olgunlaşıyor, toplamda 5-6 yumurta vardı, adetimin 15.günü biri 21mm diğeri de 19mm'di. Gün aşırı ilişki önerdi. Yani tam olarak ne zaman çatladığını bilemiyorum. Ancak adetimin 18.günü yumurta akı kıvamlı yoğun akıntı geldi. O gün ilişki oldu. 2 gün sonra da kendimde birtakım değişiklikler hissetmeye başladım, bunlar psikolojik de olabilir, emin olamıyorum, ya da çok fazla yumurta büyüdü, onların da etkisi olabilir. solda şişlik ve ağrı vardı, sonraki günlerde sol tarafımdaki his yerini genel kasık ağrısına bıraktı. Şu anda göğüslerim ve uçları çok hassas. Sorunuzun cevabı ise; doktor açıkçası benden her şeye rağmen çok umutlu olmadığı için adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin dedi. Bende çok çok ufak polip gördü, bu gebeliğe engel olabilir dedi, bir sonraki adet bitiminde gel bunu alalım dedi. açıkçası ben en azından 2 ay daha femara ile denemek istiyorum. Şu anki belirtilerime gelecek olursam, her şey psikolojik olabilir, belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Tahmini adetm bugin yarın
Çatlama iğnemi olalı 14.gündeyin
Geçen ay çatlama iğnesinin 15.güninde adet olmuştım
Beklemedeyim kızlar

Benim reglim 1 gün geçti bugün 2.gün. Belim çok ağrıyor ani hareketlerde kasığıma batma gibi bir şey hissediyorum. Sürekli uykum var ve iştahım çok açıldı Ama henüz test yapmadım sizce kaç gün beklersem net çizgi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…