Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnş ya hepimizin tutsun aşılama Allah ım bize de nasip etsin bebeğimizin cennet kokusunu içimize çekmeyi.

evet bence de sabret biraz. çünkü o çubukta negatifi görmek çok sinir bozucu. ben kendi kendime söz verdim 25inden önce yapmıcam inş tutucam bu sözümü:) ama sen 11. gün olmazsan 12. gün yapabilirsin. zaten sen kan testi yaptırırsın muhtemelen. ve 12. günde çıkar inş.
valla dün çalışmadık yaa gün aşırıyı bozmayalım diye ama iyi mi ettik bilmiyorum şimdilik kasık ağrısı falan hissetmiyorum. akşam falan olursa ovulasyon bu akşamki de işe yarar belki.
evet mutlaka haberleşelim. ama umudum yok niyeyse benim birkaç gün öncesine kadar çok umutluydum

ÇOK TŞKLER CANIM AÇIKLAMAN İÇİN DR.BANA VAJİNAL PREGESTIN VERDİ benimde dün moralim çok bozuktu kullanmıcam nasılsa tutmamıştır dedim ve bugün akıntım normal bi şekilde gelmeye başladı meğerse ilacın yan etkisi vajinal kurulukmuş bugün aşılamamın 8.günü ağrım yok gibi bakalım hayırlısı ne ise o olsun

Merhaba kızlar, bende 28 Şubat'ta aşılama yaptırdım. 15'inde doktorum kan testi istedi. Beklemedeyim şuan. İnşallah Allah herkezin gönlüne göre verir. Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…