işte bende geçen sefer dedim yaa test yaptım aslında iğneden olacağını biliyordum ama hep bir umut beslemiştim sonrası hayal kırıklığı oldu umarım seninki mutlulukla sevinçle sonuçlanır bizlerede umut olursun canım bizide mutlaka haberdar et böyle güzel haberlere ihtiyacımız var :13:
Cnm bnm tam 13 yumurta vardi cogul gebelk oluyo dediler
Aynen canm benmde ilk heyecanla beklemekteyiz günler hemen geçse .
Yat yat gunler gecmk bilmyo ilk oldugu icin korkuyrm ayaga kalknca tutmyck saniyrm
Bana doktorum hiç yatma demişti canm ama ben 4 gün yattım saolsun annemde geldi memleketten baktı bana lavabo dışında hiç kalkmadım ne olur ne olmaz diye şimdide işe gidiyorum raporum bitti ama zorlanıyorum diken üstündekim çünkü söylemiştim ya batmalar ve sancılarım geçmedi henüz bide buna göğüsler eklendi sürekli böle açıkla sızı arası bi his var göğüslerimde arada geçiyo sonra tekrar başlıyo iyi bir belirti dimi bu çünkü benm hiçbizaman göğüslerimde acımazsa böle
amaninnn 4 uz 5 iz bile olabilir yani :) o zaman napiyolar senin istegine gore bi kismini aliyolar mi ?? sen ne dusunuyosun oyle bi durum olursa ?
Valla tutarsa hic birinide aldirmam.annelerim var ablalarm var bakarlar nasilsa rabbim yoklugunu gostermsnde tek 4 e 5e razym
cok guzel yazmissin fikrine emegine saglik canim .. hepimizin durumu bu aslinda ..
Bana doktorum hiç yatma demişti canm ama ben 4 gün yattım saolsun annemde geldi memleketten baktı bana lavabo dışında hiç kalkmadım ne olur ne olmaz diye şimdide işe gidiyorum raporum bitti ama zorlanıyorum diken üstündekim çünkü söylemiştim ya batmalar ve sancılarım geçmedi henüz bide buna göğüsler eklendi sürekli böle açıkla sızı arası bi his var göğüslerimde arada geçiyo sonra tekrar başlıyo iyi bir belirti dimi bu çünkü benm hiçbizaman göğüslerimde acımazsa böle
Bn baska bi topikte okunstm bi kizin belirtileryle belrtlern ayni hamile suan ayyy hadi snde hamilesndr insallah sanal teyzesi olurm bnde
canimsin insallah bi arkadas var 3 uz diye aldir demisler aldirmamis saglikli olmus 3 uzleri de .. insallah seninde olur hayirlisiyla ..
Bn baska bi topikte okunstm bi kizin belirtileryle belrtlern ayni hamile suan ayyy hadi snde hamilesndr insallah sanal teyzesi olurm bnde
Ay canm benm yaa çok saolll sanal teyzesi :) inş sende hamilesindir Allah ım inş ya
Ay canm benm yaa çok saolll sanal teyzesi :) inş sende hamilesindir Allah ım inş ya
İnsallah canim bu topikte hamile olmayan kalmz insallah snra takvim yaparz bebislermze
İnsallah canim bu topikte hamile olmayan kalmz insallah snra takvim yaparz bebislermze
İnş birbirimize dua edelim kulların birbirin ettiği dualar daha makbul sonuçta
İnş birbirimize dua edelim kulların birbirin ettiği dualar daha makbul sonuçta
Surekli dua edyrm kadinlar kulubundeki cocuk istyn tum arkdslarmi saglkli bebisler ver diyorum insallah olur zeynepcim
canım doktor test günü vermedi ama 14. günde adet olmazsam bakarım gerçi öncesindede bakarım kesin ama bilmiyorum yaa kendimi tutmaya çalışacağım busefer geçen sefer 11. gün adet olmuştum 11. günü geçersemiçime biraz daha umut doğar herhalde
ooo iyi o zaman yarınsa bugünde çalışsanız iyi olur canım spermlerde ancak varır gidecekleri yerehadi inşallah sana güzel bir doğum günü hediyesi gelir en şirininden en tatlısından canım mutlaka haberleşelim ayy helecan yaptım bak şimcik
Surekli dua edyrm kadinlar kulubundeki cocuk istyn tum arkdslarmi saglkli bebisler ver diyorum insallah olur zeynepcim
Allah hepimizin dualarını kabul etsin canmm var mı bi gelişme sende yada değişiklik falan
canım benim geçen seferkinde hiçolmamıştı bunda daha dün oldum aşılamamı daha vücudum normal haline dönememiştir ama geçen seferkine nazaran akıntım var ama çok az oda geçebilir tam yumurtların çatladığı dönem olduğu için bugünler onları çok takmıyorum şuan için ama akıntı olacak diye kesin bir kaide yok takılma canım
Merhaba kızlar, bende 28 Şubat'ta aşılama yaptırdım. 15'inde doktorum kan testi istedi. Beklemedeyim şuan. İnşallah Allah herkezin gönlüne göre verir. Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur.
Hayirli olsn cnm ilkmydi asilaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?