Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canli hucre bir tane bile yoktu subat 14 de tekrar test verdik canli hucre %96 olms keciboynuzu kurunun faydasini gorduk fazlasyla tabi herseydn once dua.

Kiz bacim bebislerne dedin Allahmi soyletti ne

Haklısın canm zaten nbiliyorum iğneden kaynaklanabileceğini hafta sonunu bekliyorum sabırsızlıkla öz aman 12. Gün olucak inş bakalım

iyi akşamlarr

bugün ultrasonum vardı.10 mm civarında olan 5 yumoşum var aynı ilk aşılamadaki gibi.gonalf e 4 gün daha devam.ctesi yine ultrason var.o güne 17mm civarlarında olacaktır dedi.çatlatma iğnesinden önce tek dozluk farklı bir iğne daha vereceğim onu vurulduktan sonra iğneyi vurulursun dedi.ne iğnesi diye sormadım ama.yalnız ben bu ay aşılama düşünmüyorum.olacaksa doğal yolla olsun.haftaiçi izin almamız çok zor oluyor bizim.ctesiye falan denk gelseydi yaptırmayı düşünürdüm.tabi bu benim düşüncem daha doktorum birşey söylemedi.

kızlarrr bişi sorucam. aşılamadan sonra akıntısı olan varmı.benim aşılamadan sonra 7. günüm amaa akıntım yok cevaplarınızı bekliyorum sürekli kasıkk ağrım var.

Kiz bacim bebislerne dedin Allahmi soyletti ne

insallah canim kac tane yumurtan buyumustu ikiz olur insallah bende ikiz istiyorum sirf bunun icin bile beklemesem diyorum bazen mayisa kadar beklicem cunku esim ilaca yeni basladi etkisini gostresin ki degerleri biraz duzelsin . ama diyorum ki ikiz olma ihtimali yok normalde yani Rabbim isterse olur ama ailede hic yok .. asilama olsa ihtimal olcak bu nedenle deger diyorum ama ikiz bakmakta zor tabi benim annem uzak zaten hasta - kayinvalidem cok zor gelsede durmaz - ama yinede ikiz guzel bisey .. Insallah hepiniz hamilesinizdir :)

Cnm bnm tam 13 yumurta vardi cogul gebelk oluyo dediler

evet canım çikolata kisti olduğu için aşılama yapılıyor bu son aşılamam eğer tutmazsa tüp bebek tedavisine geçeceğiz hayırlısı bakalım neler olacak

canım doktor test günü vermedi ama 14. günde adet olmazsam bakarım gerçi öncesindede bakarım kesin ama bilmiyorum yaa kendimi tutmaya çalışacağım busefer geçen sefer 11. gün adet olmuştum 11. günü geçersemiçime biraz daha umut doğar herhalde
ooo iyi o zaman yarınsa bugünde çalışsanız iyi olur canım spermlerde ancak varır gidecekleri yere hadi inşallah sana güzel bir doğum günü hediyesi gelir en şirininden en tatlısından canım mutlaka haberleşelim ayy helecan yaptım bak şimcik

Haklısın canm zaten nbiliyorum iğneden kaynaklanabileceğini hafta sonunu bekliyorum sabırsızlıkla öz aman 12. Gün olucak inş bakalım
işte bende geçen sefer dedim yaa test yaptım aslında iğneden olacağını biliyordum ama hep bir umut beslemiştim sonrası hayal kırıklığı oldu umarım seninki mutlulukla sevinçle sonuçlanır bizlerede umut olursun canım bizide mutlaka haberdar et böyle güzel haberlere ihtiyacımız var :13:

kızlarrr bişi sorucam. aşılamadan sonra akıntısı olan varmı.benim aşılamadan sonra 7. günüm amaa akıntım yok cevaplarınızı bekliyorum sürekli kasıkk ağrım var.
canım benim geçen seferkinde hiçolmamıştı bunda daha dün oldum aşılamamı daha vücudum normal haline dönememiştir ama geçen seferkine nazaran akıntım var ama çok az oda geçebilir tam yumurtların çatladığı dönem olduğu için bugünler onları çok takmıyorum şuan için ama akıntı olacak diye kesin bir kaide yok takılma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…