Canli hucre bir tane bile yoktu subat 14 de tekrar test verdik canli hucre %96 olms keciboynuzu kurunun faydasini gorduk fazlasyla tabi herseydn once dua.
zeynepcim benim esimde varikosel ameliyati oldu ama tek tarafli .. sonuclariniz ameliyat oncesi nasildi ? sonra nasil oldu yazarmisin ? bizde bakalim o tavan yapmis sonuclari gorucekmiyizbu arada asilaman hayirli olsun insallah tez zamanda bebislerine kavusursun ..
O kadar cok yiyormki bunyem nankör galiba senin yasinda genc daha bnce ikimznkide tutar insallah senindemi ilk asilama
inş başarılı geçer ve pozitif sonucunu burdan paylaşırsın:)
İnsallah hakkinda hayirlusi olur sterten uzak dur insallah.
canım o ikinci çizginin çıkmasının nedeni çatlama iğnesi çatlama iğnesi hcg içeriyor o yüzden şuan kanında ve idrarında hcg var vücut bunu 10 günde atıyor yani benim geçen sefer öyle olmuştu ben 8 gün baktım pozitifti 10. gün baktım silindi 11 gün 0 çıktı yani çatlama iğnesini yaptıktan 11 gün sonrası canım aklında bulunsun daha çok erken
Aynen canm benmde ilk heyecanla beklemekteyiz günler hemen geçse .
Yat yat gunler gecmk bilmyo ilk oldugu icin korkuyrm ayaga kalknca tutmyck saniyrm
Hayirlisi olsn hayirszida hayirlara cevrsn yuce mewlaminş. oluruna bırakıp kötüsünü düşünmemeye çalışıyorum ama işte heyecan korku ümit yani ne kadar duygu varsa hepsinden ortaya karışık oluyo :18:
Bnde akinti oluyo cnm 4 gunum bnmdekızlarrr bişi sorucam. aşılamadan sonra akıntısı olan varmı.benim aşılamadan sonra 7. günüm amaa akıntım yokcevaplarınızı bekliyorum sürekli kasıkk ağrım var.
Bnde akinti oluyo cnm 4 gunum bnmde
Gunde 3 kez ic camasrmi degstryrm bnm pek umudum yok kndmdn ama yinede kotu dusnmylm insallah hepimznki tutar esek sipasi gelsn bi bilyrm bn onayoğun peki canım ki zaten tutunca oluyomuş ne güzel inşallah tutmuştur.benim tutmadı muhtemelen :::::
Kiz bacim bebislerne dedin Allahmi soyletti ne
İnfertiliete tedavisi sırasında yaşadığım psikolojik durum...
http://isyanedencuce.blogspot.com.tr/2014/03/infertilite-tedavisinde-psikolojik-durum.html
insallah canim kac tane yumurtan buyumustu ikiz olur insallah bende ikiz istiyorum sirf bunun icin bile beklemesem diyorum bazen mayisa kadar beklicem cunku esim ilaca yeni basladi etkisini gostresin ki degerleri biraz duzelsin . ama diyorum ki ikiz olma ihtimali yok normalde yani Rabbim isterse olur ama ailede hic yok .. asilama olsa ihtimal olcak bu nedenle deger diyorum ama ikiz bakmakta zor tabi benim annem uzak zaten hasta - kayinvalidem cok zor gelsede durmaz - ama yinede ikiz guzel bisey .. Insallah hepiniz hamilesinizdir :)
evet canım çikolata kisti olduğu için aşılama yapılıyor bu son aşılamam eğer tutmazsa tüp bebek tedavisine geçeceğiz hayırlısı bakalım neler olacaksaolasin canim cevabin icin .. ben doktorla detayli gorusmedim ilac isimlerini bilmiyorum ama hersey dahil 1500 lira dedi - acikcasi 300 500 cok muhim degil onemli olan dogru sekilde yapilmasi ve icimizin rahat olmasi .. mayista eger yaptiricak olursak iki ayimiz var .. insallah gerekmez .. sizde ne sorun vardi ? cikolata kisti oldugu icin mi asilamaya gerek goruldu ? ALLAH yardimcin olsun insallah tutmustur da haberinizi aliriz ..
canım doktor test günü vermedi ama 14. günde adet olmazsam bakarım gerçi öncesindede bakarım kesin ama bilmiyorum yaa kendimi tutmaya çalışacağım busefer geçen sefer 11. gün adet olmuştum 11. günü geçersemiçime biraz daha umut doğar herhaldeevet cnm inşşş inşşş inşşş bu sefer olumlu sonuç alırsın. test günün ne zaman? dua ediyorum senin için de..
evet muhtemelen yarın yumurtlama günüm. bugün akıntımda baya artış hissediyorum. gün aşırı denemeye devam. ayın 25 i doğum günüm. yarın yumurtlarsam doğum günümde ovulasyonun 14. günü olacak. o gün test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam tabi.14. günde çıkar değil mi idrarda? inş en güzel hediyeyi alırım :)
işte bende geçen sefer dedim yaa test yaptım aslında iğneden olacağını biliyordum ama hep bir umut beslemiştim sonrası hayal kırıklığı oldu umarım seninki mutlulukla sevinçle sonuçlanır bizlerede umut olursun canım bizide mutlaka haberdar et böyle güzel haberlere ihtiyacımız var :13:Haklısın canm zaten nbiliyorum iğneden kaynaklanabileceğini hafta sonunu bekliyorum sabırsızlıkla öz aman 12. Gün olucak inş bakalım
canım benim geçen seferkinde hiçolmamıştı bunda daha dün oldum aşılamamı daha vücudum normal haline dönememiştir ama geçen seferkine nazaran akıntım var ama çok az oda geçebilir tam yumurtların çatladığı dönem olduğu için bugünler onları çok takmıyorum şuan için ama akıntı olacak diye kesin bir kaide yok takılma canımkızlarrr bişi sorucam. aşılamadan sonra akıntısı olan varmı.benim aşılamadan sonra 7. günüm amaa akıntım yokcevaplarınızı bekliyorum sürekli kasıkk ağrım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?