canm benm 1.5 sene oldu aslına pek düşünmüyoduk erken diye ama pco olunca bende bazı doktorlarda çok korkuttu bizi büyük bi ihtimalle olmaz falan dediler bizde erkenden tedbirimizi alalım sonradan pişman olmayalım dedik çünkü böle tedavilerde yaş önemli bildiğim kadarıyla sen kaç senelik evlisin ilk aşılaman mı buarada adaşız sanırım:)
Canim bn 3 senelik ewlym 22 yasindym.bnm esimde 8 ay once varikosel ameliyati oldu hmde cift tarafli gttgmiz tum doktor arkdslari olmz cocuk dedu proeexd diye bi ilac kullanmys basladi osmanli macunu keci boynuzu kuru bizimknin sperm tawan yapti tum.doktorlar sasti kaldi bu nasil oldu diye.normal yolla 2 aya kalmz hamile kalir dediler esimde gozu korktugu icin hmn asilama yaptrdi bnmde ilk asilamam bu.arada bnm adimda dedign gibi zeynep adasiz insallah bebislermzde bizimledr
inş canm ben öncelikle geçmiş olsun eşine sen takma senin bebeğin hemen tutar gibime geliyo yaşında baya gençmiş hem sende sorunda yok süper işte daha ne sende yediklerine çok dikkat et gerçi ben etmiyom ama olsun :) bugün senin kaçıncı günün aşılamada
Allah razi olsun guzel temennilern icin insallah hayirliysa tutsun.mevsim disi sebze meyve yasak zatn bnm sorunun 45 kiloyum doktor bunyen kaldrirmi bilemem dedi cumartesi gunu yaptrmstm bn asilamami insallah seninkide tutar sen kac yasindsn
Bu topiğe mart ayının ilk aşılamasını yapan benim diye yazmıştım, ilk sonucu da ben yazayım...11. günümdü bugün kan testi yaptım ve 0,4 çıktı sonucu...zaten adet olacakmışım gibi sancılarım da var, anne olmak başka bahara kaldı yine(((
İnşallah sizin pozitif haberleriniz gelir birer birer.....
ben 25 yaşındayım tatlım bende önceden 47 kiloydum şimdi 56 kiloyum:) yemek ye bol bol kilo da önemli tabi
uzun süredir giremediğim kadınlar kulubüne yeniden merhaba diyorum :79: ilk mesajımıda buraya yazmak kısmetmiş. bende dokuz gündür merional iğne kullanıyordum bu gece çatlatma iğnesini yaptırıcam perşembeyede aşılamam var inş. dualarınızı bekliyorum
Bu topiğe mart ayının ilk aşılamasını yapan benim diye yazmıştım, ilk sonucu da ben yazayım...11. günümdü bugün kan testi yaptım ve 0,4 çıktı sonucu...zaten adet olacakmışım gibi sancılarım da var, anne olmak başka bahara kaldı yine(((
İnşallah sizin pozitif haberleriniz gelir birer birer.....
canım o ikinci çizginin çıkmasının nedeni çatlama iğnesi çatlama iğnesi hcg içeriyor o yüzden şuan kanında ve idrarında hcg var vücut bunu 10 günde atıyor yani benim geçen sefer öyle olmuştu ben 8 gün baktım pozitifti 10. gün baktım silindi 11 gün 0 çıktı yani çatlama iğnesini yaptıktan 11 gün sonrası canım aklında bulunsun daha çok erkenOlmaz mı canmheran adet olucakmışım gibi ayağa kalktığımda da batmalardan yürüyemiyorum buarada dün eşim bi tane test yap dedi öylesine biliyorum çok erken olduğunu eğlencesine yapalım dedim bide baktım silik ikinci çizgi çıkmış ama çok silikti ilk defa bi testim böle çıktı tabi güvenmiyorum kesinlikle teste ama bi heves işte
uzun süredir giremediğim kadınlar kulubüne yeniden merhaba diyorum :79: ilk mesajımıda buraya yazmak kısmetmiş. bende dokuz gündür merional iğne kullanıyordum bu gece çatlatma iğnesini yaptırıcam perşembeyede aşılamam var inş. dualarınızı bekliyorum
11. gün illa pozitif olması gerekir mi? 12. gün kanda belli olur diye biliyorum ama. belli olmaz bu işler.
değilse de hayırlısı olsun inş bir sonraki ay kalırsın
merhaba canım hoşgeldin umarım gerek kalmaz sadece stres yapmaktan uzak durman şart buralarda sayfaları okudukça strese gieiyor insan araştırmayı bırakanca rahatlıyor insan.kizlar bende yeni geldim bu sayfaya .. bende bebek istiyorum esim varikosel ameliyati oldu 5 aay once bakalim mayisa kadar normal yolla olmazsa bende asilama yapabilirim .. istanbuldayim ve ozel bir doktora gidiyorum aslinda herkes asilama tecrubesini yazsa .. nasil bi uygulama yapildi ? kaca nerde yaptilar ? kacinci denemesi ? Bunlari yazsak bzde faydalansak aslinda ne kadar iyi olur .. asilamada da cok farkli sekiller var sanirim .. mesela benim gittigim dr spermleri yikamiyormus .. hsg herkees cektiriyormu bana da demedi ama sorucam nisanda cektirmelimiyim diye .. siz nasil yaptiniz ?
elif canım geçen gün yazmışsın ama yanıt vermedim mesajda epey gerilerde kaldı ben dün aşılamamı oldum seninde yumurtlama zamanlar iyi değerlendir canıminş başarılı geçer ve pozitif sonucunu burdan paylaşırsın:)
merhaba canım hoşgeldin umarım gerek kalmaz sadece stres yapmaktan uzak durman şart buralarda sayfaları okudukça strese gieiyor insan araştırmayı bırakanca rahatlıyor insan.
gelelim aşılama hikayeme ben dün ikinci aşılamamı oldum ilkindede ikincisinde de gonal f iğne ve ovitrelle çatlama iğnesi kullandım ikisindede adetimin 12 günü aşılamam oldu. ben doktorun özel muayenehanesine gidiyordum canım muayehane ücreti 200 liraydı sadece ilk gittiğimizde veriyorduk yumurta takipleri ücretsiz oluyordu aşılama için 400 lira verdik. sperm yıkama işlemi içinde hastaneye 100 lira verdik. ben ve eşim sağlıkçı çalıştığımız hastanede ilaçlar için rapor çıkarttık onları raporlu olduk gonal f 450 raporlu fiyatı 90 liraydı çatlama iğnesine para ödemedik bir aşılamada 2 kutu gonal f kullandık yani ilaçlarada toplam 180 verdik toplamda 880 lira tutmuş oldu benim bir aşılama ücretim. bende hsg çektirmedim ağustosta laparoskopi olmuştum çikolata kisti için o zaman tüplerime bakılmıştı o yüzden doktorum gerek görmedi.
elif canım geçen gün yazmışsın ama yanıt vermedim mesajda epey gerilerde kaldı ben dün aşılamamı oldum seninde yumurtlama zamanlar iyi değerlendir canım
Canim bn 3 senelik ewlym 22 yasindym.bnm esimde 8 ay once varikosel ameliyati oldu hmde cift tarafli gttgmiz tum doktor arkdslari olmz cocuk dedu proeexd diye bi ilac kullanmys basladi osmanli macunu keci boynuzu kuru bizimknin sperm tawan yapti tum.doktorlar sasti kaldi bu nasil oldu diye.normal yolla 2 aya kalmz hamile kalir dediler esimde gozu korktugu icin hmn asilama yaptrdi bnmde ilk asilamam bu.arada bnm adimda dedign gibi zeynep adasiz insallah bebislermzde bizimledr
zeynepcim benim esimde varikosel ameliyati oldu ama tek tarafli .. sonuclariniz ameliyat oncesi nasildi ? sonra nasil oldu yazarmisin ? bizde bakalim o tavan yapmis sonuclari gorucekmiyizbu arada asilaman hayirli olsun insallah tez zamanda bebislerine kavusursun ..
zeynepcim benim esimde varikosel ameliyati oldu ama tek tarafli .. sonuclariniz ameliyat oncesi nasildi ? sonra nasil oldu yazarmisin ? bizde bakalim o tavan yapmis sonuclari gorucekmiyizbu arada asilaman hayirli olsun insallah tez zamanda bebislerine kavusursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?