evet ilk aşılamam inşallah son olur
Akinti ve surekli kucuk abdste cikiyrm.belim tutulms gibi agriyo
bende de arada vuran sancılar dışında hiçbi farklılık yok canm öle batmalar falanda geçti arada kasıklarımda ağrı oluyo o kadar bide göüğlerim çookk hafif sızlıyo anlamadım gitti belirtiler artacağına azalıyo sanırım tutmadı benm :44:
selam arkadaşlar bende 5 martta 2. aşılamamı yaptırdım bugün tam bir hafta oldu aralıkta ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı nasip değilmiş. bu ay kendimi ancak iyi hissedebildim ve yeniden aşılama yaptırdım.
Benim bir sorum olacak gün içerisinde ara ara ve geceleri ateş basıyo mu sizi de sıcak basıyo gibi oluyo ilk aşılamamda yaşamamıştım. Sizde var mı böyle birşey
selam arkadaşlar bende 5 martta 2. aşılamamı yaptırdım bugün tam bir hafta oldu aralıkta ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı nasip değilmiş. bu ay kendimi ancak iyi hissedebildim ve yeniden aşılama yaptırdım.
Benim bir sorum olacak gün içerisinde ara ara ve geceleri ateş basıyo mu sizi de sıcak basıyo gibi oluyo ilk aşılamamda yaşamamıştım. Sizde var mı böyle birşey
hoşgeldin canım hayılrısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hmn umutsuzluga kapilma tutmustr insallah.kacinci gunun simdi zatn 12 ve 14 gun tutuyomus
bugün 8 tatlım hafta sonu test yaptırmayı planlıyorum biraz erken olucak ama dayanamıcam doktorum 20sinde yaptır demişti olmadı o zaman bidaha yaptırırım :)
Bnde haftaya persembe yaptrcm insallah sonuclarmz pozitif olur insallah adasss
ayy adaşımm inşş ya Haftaya yüzümüzde gülücükler açar inşş ama benm umut azalmaya başladı nedense içimden ağlamak geliyo :26:[/QUOTE
hamile olanlsrda duygu degsmi olur hamilemsnde yoksa ayyy hadi insallah gozumuzde yuzumzde guller acar
Bndede var oyle bi ates basiyoki ayaklarm yaniyo zatn surekli
canım sen hamilesin gibi geliyor bana haberin olsun
Ayyy bilmyrmki ya kafam allak bullak
Bnm 13 tane yumurtam olusmstu acaba ondanmi bole en kucugu ya 17mm yada 18 mm idi kesin indan oluyo gebelk yoktrcanım sen hamilesin gibi geliyor bana haberin olsun
Bnm 13 tane yumurtam olusmstu acaba ondanmi bole en kucugu ya 17mm yada 18 mm idi kesin indan oluyo gebelk yoktr
ateş basması normal de iyiye yorumlanır canım eee başka belirtilerin de var inşallah hamilesindir inşallah bende hamileyimdir pek umudum yok ama Allah büyük....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?