Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Akinti ve surekli kucuk abdste cikiyrm.belim tutulms gibi agriyo

bende de arada vuran sancılar dışında hiçbi farklılık yok canm öle batmalar falanda geçti arada kasıklarımda ağrı oluyo o kadar bide göüğlerim çookk hafif sızlıyo anlamadım gitti belirtiler artacağına azalıyo sanırım tutmadı benm :44:

Hmn umutsuzluga kapilma tutmustr insallah.kacinci gunun simdi zatn 12 ve 14 gun tutuyomus

selam arkadaşlar bende 5 martta 2. aşılamamı yaptırdım bugün tam bir hafta oldu aralıkta ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı nasip değilmiş. bu ay kendimi ancak iyi hissedebildim ve yeniden aşılama yaptırdım.
Benim bir sorum olacak gün içerisinde ara ara ve geceleri ateş basıyo mu sizi de sıcak basıyo gibi oluyo ilk aşılamamda yaşamamıştım. Sizde var mı böyle birşey

canım bende 5 martta yaptırdım aşılamamı. bende bel ağrısı ve ara ara batmalar oluyo inşallah hepimizinki tutmuştur. testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

canım ateş basması hep iyiye işarettir derlerbende hiç belirti yok ya ilk aşılamamda da yoktu tutmadı mı acaba yine yaaaaaaa:18:

Slm arkadaslar bu. Gun asilamam oldu ama hic kasik bel agrisi olmadi nasil yattigsam oyle kalktim benim gibi olan varmi?

Hayırlı olsun aşılaman canm inş tutar bu sefer ben de 5 martta aşılama yaptırdım ilk 5 gün ara ara banada olmuştu hatta bianda ter boşalıyodu vücudumdan ama geçti benimki şimdi öle omuyo bu sefer bikaçgündür akşamları titreme alıyo beni 10 dk falan nerdeyse zangır zangır titriyorum anlamadım gitti

Hmn umutsuzluga kapilma tutmustr insallah.kacinci gunun simdi zatn 12 ve 14 gun tutuyomus

bugün 8 tatlım hafta sonu test yaptırmayı planlıyorum biraz erken olucak ama dayanamıcam doktorum 20sinde yaptır demişti olmadı o zaman bidaha yaptırırım :)

Bndede var oyle bi ates basiyoki ayaklarm yaniyo zatn surekli

Bnm 13 tane yumurtam olusmstu acaba ondanmi bole en kucugu ya 17mm yada 18 mm idi kesin indan oluyo gebelk yoktr

Alakası yok canım bence çünkü bende yumurta daha fazla oluştu ve doktor iptal edelim dedi biz yok dedik eğer yumurtalardan olsaydı bende de olması lazımdı tabi ki Allah bilir ama bence öyle

ateş basması normal de iyiye yorumlanır canım eee başka belirtilerin de var inşallah hamilesindir inşallah bende hamileyimdir pek umudum yok ama Allah büyük....

Umudunu kaybetme sakn.tutmazsa cok korkuyorm biz esimle mahkmdn donduk.sorun esimde oldgu icin bn sana bu aciyi tattirmk istmyrm dedi hakime soyledm bni cocuk icin birakmk isttiyo dedm bn esimi cok sewyrm cocuk.icinde ewlikigmi bitirmk istmyrm dedim cok korkuyrm surekli dua ediyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…