Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah bir daha öyle şeyler yaşamazsınız canım ayrıca hiç çocuğumuz olmazsa ne yapalım ölecek halimiz yokeşinde öyle düşünmesin ya varikosel olup da çocuğu olan çokAllah büyük bizler de anne olacağız inşallah canım

canım ocakta yemeğim var sonra gelirimrabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım

İnsallah olur baska bisi istemem.hepmznde olurda gulerz bunlara okudukca

canım olumlu düşünelim olumlu olsun umutsuzluk ve olumsuzluk kötüyü çağırır

canım bende 5 martta yaptırdım aşılamamı. bende bel ağrısı ve ara ara batmalar oluyo inşallah hepimizinki tutmuştur. testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

aralıktaki aşılamamda yaptığım gibi adet günümün geçmesini bekleyeceğim canım kan testini negatif elime almak yerine bekliycem 18 i adet günüm 6 gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyo siz ne zaman yaptırdınız aşılamaları kaç gün oldu

canım ateş basması hep iyiye işarettir derlerbende hiç belirti yok ya ilk aşılamamda da yoktu tutmadı mı acaba yine yaaaaaaa:18:

benimde ağrım sızım yok 1. aşılamamda da yoktu bu aşılamada sadece değişik olarak ateş basması oluyo

birde doktorunuz progestan verdi mi sizlere bana vermedi de

bende de aşılamadan 1 gün sonra başladı hala var özellikle geceleri çok ateş basıyo birden aynı gn yaptırmışız aşılamaları inşallah hepimizin ki de tutar Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasıın doktor sana ne zaman test yap dedi

Bugün aşılamanın 7. Günü kıvrandım öldüm dayanamadım negatif çıkacağını bile bile idrarda baktım negatif çıktı. 15. Gune kadar daha 10 kere bakarim 10 tane gebelik testi aldim cunku. Allahim yardim et nolur. Kizlar sizde bana sabir dileyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 şinde dedi cnm nasıl beklicem bilmiyorum daha cok var

canım bana da doktor birşey vermedi

canım sürekli test yapmak seni strese sokar ben neredeyse 3 yıldır eve test almıyorum çünkü yapmaktan kafayı sıyırmıştım ilk aşılamamda hemen adetim geldi zaten test bile yapamamıştım inşllah bu sefer 9 ay gelmezlerayrıca 14.gün idrar testi değil kan testi ver doktorlar da öyle diyor zaten canım evdeki testleri unut yok say ve bir daha yapma

Catlatma ignesinin etkisi gecmis demekki cunku igneden sonra ilk 10 gun testler yalanci pozitif cikiyor ignedeki hamilelik hormonundan dolayi bence kendine eziyet etme cunku eger yalanci pozitifi gorseydin daha cok umutlanacaktin insallah asilamalarimiz tutar

Bnde cumartesi yaptrdm asilamayi.bana progestan verdi gunde 2 tane

merhaba kızlar burada olan varmı ya netten araştırdım pek bilgi bulamadım. benim akıntım halen yok ya nedense hep bi kuruluk progestanın yan etkisiymiş ama akşam kullanmadım bu akşamda kullanmıcam sancılarım halen var fakat biraz azalmış durumdaa .off sıkıldım dayanamıcam cuma 10.günüm olucak kan testi yaptırıcam gerçi tutsaydı akıntım olur heralde göğüslerim dolgun ama sancı yok

Kızlar merhaba.. Sizlere birşeyler sormak istiyorum.. Ben bu ay aşılama yaptırıcam ilk kontrolümü cumartesi olucam inşallah.. Merak ettiğim ilçalar falan başladıktan nekadar süre sonra yapılıyor aşılama? Birde ilaçları kaç gün kullandınız sizler??

canm valla bendede akıntı yok normalde afedersiniz çok olur aşılamadan sonra azaldı var ama su gibi sanki anlamadım gitti benmde sancılar azaldı hatta baya azaldı sıkma canını inş tutmuştur sonuçta herkeste farklı belirtiler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…