Umudunu kaybetme sakn.tutmazsa cok korkuyorm biz esimle mahkmdn donduk.sorun esimde oldgu icin bn sana bu aciyi tattirmk istmyrm dedi hakime soyledm bni cocuk icin birakmk isttiyo dedm bn esimi cok sewyrm cocuk.icinde ewlikigmi bitirmk istmyrm dedim cok korkuyrm surekli dua ediyrm
inşallah bir daha öyle şeyler yaşamazsınız canım ayrıca hiç çocuğumuz olmazsa ne yapalım ölecek halimiz yokeşinde öyle düşünmesin ya varikosel olup da çocuğu olan çok Allah büyük bizler de anne olacağız inşallah canım
hoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkında benimde gçen ay kistim vardı bu ay başladık bakalım hayırlısı
canım olumlu düşünelim olumlu olsun umutsuzluk ve olumsuzluk kötüyü çağırırevet bence de sabret biraz. çünkü o çubukta negatifi görmek çok sinir bozucu. ben kendi kendime söz verdim 25inden önce yapmıcam inş tutucam bu sözümü:) ama sen 11. gün olmazsan 12. gün yapabilirsin. zaten sen kan testi yaptırırsın muhtemelen. ve 12. günde çıkar inş.
valla dün çalışmadık yaa gün aşırıyı bozmayalım diye ama iyi mi ettik bilmiyorumşimdilik kasık ağrısı falan hissetmiyorum. akşam falan olursa ovulasyon bu akşamki de işe yarar belki.
evet mutlaka haberleşelim. ama umudum yok niyeyse benimbirkaç gün öncesine kadar çok umutluydum
canım ocakta yemeğim var sonra gelirimrabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım
canım bende 5 martta yaptırdım aşılamamı. bende bel ağrısı ve ara ara batmalar oluyo inşallah hepimizinki tutmuştur. testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
canım ateş basması hep iyiye işarettir derlerbende hiç belirti yok ya ilk aşılamamda da yoktu tutmadı mı acaba yine yaaaaaaa:18:
Hayırlı olsun aşılaman canm inş tutar bu sefer ben de 5 martta aşılama yaptırdım ilk 5 gün ara ara banada olmuştu hatta bianda ter boşalıyodu vücudumdan ama geçti benimki şimdi öle omuyo bu sefer bikaçgündür akşamları titreme alıyo beni 10 dk falan nerdeyse zangır zangır titriyorum anlamadım gitti
bende de aşılamadan 1 gün sonra başladı hala var özellikle geceleri çok ateş basıyo birden aynı gn yaptırmışız aşılamaları inşallah hepimizin ki de tutar Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasıın doktor sana ne zaman test yap dedi
canım bana da doktor birşey vermediaralıktaki aşılamamda yaptığım gibi adet günümün geçmesini bekleyeceğim canım kan testini negatif elime almak yerine bekliycem 18 i adet günüm 6 gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyosiz ne zaman yaptırdınız aşılamaları kaç gün oldu
benimde ağrım sızım yok 1. aşılamamda da yoktu bu aşılamada sadece değişik olarak ateş basması oluyo
birde doktorunuz progestan verdi mi sizlere bana vermedi de
Bugün aşılamanın 7. Günü kıvrandım öldüm dayanamadım negatif çıkacağını bile bile idrarda baktım negatif çıktı. 15. Gune kadar daha 10 kere bakarim 10 tane gebelik testi aldim cunku. Allahim yardim et nolur. Kizlar sizde bana sabir dileyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Catlatma ignesinin etkisi gecmis demekki cunku igneden sonra ilk 10 gun testler yalanci pozitif cikiyor ignedeki hamilelik hormonundan dolayi bence kendine eziyet etme cunku eger yalanci pozitifi gorseydin daha cok umutlanacaktin insallah asilamalarimiz tutarBugün aşılamanın 7. Günü kıvrandım öldüm dayanamadım negatif çıkacağını bile bile idrarda baktım negatif çıktı. 15. Gune kadar daha 10 kere bakarim 10 tane gebelik testi aldim cunku. Allahim yardim et nolur. Kizlar sizde bana sabir dileyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aralıktaki aşılamamda yaptığım gibi adet günümün geçmesini bekleyeceğim canım kan testini negatif elime almak yerine bekliycem 18 i adet günüm 6 gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyosiz ne zaman yaptırdınız aşılamaları kaç gün oldu
benimde ağrım sızım yok 1. aşılamamda da yoktu bu aşılamada sadece değişik olarak ateş basması oluyo
birde doktorunuz progestan verdi mi sizlere bana vermedi de
Bana vermedi bende forumlari okurken ogrendim bilseydim isterdim doktorumdanBnde cumartesi yaptrdm asilamayi.bana progestan verdi gunde 2 tane
Bana vermedi bende forumlari okurken ogrendim bilseydim isterdim doktorumdan
Kizlar sabah asilamam var dua edin..
merhaba kızlar burada olan varmı ya netten araştırdım pek bilgi bulamadım. benim akıntım halen yok yanedense hep bi kuruluk progestanın yan etkisiymiş ama akşam kullanmadım bu akşamda kullanmıcam sancılarım halen var fakat biraz azalmış durumdaa .off sıkıldım dayanamıcam cuma 10.günüm olucak kan testi yaptırıcam gerçi tutsaydı akıntım olur heralde göğüslerim dolgun ama sancı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?