Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba ilk önce adetin 2. günü kontrole gidiyosun kist falan yoksa doktor yumurtlama sağlayıcı iğne veya klomen hap veriyor.
Ben klomen kullandım adetin 5 günü başladım 5 gün içtim ve adetin 12. günü kontroller başladı yumurta büyüdü mü diye 3 tane yumurtam vardı adetin 15. günü (bu kişiden kişiye değişir) 2 yumurtam istenilen büyüklüğe ulaştı ve çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra da aşılamam yapıldı. yani süre yumurtalarının istenilen büyüklüğe gelmesine bağlı.

bende test yapmaya korkuyorum ama yine de 20 mart gibi kan testi yaptırırız artık inşallahbana progestan verilmedi ama günden güne ümitlerim tükeniyor

Kizlar bele yaki yapustriliyo bi bilgnz varmi acaba

Nasıl canım anlamadım? Ne için kullancaksın yakıyı?

bende test yapmaya korkuyorum ama yine de 20 mart gibi kan testi yaptırırız artık inşallahbana progestan verilmedi ama günden güne ümitlerim tükeniyor

kırmızı kartları yemeyiz inşallah o zamana kadar 18 i ve 19 unu atlatırsam 20 sinde zaten dayanamam kesin koşa koşa giderim yaptırmaya ben 1. aşılamamda çok umutluydum ama şimdi olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden hayırlısı diyorum kaç yıl oldu evleneli

Merhaba arkadaslar bende asilama tedavisine basladim gonaf 300 kullaniyorum 4.gun cumartesi kontrole gidicem onumudeki haftada asilamam olucak insallah tutar 26 yasindayim 2 senelik evliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayi dualarim sizinle sizde bize dua edin.

Sicak tuttugu icn dollenmye yardmcu olyms

Sicak tuttugu icn dollenmye yardmcu olyms

hiç duyamadım internetten baktımda biraz gerçektende dediğin gibi bellerine yumurtlama zamanlarına yaın yakı yapıştırıyorlarmış deneyenlerde çok ama tutan var mı acaba merak ettim

amin arkadaşım inşallah hepimizin tutar

Baska bi topiktn arkdsnki tutms bal tarcin corek otuyla beraber

4. yılımızdayız canım ilk aşılamamız. ama günler geçmek bilmiyor ama her akıntı gelmesinde adet olmaktan çok korkuyorum

1 martta asilamam yapildi bgn idrar testi yaptım tek cizgi malesefacele ettim biliyrm ama napimmm

Ya bisi sorcm bn asilama yaptrdm surekli kucuk abdeste cikiym cok sivi tuketen biride deglm

ben çok su içiyorum sürekli çıkıyorum onun için belirtimi bilemiycem :)

4. yılımızdayız canım ilk aşılamamız. ama günler geçmek bilmiyor ama her akıntı gelmesinde adet olmaktan çok korkuyorum

ben 1. aşılamamda senin gibiydim çok umutlandım hatta aşırı sonra adet olunca kendimi bir süre toplayamadım benim gibi yıkılmamak için kendini herşeye alıştır inşallah tutar aşılamalarımız

Canlarım bende yaptım geçen ay hem belime hem yumurtalıkların üstüne yani kasıklarıma. Bu ayda aşılama yapıldı sonucu bekliyorum ama bunu yapıp gebe kalan arkadaşlarım var. Giresunlu bi iş arkadaşım var onların köyünde gebe kalmak isteyen herkese yapar etkisinide görürlermiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğru söylüyorsun ama galiba ben hasta olacam çok akıntı geliyo ve belim ağrıyo adet belirtisi gibi

doğru söylüyorsun ama galiba ben hasta olacam çok akıntı geliyo ve belim ağrıyo adet belirtisi gibi

Kizlar bugun asilamam yapildi ama bende hic sanci yok ilk asilamamda da yoktu tutmadi simdide oyle olacak diye korkuyorum.. biraz kanamam ve akintim var normalmi bunlar korkuyorum

Kizlar bugun asilamam yapildi ama bende hic sanci yok ilk asilamamda da yoktu tutmadi simdide oyle olacak diye korkuyorum.. biraz kanamam ve akintim var normalmi bunlar korkuyorum

canım hayırlı olsun öncelikle bende 6 gün önce ikinci aşılamamı yaptırdım hiç belirtim yok ilk aşılamada da olmamıştı bende acaba tutmadı mı diye düşünmeye başladım ama Allah bilir tabiki.....kanaman ve akıntın normal canım onu stres yapma

ben onu da yaptım canım ama bende işe yaramadı malesef

Hayırlı olsun canım inşallah 12 gün sonra ıyı haberlerını alırız inşallahhh iyi duşun iyi olsun Köyü'yü düşünen kötüyü getırir derler tatlım ıyı Rus'u. Pozıtıf olmayacalış korkma doktorunu ara yarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…