Kızlar merhaba.. Sizlere birşeyler sormak istiyorum.. Ben bu ay aşılama yaptırıcam ilk kontrolümü cumartesi olucam inşallah.. Merak ettiğim ilçalar falan başladıktan nekadar süre sonra yapılıyor aşılama? Birde ilaçları kaç gün kullandınız sizler??
aralıktaki aşılamamda yaptığım gibi adet günümün geçmesini bekleyeceğim canım kan testini negatif elime almak yerine bekliycem 18 i adet günüm 6 gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyosiz ne zaman yaptırdınız aşılamaları kaç gün oldu
benimde ağrım sızım yok 1. aşılamamda da yoktu bu aşılamada sadece değişik olarak ateş basması oluyo
birde doktorunuz progestan verdi mi sizlere bana vermedi de
Kizlar bele yaki yapustriliyo bi bilgnz varmi acaba
bende test yapmaya korkuyorum ama yine de 20 mart gibi kan testi yaptırırız artık inşallahbana progestan verilmedi ama günden güne ümitlerim tükeniyor
Nasıl canım anlamadım? Ne için kullancaksın yakıyı?
kırmızı kartları yemeyiz inşallah o zamana kadar 18 i ve 19 unu atlatırsam 20 sinde zaten dayanamam kesin koşa koşa giderim yaptırmaya ben 1. aşılamamda çok umutluydum ama şimdi olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden hayırlısı diyorum kaç yıl oldu evleneli
Sicak tuttugu icn dollenmye yardmcu olyms
Merhaba arkadaslar bende asilama tedavisine basladim gonaf 300 kullaniyorum 4.gun cumartesi kontrole gidicem onumudeki haftada asilamam olucak insallah tutar 26 yasindayim 2 senelik evliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayi dualarim sizinle sizde bize dua edin.
hiç duyamadım internetten baktımda biraz gerçektende dediğin gibi bellerine yumurtlama zamanlarına yaın yakı yapıştırıyorlarmış deneyenlerde çok ama tutan var mı acaba merak ettim
amin arkadaşım inşallah hepimizin tutar
Baska bi topiktn arkdsnki tutms bal tarcin corek otuyla beraber
Ya bisi sorcm bn asilama yaptrdm surekli kucuk abdeste cikiym cok sivi tuketen biride deglmbal çörek otu tarçını bende denedim ama bende pko olduğu için kist yaptı bana
Nasıl canım anlamadım? Ne için kullancaksın yakıyı?
kırmızı kartları yemeyiz inşallah o zamana kadar 18 i ve 19 unu atlatırsam 20 sinde zaten dayanamam kesin koşa koşa giderim yaptırmaya ben 1. aşılamamda çok umutluydum ama şimdi olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden hayırlısı diyorum kaç yıl oldu evleneli
inşallah aşılaman başarılı geçer ve hemencik hamiş kalırsın :)
Ya bisi sorcm bn asilama yaptrdm surekli kucuk abdeste cikiym cok sivi tuketen biride deglm
4. yılımızdayız canım ilk aşılamamız. ama günler geçmek bilmiyor ama her akıntı gelmesinde adet olmaktan çok korkuyorum
hiç duyamadım internetten baktımda biraz gerçektende dediğin gibi bellerine yumurtlama zamanlarına yaın yakı yapıştırıyorlarmış deneyenlerde çok ama tutan var mı acaba merak ettim
amin arkadaşım inşallah hepimizin tutar
ben çok su içiyorum sürekli çıkıyorum onun için belirtimi bilemiycem :)
ben 1. aşılamamda senin gibiydim çok umutlandım hatta aşırı sonra adet olunca kendimi bir süre toplayamadım benim gibi yıkılmamak için kendini herşeye alıştır inşallah tutar aşılamalarımız
doğru söylüyorsun ama galiba ben hasta olacam çok akıntı geliyo ve belim ağrıyo adet belirtisi gibi
Kizlar bugun asilamam yapildi ama bende hic sanci yok ilk asilamamda da yoktu tutmadi simdide oyle olacak diye korkuyorum.. biraz kanamam ve akintim var normalmi bunlar korkuyorum
Canlarım bende yaptım geçen ay hem belime hem yumurtalıkların üstüne yani kasıklarıma. Bu ayda aşılama yapıldı sonucu bekliyorum ama bunu yapıp gebe kalan arkadaşlarım var. Giresunlu bi iş arkadaşım var onların köyünde gebe kalmak isteyen herkese yapar etkisinide görürlermiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun asilamam yapildi ama bende hic sanci yok ilk asilamamda da yoktu tutmadi simdide oyle olacak diye korkuyorum.. biraz kanamam ve akintim var normalmi bunlar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?