canım hayırlı olsun öncelikle bende 6 gün önce ikinci aşılamamı yaptırdım hiç belirtim yok ilk aşılamada da olmamıştı bende acaba tutmadı mı diye düşünmeye başladım ama Allah bilir tabiki.....kanaman ve akıntın normal canım onu stres yapma
Kızlar kan testi için 12. Gün erken mi olur sizce ?
Kızlar kan testi için 12. Gün erken mi olur sizce ?
Canlarım bende yaptım geçen ay hem belime hem yumurtalıkların üstüne yani kasıklarıma. Bu ayda aşılama yapıldı sonucu bekliyorum ama bunu yapıp gebe kalan arkadaşlarım var. Giresunlu bi iş arkadaşım var onların köyünde gebe kalmak isteyen herkese yapar etkisinide görürlermiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktorum bana 15. Gün test yapariz dedi mesela canim 12 erken olabilir..
Günaydın kızlar, nasılsınız??? Günler geçmek bilmiyor öyle değil mi işte aynı ben de öyle hissediyorum
Belimizin tam ortasına mı yapıştırıyoruz ve de ne zaman yapıştırıyoruz bilgi verir misiniz aşılamam tutmazsa diğer ay bunu denerim
Ewt cnm tam ortasna bnde asilama yaptrdm yaki yapistrdm
aşılama yaptırırkende mi yakı işe yaıryo tüh keşke daha önceden duysaydımyumurtlama zamanına yakın ilişkiye girmeden önce yapıştırcaz demi ednemediğimiz şey kalmadı
12 ve 14 gunler belli oliur diyolar
Sagolasin canim rabbim isteyen hakeden herkese versin inşallah. . Umidim hic yok tabiki allah bilir.. esimin degerleri biraz daha dusuk bi onceki asilamaya gore ona birazda takildim.. hayirlisiyla olur insallah. .
dün ve bu gün aşılamam yapıldı arkadaşlar dualarınızı bekliyorum 24 marta tahlile çağırdılar hayırlısı olsun inş
Ewt canim bnm kuzend bu sekilde hamile kalms 3 yasinda kizi var asilama yaptktan snra kasiklarna ve beline yapstrmslar
Arkadaslar iki gun oncede sormustum galiba farkina varmadiniz bsnim 4cu asilamam ilk 3Silamsmda cok siddetli gaz bel ve hareket hisitliligi yapmisti ve ozellikle masada spermi enjekte ederken belim cikiyordu ana bunda hic birsey farketmedim ve dru m sordu kasiklarinda agri varmu diye Ama yoktu olmasi iyiye belirti dedi bu sekilde olup hamile kalan varmi lutfen yardim bu gun 3cu gun ve hala asilamam olmamis gibiyim
canm valla bendede akıntı yok normalde afedersiniz çok olur aşılamadan sonra azaldı var ama su gibi sanki anlamadım gitti benmde sancılar azaldı hatta baya azaldı sıkma canını inş tutmuştur sonuçta herkeste farklı belirtiler oluyo
Zeynep naptin cnm seni merak ettm ozelden msj atyim dedim beceremedim yaptrdnmi tesr hayirli haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?