Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar kan testi için 12. Gün erken mi olur sizce ?

Sagolasin canim rabbim isteyen hakeden herkese versin inşallah. . Umidim hic yok tabiki allah bilir.. esimin degerleri biraz daha dusuk bi onceki asilamaya gore ona birazda takildim.. hayirlisiyla olur insallah. .

Günaydın kızlar, nasılsınız??? Günler geçmek bilmiyor öyle değil mi işte aynı ben de öyle hissediyorum

Belimizin tam ortasına mı yapıştırıyoruz ve de ne zaman yapıştırıyoruz bilgi verir misiniz aşılamam tutmazsa diğer ay bunu denerim

Son düzenleme:

Ewt cnm tam ortasna bnde asilama yaptrdm yaki yapistrdm

aşılama yaptırırkende mi yakı işe yaıryo tüh keşke daha önceden duysaydım yumurtlama zamanına yakın ilişkiye girmeden önce yapıştırcaz demi ednemediğimiz şey kalmadı

Ewt canim bnm kuzend bu sekilde hamile kalms 3 yasinda kizi var asilama yaptktan snra kasiklarna ve beline yapstrmslar

Sagolasin canim rabbim isteyen hakeden herkese versin inşallah. . Umidim hic yok tabiki allah bilir.. esimin degerleri biraz daha dusuk bi onceki asilamaya gore ona birazda takildim.. hayirlisiyla olur insallah. .

boşver takılma canım öyle şeylere çünkü bir damlası bile yetiyor rabbim ol dedikten sonrahakkımızda hayırlısı

dün ve bu gün aşılamam yapıldı arkadaşlar dualarınızı bekliyorum 24 marta tahlile çağırdılar hayırlısı olsun inş

Arkadaslar iki gun oncede sormustum galiba farkina varmadiniz bsnim 4cu asilamam ilk 3Silamsmda cok siddetli gaz bel ve hareket hisitliligi yapmisti ve ozellikle masada spermi enjekte ederken belim cikiyordu ana bunda hic birsey farketmedim ve dru m sordu kasiklarinda agri varmu diye Ama yoktu olmasi iyiye belirti dedi bu sekilde olup hamile kalan varmi lutfen yardim bu gun 3cu gun ve hala asilamam olmamis gibiyim

Ewt canim bnm kuzend bu sekilde hamile kalms 3 yasinda kizi var asilama yaptktan snra kasiklarna ve beline yapstrmslar

Ki,lar isinize karizmak gibi olmasin ama yakiya dikkat edin ben asilama icin dgl ama normal aylarda yapiyordum ve drma sordum faydasi varmi diye ve bana sakin yapma dedi icindeki bir maddeden dolayi asiri isisnma ve dusmesine neden oluyormus dikkat lutfen

merhaba kızlar bugün 10.günüm ama aynı adet dönemimdeki gibi son 2 gündür ara ara kasıklarım ve karnımın alt bölgesi ağrıyo daha önce yine yumurtalıklarım çıkıcak gibi ağrıyordu. offf kalbim durucak yaaaa regli olucammı yoksa hamilemiyimdir die düşünmekten hepimize sabır sabır ya sabır diliyorum

Canim ne desem bilemedim benimde ikici asilamam ama ikisindede agrim falan hic olmadi simdi sen oylediyince moralim bozuldu ama rabbim bilir herseyi o isterse hic hissettirmeden hamile kaliriz duadan baska caremiz yok cok takilmamaya calis bu belirtilere biliyorum zor ama

Zeynep naptin cnm seni merak ettm ozelden msj atyim dedim beceremedim yaptrdnmi tesr hayirli haberlerini bekliyorum

Zeynep naptin cnm seni merak ettm ozelden msj atyim dedim beceremedim yaptrdnmi tesr hayirli haberlerini bekliyorum

Canm valla cesaret edemicem sanırım pazar yaptırayım diyodum acilden falan ama salı işyerinde yaptıracak sanırım pozitif çıkarsa eşimden süpriz yapıcım o Perşembe yapıcaz diye biliyo ama ben çok korkuyorum nabıcam bilmiyorum sürekli ağlama modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…