Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benmde normalde adet düzensizliği var ilaçsız olmuyor bu sefer erkenden olucak diye çok korkuyorum ya kasıklarım ağrımaya tekrar başladı 2gündür azalmıştı bide göğüslerimde damarlar çıktı baya yukarılara doğru ilk defa böle oluyo acaba iyiye işaret mi

Ayyy kuzum bnm bak yaslilar neder agit,agit getirir derler hic uzulme morlini yukek tut dua ediyrm senin icin boyle ol hemde cifter cifter

Ayyy kuzum bnm bak yaslilar neder agit,agit getirir derler hic uzulme morlini yukek tut dua ediyrm senin icin boyle ol hemde cifter cifter

Canım benm Allah razı olsun ya inş seninde olur çifter çifter :) sen ne zaman yapan testi bakim kimse yaptırmıyo zaten azıcık güzel haberleri alaşımda keyfimiz yerine gelsin

Bn gecen hafta cumartesi yaptrdm.varsa 12 gunde belli olur zatn

Ben seni 5. De yaptırdın diye hatırladım pardon cnm bence 21. De yaptır 14. Günde 12. Günde belki erken olur negatif çıkarboşuna üzülürsün boşuna canm yani benm düşüncem böle tabi en iyisini sen bilirsin

Bilmiyorum canim bende anlamadim ama benim hic umydum kalmadi o yuzden hic umursamiyorum artik rabbime kalmis artik ne diyelim agri hissetmeden hamile kalan arkadaslar varsa keske bize bir cvp verseler umut olsalay yaaaasenin ne zaman oldu canim asilaman?

İnş inş bebişlerin kalp atışlarınıda duyarsın Allah ım hepimize nasip eyle.

Haklsn aslnda dedign gibi yapmk en mantklsi simdi o gun yaparim.sonuc negatif bn biterm bklmk daha iyi.insallah canim bnm seninde bnmde gobusumde olurla tutunurlar bize de rabbim bizide mutlu eder

Bende ck sordum daha oncelerde ama kimseden cevap alamadim canim.. persembe yapildi asilamam canim ayni durumdayim tık yok.. hayırlısı inşallah

canım benimde perşembe ve cuma ikikez aşılamam oldu çok rahattım pek bi ağrım sızım olmadı hatta bu gün hiç bir şeyim yok yazıları okuyunca bendemi tuhaflık var diyodum demekki bünyeye göre değişiyor takma kafana iyi düşünelim iyi olsun

aşılamam üzerinden 1 hafta geçti ama hala ara ara gaz sancısıyla karışık sancılarım oluyo, galiba tutmayacak

Bende ck sordum daha oncelerde ama kimseden cevap alamadim canim.. persembe yapildi asilamam canim ayni durumdayim tık yok.. hayırlısı inşallah

benimde bugün 8.günüm ilk aşılamamda da tık yoktu bunda da yok yine tutmadı o zaman desenizeeeeee yaaaaaa

aşılamam üzerinden 1 hafta geçti ama hala ara ara gaz sancısıyla karışık sancılarım oluyo, galiba tutmayacak

öyle sancılar iyiye işaretmiş canım tabi ki bünyeden bünyeye değişir ama gazının olması iyi bence ekstradan ilaç vermiş miydi doktorun aşılamadan sonra:26:

Merhaba kızlar,

Umarım hepiniz hayırlı, sağlıklı, şanslı bebişlere sahip olursunuz. İnşallah benim de bir gün kızım olur.

Sizlere bir sorum olacak. Benim 15 yaşında bir oğlum var o doğal yollarla oldu. Şimdi ikinci evliliğim ve bir kızım olsun çok istiyorum. Ben de sorun yok ama eşimin sperm sayısı çok az olduğu için aşılama yapılırsa olabilir ancak. Onu üzmemek için bişey söylemiyorum ama için için çok istiyorum. Aranızda bu durumda olan var mı? Eşinde sorun olan yani. Ve aşılama maliyeti sperm yıkama vs. toplam yaklaşık ne kadardır?

canım eğer devlette düşünürsen sperm yıkama vs onlara para alınmıyor rapor çıkarıyorsunuz zaten devlet ilaçların belirli yüzdesini ödüyor bizim son aşılama raporla 450 tl tuttu ama raporsuz 450ml lik tek iğnenin fiyatı 350tl canım.....senin durumun da olupta hamile kalanda var canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok....ama erkekler bu konularda biraz problem yapabiliyor mesela ben eşimi 2 yıl zor ikna ettim inşallah senin eşin sorun çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…