merhaba kızlar bugün 10.günüm ama aynı adet dönemimdeki gibi son 2 gündür ara ara kasıklarım ve karnımın alt bölgesi ağrıyo daha önce yine yumurtalıklarım çıkıcak gibi ağrıyordu. offf kalbim durucak yaaaa regli olucammı yoksa hamilemiyimdir die düşünmekten hepimize sabır sabır ya sabır diliyorum
Canm valla cesaret edemicem sanırım pazar yaptırayım diyodum acilden falan ama salı işyerinde yaptıracak sanırım pozitif çıkarsa eşimden süpriz yapıcım o Perşembe yapıcaz diye biliyo ama ben çok korkuyorum nabıcam bilmiyorum sürekli ağlama modundayım
Ayyy kuzum bnm bak yaslilar neder agit,agit getirir derler hic uzulme morlini yukek tut dua ediyrm senin icin boyle ol hemde cifter cifter
Canım benm Allah razı olsun ya inş seninde olur çifter çifter :) sen ne zaman yapan testi bakim kimse yaptırmıyo zaten azıcık güzel haberleri alaşımda keyfimiz yerine gelsin
Bnm bat 23 mart bnde ayin 20 yaptrym cikarrmiki
Canm 20sinde çıkar çünkü doktorum 20sinde yaptır demişti ki 20si 16. Gün yapıyo zaten 14.günde belli olmuyo mu sonuçta 2gün sonrası daha net olur tabi
Bn gecen hafta cumartesi yaptrdm.varsa 12 gunde belli olur zatn
Belim ve kasiklarm kopck sanki sol kasigim tik tik atiyo kalp gibi ayni kalbm oraya indi sanki
Canim ne desem bilemedim benimde ikici asilamam ama ikisindede agrim falan hic olmadi simdi sen oylediyince moralim bozuldu ama rabbim bilir herseyi o isterse hic hissettirmeden hamile kaliriz duadan baska caremiz yok cok takilmamaya calis bu belirtilere biliyorum zor ama
İnş inş bebişlerin kalp atışlarınıda duyarsın Allah ım hepimize nasip eyle.
Bilmiyorum canim bende anlamadim ama benim hic umydum kalmadi o yuzden hic umursamiyorum artik rabbime kalmis artik ne diyelim agri hissetmeden hamile kalan arkadaslar varsa keske bize bir cvp verseler umut olsalay yaaaasenin ne zaman oldu canim asilaman?
Arkadaslar iki gun oncede sormustum galiba farkina varmadiniz bsnim 4cu asilamam ilk 3Silamsmda cok siddetli gaz bel ve hareket hisitliligi yapmisti ve ozellikle masada spermi enjekte ederken belim cikiyordu ana bunda hic birsey farketmedim ve dru m sordu kasiklarinda agri varmu diye Ama yoktu olmasi iyiye belirti dedi bu sekilde olup hamile kalan varmi lutfen yardim bu gun 3cu gun ve hala asilamam olmamis gibiyim
aşılamam üzerinden 1 hafta geçti ama hala ara ara gaz sancısıyla karışık sancılarım oluyo, galiba tutmayacakmerhaba benim kader arkadaşlarım,aranıza yeni katıldım,3,5 yıldır evliyim son 2 aydır puregon+ovitrelle kullandım, geçen cumartesi de ilk aşılamamı yaptırdım.ilk gün çok sancım oldu, sonra geçti derken bugün yine adet öncesi sancılarımdan birini yaşıyor gibiyim,bu normal mi yoksa tutmadı mı acaba? varsa bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir misiniz???
Bende ck sordum daha oncelerde ama kimseden cevap alamadim canim.. persembe yapildi asilamam canim ayni durumdayim tık yok.. hayırlısı inşallah
aşılamam üzerinden 1 hafta geçti ama hala ara ara gaz sancısıyla karışık sancılarım oluyo, galiba tutmayacak
benimde bugün 8.günüm ilk aşılamamda da tık yoktu bunda da yok yine tutmadı o zaman desenizeeeeee yaaaaaa
Moral bozmuyoruz canlar rabbim bizede nasip edecek inşallah bizim bünye kuvvetli belki hissetmeden hamile kalicaz pozitif oluyoruz :)))))
Merhaba kızlar,
Umarım hepiniz hayırlı, sağlıklı, şanslı bebişlere sahip olursunuz. İnşallah benim de bir gün kızım olur.
Sizlere bir sorum olacak. Benim 15 yaşında bir oğlum var o doğal yollarla oldu. Şimdi ikinci evliliğim ve bir kızım olsun çok istiyorum. Ben de sorun yok ama eşimin sperm sayısı çok az olduğu için aşılama yapılırsa olabilir ancak. Onu üzmemek için bişey söylemiyorum ama için için çok istiyorum. Aranızda bu durumda olan var mı? Eşinde sorun olan yani. Ve aşılama maliyeti sperm yıkama vs. toplam yaklaşık ne kadardır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?