Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HTML:

Galiba evet pek takmamak lazim ama elde degil iste ins tum isteyenlere rabbim nasip edercifter cifter

Canim birebir ayni durumdayiz benim kizim 14yasinda biz mardinde sperm yikama 320 ilaclar 280 oduyoruz benim 4cu oldu asilamam ins senin ilkinde tutar

[MENTION][/MENTION]
Bende ck sordum daha oncelerde ama kimseden cevap alamadim canim.. persembe yapildi asilamam canim ayni durumdayim tık yok.. hayırlısı inşallah

Hayirli olsun canim anlasilan tek yapmamiz gereken birbirimize dua etmek

Kızlar hiç kan testi yaptıran yok mu kimsenin dolmadı mı 14. Gün sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi :18: iyi haberlerinizi yazında bizede umut olsun

Evet arkadaşlar ya test yapan yok mu hiç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de aşılama olucam
önümüzdeki hafta herhangi bir günde yumoşumun durumuna göre

aslında beklenen adet tarihlerine göre bi liste yapsak daha eğlenceli ve heyecanlı olur :) vakti olan ve becerebilen varsa

Kızlar hiç kan testi yaptıran yok mu kimsenin dolmadı mı 14. Gün sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi :18: iyi haberlerinizi yazında bizede umut olsun
cnm senin martın başındaydı sanki aşılaman. kaç gün oldu bugün? 12. günde kan testinde çıkıyor diye biliyorum. hatta idarda bile çıkabiliyo 12.gün. inş kavuşursun bebişine. bize de verirsin burdan müjdeyi

Canm yarın 12.günüm ama korktuğum için yaptırmaya cesaretim yok 14. Gün nasıl yaptırmam bilmiyorum olumsuz çıkarsa nabarım onu daa bilmiyorum off off

Canm yarın 12.günüm ama korktuğum için yaptırmaya cesaretim yok 14. Gün nasıl yaptırmam bilmiyorum olumsuz çıkarsa nabarım onu daa bilmiyorum off off

Herhangi belirtin falan varmi canim? Bu 12 günlük süreç nasil geçti sancilarin falan oldumu? Eger tutmuşsa bizede biraz yol gösterici olmuş olursun.. rabbim hayirlisiyla nasip etmistir insallah bebisini sana canim...

İnş tutmuştur canım. olumsuz düşünme ama çok da umutlanma tabi. hayırlısı olsun de. bence de adet gününe kadar bekle. günün geçerse yap. dayanabilirsen tabi :)

İnş tutmuştur canım. olumsuz düşünme ama çok da umutlanma tabi. hayırlısı olsun de. bence de adet gününe kadar bekle. günün geçerse yap. dayanabilirsen tabi :)

Canım valla şöyle anlatayım ; ilk günlerde sancım ve batmalar vardı aşırıda derecede sonraları batmalar ve sancılar azaldı ama hiç geçmedi hala devam ediyo hatta 2 gündür yine ağrılarım artmaya başladı. Başkaa son zamanlarda aşırı derecede iştahım arttı doyuyorum tıka basa yiyorum 1saat sonra ne yesem demeye başlıyorum , bide göğüslerim acaip şişti dekolte bölgeme kadar yeşil yeşil damarlarım var uçlarında şiş ve dokununca çok acıyor benm bütün belirtilerim bunlar canm Yada değişiklikler diyim inş hepimizin tutarr inş bunlar psikolojik değil de bebişim belirtileridir.

Herhangi belirtin falan varmi canim? Bu 12 günlük süreç nasil geçti sancilarin falan oldumu? Eger tutmuşsa bizede biraz yol gösterici olmuş olursun.. rabbim hayirlisiyla nasip etmistir insallah bebisini sana canim...

Canım valla şöyle anlatayım ; ilk günlerde sancım ve batmalar vardı aşırıda derecede sonraları batmalar ve sancılar azaldı ama hiç geçmedi hala devam ediyo hatta 2 gündür yine ağrılarım artmaya başladı. Başkaa son zamanlarda aşırı derecede iştahım arttı doyuyorum tıka basa yiyorum 1saat sonra ne yesem demeye başlıyorum , bide göğüslerim acaip şişti dekolte bölgeme kadar yeşil yeşil damarlarım var uçlarında şiş ve dokununca çok acıyor benm bütün belirtilerim bunlar canm Yada değişiklikler diyim inş hepimizin tutarr inş bunlar psikolojik değil de bebişim belirtileridir.

selam kızlar konuyu açtım hergün okumaya çalışıyorum ama yazmak gelmiyor içimden sanki yazsam stres yapacakmışım gibi geliyor :18:
günleri sayıyorum geçmek bilmiyor geçen seferki gibi ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok Rabbim hayırlısını versin inşallah bu kez hepimizin, her kim istiyorsa kucağını boş bırakmasın
bu arada Elif canım haklısın listemiz olsa çok eğlenceli olur ama ben ocak ayında tutuyordum ama bi yerden sonra çok zorlanmaya başladım birde benim pek zamanım yok hem okul hem iş çok yoruluyorum onada yeteri kadar zamanı ayıramıyorum yapmak isteyen olursa yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda

Insallah tutmustur canim iştah belirtin uyuyor ama ben goguse fazla aldanmak istemiyorum bir iki kez basima geldi umitlendim ama fos çıktı :) insallh seninki gercektir canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Son 7 gun acaba 12 gun idrarda yapsammi cikarniki

Yapma cnm idrarda bhcg 1000uzerinde gosteriyor buda 6haftaya falan geliyor bosuna uzme kendini bazen kanda bile 12ci gunde gostermiyor (gec dollenme olursa ) dollenme 2gunsuruyor 3ila4gunde tuplerde oyalaniyor ve ancak 5ila6ci gun rahme yerlesiyor rahme yerlestikten sonra bthcg salgilamaya basliyor oda2sonra 4 '8'16'32diye hergun iki kat artiyor ve bu adetten yaklasik 6hafta sonra 1000lere ulasiyor bosuna uzulme tatlim

Canim senin ilk asilamada sancin oldu ama tutmadimi??? Umitlenmem icin cok onemli bu bende de hic agri yok ama olmasi iyiye isaret diyorlar korktum yine tutmayacak diye..

Canim senin ilk asilamada sancin oldu ama tutmadimi??? Umitlenmem icin cok onemli bu bende de hic agri yok ama olmasi iyiye isaret diyorlar korktum yine tutmayacak diye..

Canim yazini okudum ve yazmak istedim benim 4cu asilamam ilk 3asilamamda asiri derecede sancim olmustu ama olmadi evet sperm ilk verilirken sanci iyiye isaret dedi drm hatta o sordu agri varmi diye bu sefer umursama nabalim rabbime kalmis diyorumya benim ilk 4de asiri derecedeydi sancim ama olmadi

Sagol canim allah razi olsun inşallah rabbim nasip etmistir bize daha cok var nasil beklicem bilmem.. asilamalarinda nasil ilaclar kullandin canim her seferinde dozu arttimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…