Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol canim allah razi olsun inşallah rabbim nasip etmistir bize daha cok var nasil beklicem bilmem.. asilamalarinda nasil ilaclar kullandin canim her seferinde dozu arttimi

1cide gonalf75. 7adet 1 ovitrelle 2cide menagon 75. 7tane gunde tek doz du ve ovitrelle 3cudeilk 5gun 2doz sonra1rerdoz ve ovitrelle 2yumurta ileydi bu sefer ilk 4gun 2toz 2su sonra 3gun 1toz 1su ve catlatma ignesi yapmadi 3yumurta ile oldu senin cnm bende carsamba gunu oldum asilamami 1gun var aramizda

Arkadaslar en buyuk hayalim bir gun avazim ciktigi kadar evet oldu bende anne olacagim diye haykirmak Rabbim bizi bundan mahrum etmesin ins

Benim ilkinde klomen menagon ve ovitrelle verdi canim olmayinca ikincide direk igneyle baslicaz dedi 8 gonal f 75 vuruldum bide ovitrelle iste sperm sayisi ilkine gore az cikti ama olacaksa olur tabi hayirlisi inşallah birlikte gun sayicaz dualarim sizinle

Canim senin ilk asilamada sancin oldu ama tutmadimi??? Umitlenmem icin cok onemli bu bende de hic agri yok ama olmasi iyiye isaret diyorlar korktum yine tutmayacak diye..

Yok canım ondada olmamıştı devrik cümle olmuş yanlış anlaşılmış gerçi arada kasiklarimda barma ilutir sanki ama onlar kes in psikolojik umutlanmiyorum hatta tup bebek icin plan yapiyorum olursa mucizem olsun istiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy cnm bnm cok guzel anlatmsn ya cok saol kuzusum

İns canim bizimde onceden 26milyonken simdide 17 milyon cikti ama hareketi iyi dedi ve esin ne is yapiyor benim esim shrler arasi otobus soforu ondan kaynakli dedi ayrica varikoselde cikti ayrica cuma ve sela arasinda edilen dua lar cok makbulmus ben hepimize dua ettim rabbim kabul etsiin ins

Bizim ilkinde 86 milyondu doktor bile cok umitliydi artik o zaman ne yedirdiysem adama :))) simdi 36 milyon cikti hayirlisiyla olur insallah. . Eşim polis canim stres var yani bizdede hele de bu aralar.. allah razi olsun canim birbirimize ettigimiz dualar daha iyi tutar..

bizim tefriciye grubumuz var katilmak isteyenler olursa listemize alabiliriz kizlar duzenli okuyabilecekler varsa

Olr cnm okuyabildigim kadar okurum ayrica evet belirgin bir dusus var ama o milyonlardan sadece 1ulasiyor ne den inlarda biri olmasin

Son düzenleme:

Guunde kac addt okuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…