Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İki kez aşılama ne demek oluyor kızlar? Anlamadım ben bi aydinlatir misiniz bu ay tutmazsa bizde oyle deneyelim diyelim doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dayanamíyorum dayanamıyoruuuuuum yeter artık sol yumurtalığım zaten yok benim. Sağ yumurtalığım pat pat atıyor gece sancısıyla oflayarak uyandım eşim sesime uyandı düşünün artık. Sanki içerden biri sağ kasığımı tekmeliyor. Bugün 11. Gün bitsin artık şu belirtiler. Hastanede çalışıyorum bu daha büyük eziyet kendimle kavga ediyorum hergün kan vermemek için. Bütün belirtileri taşıyorum ama biliyorum önceki aylardada böyleydi tamamen psikolojik bu ay da olmayacak. Ve ben çok kötü durumdayım en iyi siz anlarsınız. Yorumları okumaktan, doktor anlatımları dinlemekten başıma ağrılar giriyor. Bugün evdeyim ve sabah 6 da uyandım gidip bugün mü baksam diye. Noluuur bişeler söyleyin ben de senin gibiyim diyen kimse yok mu rahatlatın biraaz :banghead:

canım ben hiç aşılama yaptırmadığım için belirtilerle ilgili birşey söyleyip aklına girmek istemem. ama kasık ağrısı göğüs hassasiyeti aynı zamanda adet belirtileri olduğu için bence kendini hiç dinleme. psikolojik olduğunu sanmıyorum gerçi. göğüs hassasiyeti kasık ağrısı psikolojik olmaz heralde. bulantının falan psikolojik olması daha mantıklı. benim bi kızım var. ona hamileyken hiç bir belirti hissetmemiştim adet gecikmesi dışında. belirtilerim 6. haftadan sonra başlamıştı. bir de 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. onda da yerleşme kanaması oldu adetten 1 hafta önce kadar. onun dışında da hiç birşey farketmedim. gerçi o sağlıksızdı sonuçta hissetmemem normaldir belki. ama dediğim gibi aşılama bambaşka bir olay umarım bütün bu hissettiklerinin sebebi bebiştir :))

canım dayanamayacak kadar uykudan uyandıracak kadar sancın varsa bi dr'a görünsen keşke. madem hastanede çalışıyorsun.
ama kan vermek için bugünü de atlat. yarın 12. gün varsa çıkar inşallah. bak bugün pazar. çalışıyor musun bilmiyorum ama çık gez dolaş kafanı dağıt. kısmetten öte köy yok derler canım.bu kadar strese sokma kendini. tahmn edebiliyorum elinde değil ve bu nasıl aşılır bilemiyorum inan.. hakkında hayırlısı olsun inş o da bebiş olsun:)

evet cnm biliyorum sen de yoğunsun. ben de aynı şekilde hafta içi hiç hayır yok zaten benden gündüz iş akşam ev.işim de son derece yoğun. yapmak isteyen vakti olan olursa seviniriz

evet cnm biliyorum sen de yoğunsun. ben de aynı şekilde hafta içi hiç hayır yok zaten benden gündüz iş akşam ev.işim de son derece yoğun. yapmak isteyen vakti olan olursa seviniriz

Neyse yaa sen benimkini ben seninkini biluyirum e yeter :))

Ya kizlar bnm hertarafim resmen yaniyor.ama bi okadrda usuyorum donuyorum

Evet işte bide bu var suratım sırtım ayaklarımın altı kasıklarım kavruluyor. Ama aynı zamanda sanki donup ölecem gibi de üşüyorum. Bende hiç anlamıyorum cnm

Sen katilmak istiyorum yaz yeter canim duzenleyen kisi cok yogun hafta bir falan giriyor listeyi yayinliyor gorur senide.. zaten devamli kimse olmuyor heekes girip sayisina bakiyor bide okudum yaziyor okadar canim

Tamam cnm cok tskrlr

Geçmiş olsun canm çok saol çokdinlemek istemiyorum kendimi ama elimde değil bügünde 12. Gün hayırlısı bakalım inş dediğin gibi bebiştendir hepsi

İki kez aşılama ne demek oluyor kızlar? Anlamadım ben bi aydinlatir misiniz bu ay tutmazsa bizde oyle deneyelim diyelim doktora

bilmiyorum canım, benim aşılama yaptırdığım tüp bebek merkezinin uygulaması öyleymiş özellikle sordum birinci olmadımı ikinci kez niye yapıyorsunuz dedim herkeze aynı ikikere yapıyoruz dediler tutma şansını artırmak için bence akıllıca bi çözüm

Ya kizlar bnm hertarafim resmen yaniyor.ama usuyorumda

Canım bu gece rüyamda test yaptırıyodum ve pozitif çıkıyordu İnternet'e giriyorum buraya yazmak için bi bakıyorum sende test yaptırmıştım seninde pozitif çıkmış değerin 40mıydı öle bişeydi sanırım tam hatırlamıyorum ama çok seviniyordum tebrik ediyorum falan :))hayır olsun :)

canım inşallah rüyaların gerçek olur. rabbim hepimize nasip eder inşallah. ama benim günden güne belirtiler azalmaya başladı sivilcelerim çıkıyor galiba benim olmayacak herşeyin hayırlısı..

Bu ay da olmadi��

Son düzenleme:
Sabah yazdığım mesajları hepiniz gördünüz kızlar. Ve benden şuan kahverengi ve açık kırmızı leke gelmeye basladi. Hemen hastaneye gittim hcg baktirdim kanda negatif cikti aglaya aglaya aradim doktoru dedi lekekenme olabilir adet seklinde surekli vede kirmizi degilse. Daha bugun 11. Gun kesinlikle net sonuc degil ayin 20 sinde tekrr bakilacak eger adet olmazda boyle lekelenme devam ederse dedi. Boyle olan var mi hic. Bu ay da yok demi ?

canım adet günün ne zamandı?

Ayyyy cnm bnm ya agizindan bal damliyo masallah rabbim insallah ruyalarni gercek eder bnde surekli cocukla yatip kalktgm icn hep kuz cocuugu goryrm.rabbim insallah gerck ederde dedign gibi birlkte yazarz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…