Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim yapilan islem banada biraz mantikli geldi ama bazi konularda takildum iki gun pespese mi sperm aliyorlar eger oyleyse spermler cok kalitelu olmaz bide catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliyor ikisinden biri bu süre zarfi disinda olmus oluyor onlara takildim nerde hangi merkez cnim

Kizlar ben dayanamadim bugun 12.gunm ama test yaptirmaya gidiyorum nolur dua edin bana belki cikar ama cikmazsa uzulmicem sonucta biraz erken persembeyi beklicem artik o zamanda cikmazsa hakkimizda hayirlisi derim nabim:)

Kizlar ben dayanamadim bugun 12.gunm ama test yaptirmaya gidiyorum nolur dua edin bana belki cikar ama cikmazsa uzulmicem sonucta biraz erken persembeyi beklicem artik o zamanda cikmazsa hakkimizda hayirlisi derim nabim:)

Ayyy hadi insallah hayirli haberlerle gel haberdar et bizleri

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay hadi mutlu haberlerle gel inş:)). çıkmazsa da hayrlısı de geç..

Kizlar malesef hayirli haberle gelemedim 1.2 cikti yani negatif yukselirmii pek zannetmiyorum ama tabi icimde ufacikda olsa bi umut barindirmak istiyorum persembe gunu icin belli mi olur belki yukselir ne bileyim iste bole yani inssss sizler iyi haberlerle gelirsiniz

Cnm uzuldum hayirlisi boyleymis belkide vakti vardir persembeyede test yapma hayrim neyse o olsun de ve adetini bekle gerci yuksele bilirde sgr İciyorsan gec de yukseliyor benim 3yil once dgl gebeligim oldu ve esimle adetin 7ci gunu birlikte olmustuk ve aileme gezneye gitmistim erken dollenme olmasina ragmen 35ci gunde 164 cikmisti ve her gun 2,4,8diye dusunursek benim 500 lerde olmasi gerekiyordu seninde o sekilde olabilir bekle cnm hayirlisi neyse o olsun de

canım senin kaçıncı günündü aşılamanın dr bana 14 günden sonra olur test ysptırma deddi

kızlar aşılamamın 16. günü çrşba tahlil yaptırıcam tabi regli olmazsam.benim kasıklarım bazen karnım hatta bacaklarım bile ağrıyo bu şekilde ağrısı olan varmı

Sigara içiyodum cnm ama aşılama günü bıraktım beklicem bakalım ama umudum kalmadı geç döllenme olmuş olabilir dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…