bilmiyorum canım, benim aşılama yaptırdığım tüp bebek merkezinin uygulaması öyleymiş özellikle sordum birinci olmadımı ikinci kez niye yapıyorsunuz dedim herkeze aynı ikikere yapıyoruz dediler tutma şansını artırmak için bence akıllıca bi çözüm
5martta aşılama yaptıran arkadaşlarım geçer mi bu 3 gün
Kizlar ben dayanamadim bugun 12.gunm ama test yaptirmaya gidiyorum nolur dua edin bana belki cikar ama cikmazsa uzulmicem sonucta biraz erken persembeyi beklicem artik o zamanda cikmazsa hakkimizda hayirlisi derim nabim:)
Canim verdim kani 6.30 da cikicakmis bakalim ama negatif cikicak ole hissediyorumAyyy hadi insallah hayirli haberlerle gel haberdar et bizleri
Canim verdim kani 6.30 da cikicakmis bakalim ama negatif cikicak ole hissediyorum
Allah razi olsun canim ins dualarimiz kabul olur ruyamdaki gibi seninde benimde pozitif cikar burda birbirimizi tebrik ederizAyyy insallah pozitif cikar oyle dusunme sende canm hadi o zamna kadar ya varis cekelm sana
Allah razi olsun canim ins dualarimiz kabul olur ruyamdaki gibi seninde benimde pozitif cikar burda birbirimizi tebrik ederiz
Kizlar ben dayanamadim bugun 12.gunm ama test yaptirmaya gidiyorum nolur dua edin bana belki cikar ama cikmazsa uzulmicem sonucta biraz erken persembeyi beklicem artik o zamanda cikmazsa hakkimizda hayirlisi derim nabim:)
Canim verdim kani 6.30 da cikicakmis bakalim ama negatif cikicak ole hissediyorum
Neyse yaa sen benimkini ben seninkini biluyirum e yeter :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar malesef hayirli haberle gelemedim 1.2 cikti yani negatif yukselirmii pek zannetmiyorum ama tabi icimde ufacikda olsa bi umut barindirmak istiyorum persembe gunu icin belli mi olur belki yukselir ne bileyim iste bole yani inssss sizler iyi haberlerle gelirsiniz
canım senin kaçıncı günündü aşılamanın dr bana 14 günden sonra olur test ysptırma deddiKizlar malesef hayirli haberle gelemedim 1.2 cikti yani negatif yukselirmii pek zannetmiyorum ama tabi icimde ufacikda olsa bi umut barindirmak istiyorum persembe gunu icin belli mi olur belki yukselir ne bileyim iste bole yani inssss sizler iyi haberlerle gelirsiniz
Kizlar malesef hayirli haberle gelemedim 1.2 cikti yani negatif yukselirmii pek zannetmiyorum ama tabi icimde ufacikda olsa bi umut barindirmak istiyorum persembe gunu icin belli mi olur belki yukselir ne bileyim iste bole yani inssss sizler iyi haberlerle gelirsiniz[
Canım daha erken ya perşembeye kadar artar inşallah Allah'tan ümit kesilmez
Cnm bnce persembe tekrardan yaptr unudunu yitirme gec dollenme olur belki uzulme saknAllah razi olsun canim ins dualarimiz kabul olur ruyamdaki gibi seninde benimde pozitif cikar burda birbirimizi tebrik ederiz
Cnm uzuldum hayirlisi boyleymis belkide vakti vardir persembeyede test yapma hayrim neyse o olsun de ve adetini bekle gerci yuksele bilirde sgr İciyorsan gec de yukseliyor benim 3yil once dgl gebeligim oldu ve esimle adetin 7ci gunu birlikte olmustuk ve aileme gezneye gitmistim erken dollenme olmasina ragmen 35ci gunde 164 cikmisti ve her gun 2,4,8diye dusunursek benim 500 lerde olmasi gerekiyordu seninde o sekilde olabilir bekle cnm hayirlisi neyse o olsun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?