Cnm bnce persembe tekrardan yaptr unudunu yitirme gec dollenme olur belki uzulme sakn
Kizlar malesef hayirli haberle gelemedim 1.2 cikti yani negatif yukselirmii pek zannetmiyorum ama tabi icimde ufacikda olsa bi umut barindirmak istiyorum persembe gunu icin belli mi olur belki yukselir ne bileyim iste bole yani inssss sizler iyi haberlerle gelirsiniz[
Canım daha erken ya perşembeye kadar artar inşallah Allah'tan ümit kesilmez
İnş canm inş dualarım hepimiz için
öyle sancılar iyiye işaretmiş canım tabi ki bünyeden bünyeye değişir ama gazının olması iyi bence ekstradan ilaç vermiş miydi doktorun aşılamadan sonra:26:
aynen canım ya buraya girsek dert girmesek dert her şekilde stres oluyoruz zaten....selam kızlar konuyu açtım hergün okumaya çalışıyorum ama yazmak gelmiyor içimden sanki yazsam stres yapacakmışım gibi geliyor :18:
günleri sayıyorum geçmek bilmiyor geçen seferki gibi ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok Rabbim hayırlısını versin inşallah bu kez hepimizin, her kim istiyorsa kucağını boş bırakmasın
bu arada Elif canım haklısın listemiz olsa çok eğlenceli olur ama ben ocak ayında tutuyordum ama bi yerden sonra çok zorlanmaya başladım birde benim pek zamanım yok hem okul hem iş çok yoruluyorum onada yeteri kadar zamanı ayıramıyorum yapmak isteyen olursa yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda
bende merak ediyorum canım ya acaba çıkar mı idrar da:26:Son 7 gun acaba 12 gun idrarda yapsammi cikarniki
benim eşimde polis canım ya onlar ayrı stresli zatenBizim ilkinde 86 milyondu doktor bile cok umitliydi artik o zaman ne yedirdiysem adama :))) simdi 36 milyon cikti hayirlisiyla olur insallah. . Eşim polis canim stres var yani bizdede hele de bu aralar.. allah razi olsun canim birbirimize ettigimiz dualar daha iyi tutar..
bizim tefriciye grubumuz var katilmak isteyenler olursa listemize alabiliriz kizlar duzenli okuyabilecekler varsa
Kizlar malesef hayirli haberle gelemedim 1.2 cikti yani negatif yukselirmii pek zannetmiyorum ama tabi icimde ufacikda olsa bi umut barindirmak istiyorum persembe gunu icin belli mi olur belki yukselir ne bileyim iste bole yani inssss sizler iyi haberlerle gelirsiniz
progestan bende baş dönmesi yaptığı için crinone jel verdi sadece o da vajinadan kullanılıyo. onun dışında da coraspin ve folbiol. galiba psikolojik. bir de demiyorlar mı takma bu kadar kafana takmayınca oluyor diye, kolaydı sanki
bende sadece folbiol kullanıyorum canım hiç belirtim yok ya ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ateşimde düşmeye başladı bugün 9.günüm sanırım yine tutmadı yaaaaaaaa:18:boşver canım ya kafana takma diyenleri kolaydı sanki takmasakta sonuçta aklımız hep orada
inşşşalllllahhhhh tutar canım yaaa,sizleri tanımıyorum ama her namazımda tüm evlat hasreti çekenler için dua ediyorum,Rabbim kabul etsin inşallah..
bende sadece folbiol kullanıyorum canım hiç belirtim yok ya ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ateşimde düşmeye başladı bugün 9.günüm sanırım yine tutmadı yaaaaaaaa:18:boşver canım ya kafana takma diyenleri kolaydı sanki takmasakta sonuçta aklımız hep orada
Canm Perşembe yaptırılan tekrar ama umudum kalmadı pek bide üzülmemeli elde değilki bu süreç çok zor tekrar aynı şeyleri yaşamak... Rabbim herseyin hayırlısını versin ne diyebilirim ki daha
Yaaa bn resmn bunalma grdm nasil bisi bu cok kotuyum korkyrm banada dktrm inofolic ve progestan verdiaynen canım ya buraya girsek dert girmesek dert her şekilde stres oluyoruz zaten....
bende merak ediyorum canım ya acaba çıkar mı idrar da:26:
benim eşimde polis canım ya onlar ayrı stresli zateninşallah hepimiz hayırlı haberler veririz yaaaa:18:
canım hemen ümitsiz olma belki geç döllenmedir adet olmadığı sürece ümit var demektir bekle bakalım bir kaç gün daha
canım eğer devlette düşünürsen sperm yıkama vs onlara para alınmıyor rapor çıkarıyorsunuz zaten devlet ilaçların belirli yüzdesini ödüyor bizim son aşılama raporla 450 tl tuttu ama raporsuz 450ml lik tek iğnenin fiyatı 350tl canım.....senin durumun da olupta hamile kalanda var canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok....ama erkekler bu konularda biraz problem yapabiliyor mesela ben eşimi 2 yıl zor ikna ettim inşallah senin eşin sorun çıkarmaz
Canim birebir ayni durumdayiz benim kizim 14yasinda biz mardinde sperm yikama 320 ilaclar 280 oduyoruz benim 4cu oldu asilamam ins senin ilkinde tutar
Canım deme öle forumlardan okuyorum değeri düşük çıkıp sonradan yükselenleri o kadar fazla ki geç döllenmeden dolayı yine içimi bi heves kapladı anılacağın sakın sıkıntıya sokma kendini her zaman en iyisini düşün ki Rabbim en iyisini versin bize tabi neyin hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz üzme sakın kendini tamam inş tutucak senin.Uzulme lutfn adasim ya bu olmadysa digeri olck bnmde tuymyck biliyrm bunu
Canım deme öle forumlardan okuyorum değeri düşük çıkıp sonradan yükselenleri o kadar fazla ki geç döllenmeden dolayı yine içimi bi heves kapladı anılacağın sakın sıkıntıya sokma kendini her zaman en iyisini düşün ki Rabbim en iyisini versin bize tabi neyin hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz üzme sakın kendini tamam inş tutucak senin.
canım adet günün ne zamandı?
Canım adet günüm 20 siydi ama adet oldum bugün öğleden sonra tamamen kırmızı vede sürekli gelmeye başladı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa bn resmn bunalma grdm nasil bisi bu cok kotuyum korkyrm banada dktrm inofolic ve progestan verdi
Çok sağol canım. Eşim sorun çıkarmaz ama olmaz diye cesaret edemezse bilmiyorumRapor almak için şart ne acaba? Hiç bilgim yok bu konularda. bi de 2. evliliğim şimdi ve çocuğum var, rapor verirler mi yine de bilmiyorum.
Kaç tane iğne gerekiyor?
İnşallah canım. Senin de 2. evliliğin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?