Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bnce persembe tekrardan yaptr unudunu yitirme gec dollenme olur belki uzulme sakn

Canm Perşembe yaptırılan tekrar ama umudum kalmadı pek bide üzülmemeli elde değilki bu süreç çok zor tekrar aynı şeyleri yaşamak... Rabbim herseyin hayırlısını versin ne diyebilirim ki daha

öyle sancılar iyiye işaretmiş canım tabi ki bünyeden bünyeye değişir ama gazının olması iyi bence ekstradan ilaç vermiş miydi doktorun aşılamadan sonra:26:

progestan bende baş dönmesi yaptığı için crinone jel verdi sadece o da vajinadan kullanılıyo. onun dışında da coraspin ve folbiol. galiba psikolojik. bir de demiyorlar mı takma bu kadar kafana takmayınca oluyor diye, kolaydı sanki

aynen canım ya buraya girsek dert girmesek dert her şekilde stres oluyoruz zaten....
Son 7 gun acaba 12 gun idrarda yapsammi cikarniki
bende merak ediyorum canım ya acaba çıkar mı idrar da:26:
benim eşimde polis canım ya onlar ayrı stresli zateninşallah hepimiz hayırlı haberler veririz yaaaa:18:

canım hemen ümitsiz olma belki geç döllenmedir adet olmadığı sürece ümit var demektir bekle bakalım bir kaç gün daha

bende sadece folbiol kullanıyorum canım hiç belirtim yok ya ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ateşimde düşmeye başladı bugün 9.günüm sanırım yine tutmadı yaaaaaaaa:18:boşver canım ya kafana takma diyenleri kolaydı sanki takmasakta sonuçta aklımız hep orada

inşşşalllllahhhhh tutar canım yaaa,sizleri tanımıyorum ama her namazımda tüm evlat hasreti çekenler için dua ediyorum,Rabbim kabul etsin inşallah..

inşşşalllllahhhhh tutar canım yaaa,sizleri tanımıyorum ama her namazımda tüm evlat hasreti çekenler için dua ediyorum,Rabbim kabul etsin inşallah..

bende aynı şekilde canım her namazda kuranı kerim okurken hepiniz geçiyorsunuz aklımdan ve dua ediyorum....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

kızlar selammm

dün doktordaydım yine.5 tane olan yumoşlardan sadece üçü büyümüş ama 13 mm civarında.normalde 17 olur demişti doktorum.gonalf 75i 2 gün daha vuruldum yarın yine ultrason var ama hiç umudum yok.neden böyle yavaş büyüdüler ya:44:bugün 13.gün adetten sonra.ocakta 15.gün aşılama olmuştum.ha bu arada feci şekilde de grip oldum.doktor dikkat et dedi tam tedavi sürecinde ciğerlere ilerlemesin diye antibiyotikle soğuk algınlığı ilacı verdi.yarın cetroıde diye bir iğne daha yazacakmış.ne işe yaradığını pek bilmiyorum ondan sonra çatlatma iğnesi vurduracağım.

Canm ateşin kaç çıkıyo çünkü bende her akşam 20.30 -21.00 arası ölçüyorum ve bazı günler 36.7 bazen 36.2 arası gidip geliyo normalde ateşim 35 civarıdır hep ufacıkta olsa hala ümidim var :))

Canm Perşembe yaptırılan tekrar ama umudum kalmadı pek bide üzülmemeli elde değilki bu süreç çok zor tekrar aynı şeyleri yaşamak... Rabbim herseyin hayırlısını versin ne diyebilirim ki daha

Uzulme lutfn adasim ya bu olmadysa digeri olck bnmde tuymyck biliyrm bunu

Yaaa bn resmn bunalma grdm nasil bisi bu cok kotuyum korkyrm banada dktrm inofolic ve progestan verdi

Çok sağol canım. Eşim sorun çıkarmaz ama olmaz diye cesaret edemezse bilmiyorum Rapor almak için şart ne acaba? Hiç bilgim yok bu konularda. bi de 2. evliliğim şimdi ve çocuğum var, rapor verirler mi yine de bilmiyorum.

Kaç tane iğne gerekiyor?

Canim birebir ayni durumdayiz benim kizim 14yasinda biz mardinde sperm yikama 320 ilaclar 280 oduyoruz benim 4cu oldu asilamam ins senin ilkinde tutar

İnşallah canım. Senin de 2. evliliğin mi peki?

Uzulme lutfn adasim ya bu olmadysa digeri olck bnmde tuymyck biliyrm bunu
Canım deme öle forumlardan okuyorum değeri düşük çıkıp sonradan yükselenleri o kadar fazla ki geç döllenmeden dolayı yine içimi bi heves kapladı anılacağın sakın sıkıntıya sokma kendini her zaman en iyisini düşün ki Rabbim en iyisini versin bize tabi neyin hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz üzme sakın kendini tamam inş tutucak senin.

İnsallah tatlm ikimzde birbirmze guzel haber veririz hersey nasip kismet soncta oldugu yere kadar caba sarfetcz

Canım adet günüm 20 siydi ama adet oldum bugün öğleden sonra tamamen kırmızı vede sürekli gelmeye başladı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı olur inşallah canım ya elimizden geldiğince üzmeyelim kendimizi. bizim şer zannettiklerimizde hayır, hayır zannettiklerimizde şer vardır. ben adet olmadım ama çok yakın hissediyorum

Yaaa bn resmn bunalma grdm nasil bisi bu cok kotuyum korkyrm banada dktrm inofolic ve progestan verdi

ah canım bende aynen öyleyim bunaldım bunaldım anlatamam birde gurbetteyim eşimin de izinleri bile kesik evde yalnızlıktan düşünmekten sıyırmak üzereyim dua ediyorum hep ama içimde hep bir sıkıntıAllah kerim canım bu günlerimiz de geçecek inşallah ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım....

tatlım eğer eşinin hiç çocuğu yoksa sorun olmaz raporda diye düşünüyorum ama eşinin çocuğu varsa olmuyor diye biliyorum....iğneleri doktor senin bünyene göre ayarlıyor canım yumurtanın gelişimine göre de azaltıp yada çoğaltıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…