Canım adet günüm 20 siydi ama adet oldum bugün öğleden sonra tamamen kırmızı vede sürekli gelmeye başladı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sağol canım. Eşim sorun çıkarmaz ama olmaz diye cesaret edemezse bilmiyorumRapor almak için şart ne acaba? Hiç bilgim yok bu konularda. bi de 2. evliliğim şimdi ve çocuğum var, rapor verirler mi yine de bilmiyorum.
Kaç tane iğne gerekiyor?
İnşallah canım. Senin de 2. evliliğin mi peki?
Ayrica asilama raporu icin cocugunun ilup olmanasi sorun dgl sadece 3sefer klomen sarophane alman yeterli sgkdanÇok sağol canım. Eşim sorun çıkarmaz ama olmaz diye cesaret edemezse bilmiyorumRapor almak için şart ne acaba? Hiç bilgim yok bu konularda. bi de 2. evliliğim şimdi ve çocuğum var, rapor verirler mi yine de bilmiyorum.
Kaç tane iğne gerekiyor?
İnşallah canım. Senin de 2. evliliğin mi peki?
aşılama olup bekleyen arkdşlar ağrınız varmıı bu ağrılar beni çok korkutuyorrrrrrrrrr
ah canım bende aynen öyleyim bunaldım bunaldım anlatamam birde gurbetteyim eşimin de izinleri bile kesik evde yalnızlıktan düşünmekten sıyırmak üzereyim dua ediyorum hep ama içimde hep bir sıkıntıAllah kerim canım bu günlerimiz de geçecek inşallah ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım....
Canim yapilan islem banada biraz mantikli geldi ama bazi konularda takildum iki gun pespese mi sperm aliyorlar eger oyleyse spermler cok kalitelu olmaz bide catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliyor ikisinden biri bu süre zarfi disinda olmus oluyor onlara takildim nerde hangi merkez cnim
Ayrica asilama raporu icin cocugunun ilup olmanasi sorun dgl sadece 3sefer klomen sarophane alman yeterli sgkdan
Canım adet günüm 20 siydi ama adet oldum bugün öğleden sonra tamamen kırmızı vede sürekli gelmeye başladı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewt cnm bnde sen gibiyim malesef.
Pofuduknaz hakkmzda hayrlsivolsn kndine ugras bul kafsni dagitmya calis cnm
bu akşam idrar testi yaptım negatif biliyom çıkması imkansızdı ama yinede yaptım işte.psikolojim bozuldu akşam rüyamda maviş gözlü bi kız çocuğu gördün ben dğurmuşum bilinç altıma işledi artık
tatlım eğer eşinin hiç çocuğu yoksa sorun olmaz raporda diye düşünüyorum ama eşinin çocuğu varsa olmuyor diye biliyorum....iğneleri doktor senin bünyene göre ayarlıyor canım yumurtanın gelişimine göre de azaltıp yada çoğaltıyorlar
Cnm kac gunde bir adet oluyorsun 28gunde bir se normaldir adetin ama 30ve ustuysen erken gebelik kaybi olabilir bence dr gorunmende fayda var cnm
Ewt cnm bnde sen gibiyim malesef.
Pofuduknaz hakkmzda hayrlsivolsn kndine ugras bul kafsni dagitmya calis cnm
bu akşam idrar testi yaptım negatif biliyom çıkması imkansızdı ama yinede yaptım işte.psikolojim bozuldu akşam rüyamda maviş gözlü bi kız çocuğu gördün ben dğurmuşum bilinç altıma işledi artık
1 tane çocuğu var canım, o da aşılama olmuş. Özelde total ne kadar olur onu merak ettim. Hayırlısı herşeyin.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
rica ederim canımilaçları ne kadarlık kullanacağına bağlı canım ama 1000 civarı olur sanırım özelde hakkında hayırlısı
dikkatimi çekti 30 gün ve sonrasında adet olunca nasıl erken gebelik oluyo biraz daha açıklayabilirmisiniz
Anlamadigsan sorabilirsin tekrar canimBak cnm ben kendimden ornek vereyim 28 gunde bir adet oluyorum ve dusuk yaptigimda adetim 7gun abdest aliyorum o gun iliskimiz oldu ve sperm insan vucudunda 6gune kadar yasiyor ve rahime ulasmasi falan derken dollenme 27ci gune geliyor ancak bu gunde bhcg salgiliyor bazi kadinlar ustune gorme diyorlar ve sonuc ancak 35gunlerde belli oluyor eger sen 31gunde adet oluyorsan 14gun ovulasyon gunu cikarsak 15'17,19cu gunu muhtemel yumutlama gunun senin ve rahime yerlesmesi falan derken zaten 26ci gun falan oluyor eee sen bu testi asilamanin 12cigunu yaparsan zaten o zaman rahime oturmus oluyor ve hcg salgilamaya basliyor o gunlerde testin tabiki 2civari cikiyor 31gunde bir hasta olan kadinlarda sonuc icin ancak 45li gunlerde cikiyor lutfen bunlara dikkat ederek test lerinizi yapin ve uzmeyin kendinizi
dikkatimi çekti 30 gün ve sonrasında adet olunca nasıl erken gebelik oluyo biraz daha açıklayabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?