- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Sagol canm iyiyim sen nasilsin?? Malesef hicbir seyim yok ya sende varmi biseylerSlm cnm divdiga nasilsin varmi bir belirtin
uğraş muğraş hak getire canım bana birşey iyi gelmiyor artık tek uğraşım kuranı kerim okuyup dua etmek ondan başka hiç birşey bana iyi gelmiyor canımrabbim duysun sesimizi inşallah canım hepimize bütün uğraşıp emek verenlerin kucağını boş bırakmasın amin
bende bugün eşimden test isteyecektim neredeyse sonra kızdım kendime çok heveslisin heralde yine tek çizgi görmeye dedimartık kendi kendime konuşmaya başladım canım sıyırdım sanırım:18:bende hep bebek görüyorum ya minicik yumuk yumuk elleri ayakları mis gibi kokuyorlar bilinç altı bize oyun oynuyor canım
Allah umutlarını boşa çıkarmasın canım
benim eşimde polis canım ya onlar ayrı stresli zateninşallah hepimiz hayırlı haberler veririz yaaaa:18:
Nerde gorevdesiniz siz canim ne zamndir ugrasiyorsunuz cocuk icin kacinci denemen
RAbbim kimsenin umutlarını boşa çıkartmasın
Amiiiiiiiin canım.
biz de bekliyoruz bakalım ne zaman nasip olacak:))
Allahım çok bekletmeden hayırlısıyla kısmet etsin bebişleri
Allah umutlarını boşa çıkarmasın canım
ayy canım bizde doğu görevindeyiznisan demiştik olmadı mayısta uygun olmuyor hazirana kadar beklicez (( memlekete gidip orda yaptırcaz aşılamamızı ((
senin eşinde mi polis canım:26:birde onların yoğunluğu hep ertelettiriyorzaten tedaviyi neyse hakkında hayırlısı olsun canım
amin canım hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin inşallah
Ayy canim benm coookkk sevindimm bi iki gun daha bekle kan testini ver sonucta senin 10 gunu gecti dimi yani ignenin etkisinden degildir silik cizgi dimiDun gece leke geldi bnde adet oldm diye agldm birdaha gelmedi test yaptm.ikinci cizgm silik cikti
aminn inşallahhh.. sizde problem neydi ??
Bizde eşimin sperm sayısı az canım. Ben de 25 yaşında doğum yaptım 1 oğlum var ama şimdi yaş 40, hiç başlamadım henüz, sadece içten içe istiyorum. Perş. sabah doktora gidicem, genel bir kontrol için, bende sorun yoksa sıra eşime gelecek.
Ayy canim benm coookkk sevindimm bi iki gun daha bekle kan testini ver sonucta senin 10 gunu gecti dimi yani ignenin etkisinden degildir silik cizgi dimi
ayy canım bizde doğu görevindeyiznisan demiştik olmadı mayısta uygun olmuyor hazirana kadar beklicez (( memlekete gidip orda yaptırcaz aşılamamızı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?