Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah umutlarını boşa çıkarmasın canım

benim eşimde polis canım ya onlar ayrı stresli zateninşallah hepimiz hayırlı haberler veririz yaaaa:18:

Nerde gorevdesiniz siz canim ne zamndir ugrasiyorsunuz cocuk icin kacinci denemen

ayy canım bizde doğu görevindeyiz nisan demiştik olmadı mayısta uygun olmuyor hazirana kadar beklicez(( memlekete gidip orda yaptırcaz aşılamamızı((

ayy canım bizde doğu görevindeyiz nisan demiştik olmadı mayısta uygun olmuyor hazirana kadar beklicez(( memlekete gidip orda yaptırcaz aşılamamızı((

senin eşinde mi polis canım:26:birde onların yoğunluğu hep ertelettiriyorzaten tedaviyi neyse hakkında hayırlısı olsun canım

senin eşinde mi polis canım:26:birde onların yoğunluğu hep ertelettiriyorzaten tedaviyi neyse hakkında hayırlısı olsun canım

aynen öyle güzelim. memleket izmir şimdi doğudayız bende devlet memuruyum izinler denk gelmiyor aynı anda üniversite okuyorum halen onun sınavları şu bu derken hazirana kaldı hayırlısı inşallah demek zamanı var daha Allah' tan yaşımız daha küçük yoksa vakit kaybetmek istemiyorum

Dun gece leke geldi bnde adet oldm diye agldm birdaha gelmedi test yaptm.ikinci cizgm silik cikti
Ayy canim benm coookkk sevindimm bi iki gun daha bekle kan testini ver sonucta senin 10 gunu gecti dimi yani ignenin etkisinden degildir silik cizgi dimi

aminn inşallahhh.. sizde problem neydi ??

Bizde eşimin sperm sayısı az canım. Ben de 25 yaşında doğum yaptım 1 oğlum var ama şimdi yaş 40, hiç başlamadım henüz, sadece içten içe istiyorum. Perş. sabah doktora gidicem, genel bir kontrol için, bende sorun yoksa sıra eşime gelecek.

anladım inşallah herşey normaldir. benimde eşimin sperm sayısı az yazın aşılama yaptırcaz inşallah.

Ayy canim benm coookkk sevindimm bi iki gun daha bekle kan testini ver sonucta senin 10 gunu gecti dimi yani ignenin etkisinden degildir silik cizgi dimi

Ay kalbm durck gibi oldu ogleden snra kan testi vercm insallah ordada olumlu sonc alrm bgn tam 10 gun cuma gunu yaptgm testte hic bisi ckmdydi

Kizlar simdi benm kafa kariatiran ve cevabini bilmesigim bi sorum olcak ins bana yardimci olabilirsiniz. Simdi bende pcos var ve normalde adet duzensizligi var hatta tarlusal kullanmadan nerdeyse hic adet olmuyorum adet zamanimida hep ayin 15ine denk getiriyorum sonucta ilacla oluyorum velasil kelam bana ayin 3unde catlatma ignesi vuruldu 5inde asilamam oldu doktorum adetolmazsan demisti bende kendi kendime zaten adet olamiyorum ki nasil anlicam dedim arada kaynadi cvp vermedi simdi hala adet olmadim benm adet zamanim ne zaman sizce bide igneden dolayi kendiliginden adet olur muyum ki yani adet zamanimi beklememe gerek var mi ona goretest yapicam bidaha yardimci olun lutfen umarim anlatabilmisimdir

Bizde kocaelideyiz burasi bizim memleket. Esimin dogu gorevi cikmadan burada olsun diye ugrasiyoruz bizde canim hayirlisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…