Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay kalbm durck gibi oldu ogleden snra kan testi vercm insallah ordada olumlu sonc alrm bgn tam 10 gun cuma gunu yaptgm testte hic bisi ckmdydi
Canim cookkk sevindim Allah im ins tutmusur hatirli haberlerle gek buraaya ins iyi haberlerini bekliyoruz

Canim igneleri kullandiginda geneldr adetin duzenli zamaninda oluyor hatta bir iki gun once bile olur

Tatlim bat beklenmeyen adet tarihi demek yani bizim hiiiicccc ama hiç gelmesini istemedigimiz gün :)

Çook teşekkür ederim. Allah inşallah hepinizi bekletmeden kavuştursun bebişlerinize. Herkesi rabbim.

Ay kalbm durck gibi oldu ogleden snra kan testi vercm insallah ordada olumlu sonc alrm bgn tam 10 gun cuma gunu yaptgm testte hic bisi ckmdydi

Canım, inşallah öğleden sonra güzel haberlerini alırız

Geçiyordum uğradım, size dua etmeye geldim demek ki. İnşallah kavuşun bebişlerinize

Bizde kocaelideyiz burasi bizim memleket. Esimin dogu gorevi cikmadan burada olsun diye ugrasiyoruz bizde canim hayirlisi olsun inşallah

hayırlısı inşallah buralarda çok zor imkan yok izinden izine gidip kontrol olabiliyoruz yaza kadar beklemedeyiz hayırlısı inşallah. aşılama mı olcak canım

kızlar kendinizi dinlememeye çalışın.sadece dua edin.her belirti insanı ümitlendiriyor.bende ocakta 5 yumoşla girdiğim aşılama sonucunda negatifi görünce akıllandım.bu ay aşılama yaptırmayacağım büyük ihtimalle ama kafam rahat.sadece doktora gidip gelmek yoruyor sürekli bir de iğneler tabi

Hayir canim hic ama hic sancim falan yok ilkinde de olmamisti onun icin umitsizim.. catlatma ignesinden bir gun once goguslerimde agri basladi hala felaket devam ediyor sanirim ilaclardan cunku asilamadan once basladi

anladım canım hayırlısı olsun inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…