Ay kalbm durck gibi oldu ogleden snra kan testi vercm insallah ordada olumlu sonc alrm bgn tam 10 gun cuma gunu yaptgm testte hic bisi ckmdydi
Canim cookkk sevindim Allah im ins tutmusur hatirli haberlerle gek buraaya ins iyi haberlerini bekliyoruzAy kalbm durck gibi oldu ogleden snra kan testi vercm insallah ordada olumlu sonc alrm bgn tam 10 gun cuma gunu yaptgm testte hic bisi ckmdydi
Kizlar simdi benm kafa kariatiran ve cevabini bilmesigim bi sorum olcak ins bana yardimci olabilirsiniz. Simdi bende pcos var ve normalde adet duzensizligi var hatta tarlusal kullanmadan nerdeyse hic adet olmuyorum adet zamanimida hep ayin 15ine denk getiriyorum sonucta ilacla oluyorum velasil kelam bana ayin 3unde catlatma ignesi vuruldu 5inde asilamam oldu doktorum adetolmazsan demisti bende kendi kendime zaten adet olamiyorum ki nasil anlicam dedim arada kaynadi cvp vermedi simdi hala adet olmadim benm adet zamanim ne zaman sizce bide igneden dolayi kendiliginden adet olur muyum ki yani adet zamanimi beklememe gerek var mi ona goretest yapicam bidaha yardimci olun lutfen umarim anlatabilmisimdir
Kızlar, BAT ne demek? Ben acemiyim bu konularda :)
Canim benim cok sevindim insallah kanda da çıkar ilk mutlu haberi senden aliriz bize umut olur.. mutlu haberlerini bekliyoruz :)))
Canim cookkk sevindim Allah im ins tutmusur hatirli haberlerle gek buraaya ins iyi haberlerini bekliyoruz
Tatlim bat beklenmeyen adet tarihi demek yani bizim hiiiicccc ama hiç gelmesini istemedigimiz gün :)
Ay kalbm durck gibi oldu ogleden snra kan testi vercm insallah ordada olumlu sonc alrm bgn tam 10 gun cuma gunu yaptgm testte hic bisi ckmdydi
Kan vermte gdyrm dua edin insallah tutmusyr
Kan vermte gdyrm dua edin insallah tutmusyr
Canm dualarim seninle tesbih cekmeye basladim bile Allahim ins guzel haberlerle gelirsin yaa ben bile heycanlandimKan vermte gdyrm dua edin insallah tutmusyr
Bizde kocaelideyiz burasi bizim memleket. Esimin dogu gorevi cikmadan burada olsun diye ugrasiyoruz bizde canim hayirlisi olsun inşallah
Canm yani igneden iki hafta sonra mi okuyo herkeste ole mi hesaplamaliyimCanim igneleri kullandiginda geneldr adetin duzenli zamaninda oluyor hatta bir iki gun once bile olur
hayırlısı inşallah buralarda çok zor imkan yokizinden izine gidip kontrol olabiliyoruz yaza kadar beklemedeyiz hayırlısı inşallah. aşılama mı olcak canım
Hangi ildesiniz canim? Ikinci asilamam oldu canim 4. Gunum hayirlisiyla tutar insallah
Canm yani igneden iki hafta sonra mi okuyo herkeste ole mi hesaplamaliyim
hayırlısı olsun canım darısı bana. belirtin var mı.
Hayir canim hic ama hic sancim falan yok ilkinde de olmamisti onun icin umitsizim.. catlatma ignesinden bir gun once goguslerimde agri basladi hala felaket devam ediyor sanirim ilaclardan cunku asilamadan once basladi
En son adet oldugunda basladin dimi ignelere canim buyuk ihtimal oldugun gun tekrar olursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?