dualarım senınle canım inşllah allah gönlüne göre verir
Canım yeni gördüm yazılarını dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah bir de bize darısı başınıza de
Çook teşekkür ederim. Allah inşallah hepinizi bekletmeden kavuştursun bebişlerinize. Herkesi rabbim.
Canım, inşallah öğleden sonra güzel haberlerini alırız
Geçiyordum uğradım, size dua etmeye geldim demek ki. İnşallah kavuşun bebişlerinize
Canim cookkk sevindim Allah im ins tutmusur hatirli haberlerle gek buraaya ins iyi haberlerini bekliyoruz
Son 10 dk kaldi
53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
masallah canım tebrık edıyorum seni allahım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın banada dua et canım lutfen bende kalıyım 10 gün sonra belli olcak benımde
53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
hayırlı olsun canım çook sevindiiim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
Dun gece leke geldi bnde adet oldm diye agldm birdaha gelmedi test yaptm.ikinci cizgm silik cikti
Ben ozelde 1200 tl ye yaptirdim. Ilaclar haric...ozelde disardan doktor getirirseniz getirdiginiz doktorla anlasirsaniz daha uygun olabilir fiyat...1000 tlsi doktora 200 tlsi spremin hazirlanmasins verdik.
bende bugün eşimden test isteyecektim neredeyse sonra kızdım kendime çok heveslisin heralde yine tek çizgi görmeye dedimartık kendi kendime konuşmaya başladım canım sıyırdım sanırım:18:bende hep bebek görüyorum ya minicik yumuk yumuk elleri ayakları mis gibi kokuyorlar bilinç altı bize oyun oynuyor canım
Çoook sevindim canımmm, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah
Hepinizin dualar kabul olsunn
Canım insallah hamilesindir ınan çok mutlu oldum hemen bir kan testi yaptir bence
buray nasılsın var mı sende gelişme ne zaman yapmayı düşünüyosun testi
Şimdilik test için erken canım ya 12. Gün bugün adet olmadım
ben ialç dahil 470 liraya yaptırdım
Belki yarın dayanamam ben de test yaparım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inan o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu asilamayi ayın kacinda yaptırmıştinAmin rabbim herkese nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?