Inan o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu asilamayi ayın kacinda yaptırmıştin
yarın adet olmazsam sabah erkenden erken gebelik testimi yapayım mı erken mi
53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
Canimm cok cok cok sevindim valla dah yeni gorsum yazdigin Allahim sag salim kucagina almayida nasip etsin Rabbim bizede bu sevinci yasatsin :)53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
Canimm cok cok cok sevindim valla dah yeni gorsum yazdigin Allahim sag salim kucagina almayida nasip etsin Rabbim bizede bu sevinci yasatsin :)
Canim benim cok sevindim rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin inşallah bizlere dua et
Bnmki muhtemln.asilamadsn.oncr tuttu klomen saysnde 13 yumurtam olmsttu ayin 8 de yapmstm.asilamanin snc vermsi icin cok.erkndi
En erken 13. Gün belli oluyor galiba yarın biz de yapalım canım insallah
Sagodahanm iyiyim sen nasilsin?? Malesef hicbir seyim yok ya sende varmi biseyler
Amin adasm insallah dua etcm senin icn hrzmn rabbm bu duygyu herkese yasatsn ruyan gerck oldu saol cnm bnm.
canım eğer ikiz değilse önce tutmuştur ama ikizse bebiş hcg ikiz olunca erken artıyor diye biliyorum ne zaman gitceksin doktora
53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
Canim cok sevindim inan su an senin adna sevincten agliyorum Allah hayirlisiyla gucagina almayi nasip etsin ins
canım hayırlı olsun çok sevindim yaaaaaaa ama ben sana sen hamilesin demiştim dimibenden iyi haber yok malesef bugün 10.günüm ve idrar testi yaptım negatif çıktı
Cnm bnm cok ssaol daha onunde 4 gunun var insallah seninde hsyirlu haberni alrz
Cok saol Allahrazi olsn cnm insallah rabbm sanada nasip etsn
Sagolasin cnm en azindan 1rimizin yuzu guldugunu bilmekte guzel bak o kadar umutsuzdun ama olduuuuu Dikkat et kendine fazla heycan yapma otur yerinde ziplama kiz sakinn
inşallah canım ama pek ümidim yok çünkü hiç belirtim olmadı bu zamana kadar dua et bana inşallahsende sağlıkla kucağına alırsın umarım canım
İnsallah pofuduk dualarmdsnz insallah.
Sevalcm bnde sasirdm valla hic umudn yoktu rabbim sanada nasip etsn cok.dikkatli olcm insallah teyzoslari
İnsallah pofuduk dualarmdsnz insallah.
Sevalcm bnde sasirdm valla hic umudn yoktu rabbim sanada nasip etsn cok.dikkatli olcm insallah teyzoslari
evet canım sakın ağır iş yapma elini yukarı kaldırma ağır kaldırma yat dinlen tadını çıkar inşallahiçimizden bir tane olumlu sonuç görmek sevindiriyor bizi
Arada gir gene bize iyi haberlerini ilet tmmi cnm Demekki Allahtan umut kesmemek lazim mis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?