Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnmki muhtemln.asilamadsn.oncr tuttu klomen saysnde 13 yumurtam olmsttu ayin 8 de yapmstm.asilamanin snc vermsi icin cok.erkndi

canım eğer ikiz değilse önce tutmuştur ama ikizse bebiş hcg ikiz olunca erken artıyor diye biliyorum ne zaman gitceksin doktora

En erken 13. Gün belli oluyor galiba yarın biz de yapalım canım insallah

kan testi yaptırmıycam ben eşim o zaman çok hevesleniyor negatif sonucu elimize alınca benden daha çok üzülüyor belli etmek istemiyor ama ben anlıyorum ondan ilk idrar testinden bakmayı deniycem sonra adetim 1-2 gün daha geçerse 20 sini görebilirsem kan testine gitcem inşallah Rabbim bize de nasip eder

Sagodahanm iyiyim sen nasilsin?? Malesef hicbir seyim yok ya sende varmi biseyler

Yok canim ya adetime 9gun var daha ama gogusle koltuk alti baginda dokununca agrim basladi ve akintim bunlar bende adetten 1hafta once basliyor galiba olmadi ama bellide olmaz

Amin adasm insallah dua etcm senin icn hrzmn rabbm bu duygyu herkese yasatsn ruyan gerck oldu saol cnm bnm.

canım hayırlı olsun çok sevindim yaaaaaaa ama ben sana sen hamilesin demiştim dimibenden iyi haber yok malesef bugün 10.günüm ve idrar testi yaptım negatif çıktı

Sagolasin cnm en azindan 1rimizin yuzu guldugunu bilmekte guzel bak o kadar umutsuzdun ama olduuuuu Dikkat et kendine fazla heycan yapma otur yerinde ziplama kiz sakinn

inşallah canım ama pek ümidim yok çünkü hiç belirtim olmadı bu zamana kadar dua et bana inşallahsende sağlıkla kucağına alırsın umarım canım

İnsallah pofuduk dualarmdsnz insallah.

Sevalcm bnde sasirdm valla hic umudn yoktu rabbim sanada nasip etsn cok.dikkatli olcm insallah teyzoslari

Sevalcm bnde sasirdm valla hic umudn yoktu rabbim sanada nasip etsn cok.dikkatli olcm insallah teyzoslari

evet canım sakın ağır iş yapma elini yukarı kaldırma ağır kaldırma yat dinlen tadını çıkar inşallahiçimizden bir tane olumlu sonuç görmek sevindiriyor bizi

Son düzenleme:

Arada gir gene bize iyi haberlerini ilet tmmi cnm Demekki Allahtan umut kesmemek lazim mis cnm

evet canım sakın ağır iş yapma elini yukarı kaldırma ağır kaldırma yat dinlen tadını çıkar inşallahiçimizden bir tane olumlu sonuç görmek sevindiriyor bizi

Arada gir gene bize iyi haberlerini ilet tmmi cnm Demekki Allahtan umut kesmemek lazim mis cnm

Yok yok hic bi is yapmam biz esimle mahkmdn.dondk rabbm.o acilari tekrar yasatmasn bana.

Sevalcim kovsanzda gitmem bu topiktn bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…