Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anlatmıştın tatlım hatırladım bu bebiş size uğur ve mutluluk getirecek

çok çok tebrik ederim gözün aydın.güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.. ayağını sürü :)

İnsallah canm rabbm hakkmzda hayirlsni versn insallah.canm cok.tsk ederm allah razi olsn dualarmdsnz rabbimn iznyle

53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
canııım çok çok tebrik ederim topiğimizin ilk hamişi sensin inşallah sağlıkla devam eder bu arada aşıalamadan önce değilde çoğul gebelikte olabilir canım bu arada bugün tam olarak 10. gün mü bende 11. günde yaptırmayı düşünüyorum geçen sefer 10. gün yaptırdım negatifti zaten 11. gün adet oldum bakalım bu kez bizde senin gibi mutlu haberler verebilecekmiyiz

Yaa evet unutmustum ben onu ins hepimize nasip olur canim sende cokk saoll canmm :)

Saol zeynepcim sndende duycz guzel.haberleri.bndn once hamis olan.yokmydu ewt bgn tam 10 gunum darisi sana insallah

Saol zeynepcim sndende duycz guzel.haberleri.bndn once hamis olan.yokmydu ewt bgn tam 10 gunum darisi sana insallah

O kadar istiyorum ki anlatamam cnm heran aglama modundayim adet olmadim hala yarin 14. Gunum kasiklarimin agrisi hala devam ediyo hafif hafif goguslerime artik dokunamiyorum o kdar aciyo ama bu kadar belirti varken hcg degerimi biliyosun zaten kendimi kandiriyomusum gibi geliyo neyse sen artik guzel gunlerinin tadini cikarmaya bak kendini sakin yorma bi sure hicbisey yapmamaya calis bu heycanini doya doya yasa :)

Kızlar dayanamadım yarın test yaptırıyorum bana dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dayanamadım yarın test yaptırıyorum bana dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm senin kaçıncı günün yarın ben 12. Gün yaptırdım negatif çıktı hala umudum var azcıkın ama çok moral bozucu söliyimm

Canm senin kaçıncı günün yarın ben 12. Gün yaptırdım negatif çıktı hala umudum var azcıkın ama çok moral bozucu söliyimm

Olsun canım ya ben hazırım herşeye. 5 martta yapıldı o günü saymazsak 13. gün oluyor sayarsak 14. gün oluyor ama içimden bir his negatif olacak diyo

Olsun canım ya ben hazırım herşeye. 5 martta yapıldı o günü saymazsak 13. gün oluyor sayarsak 14. gün oluyor ama içimden bir his negatif olacak diyo

Benmde 5i canm hadi o zaman inş ikinci güzel haberi sen getirirsin grubumuza ama olumsuz olursada üzülmek yok herşeyin hayırlısı Allah'tan

Benmde 5i canm hadi o zaman inş ikinci güzel haberi sen getirirsin grubumuza ama olumsuz olursada üzülmek yok herşeyin hayırlısı Allah'tan

doğru söylüyorsun canım olumsuz olursa elimizden geldiğince mücadeleyi bırakmıcaz gelecek ay yeniden tedavi olacam yaza kadar deneyecem şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…