- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Yok yok hic bi is yapmam biz esimle mahkmdn.dondk rabbm.o acilari tekrar yasatmasn bana.
Sevalcim kovsanzda gitmem bu topiktn bn
Aminnnnnnnn birtanemm uzulmek yok artik esin bebisin ve mutlulugunu dusun artik
Yok yok hic bi is yapmam biz esimle mahkmdn.dondk rabbm.o acilari tekrar yasatmasn bana.
Sevalcim kovsanzda gitmem bu topiktn bn
İnsallah cnm rabbim.sizede tattrsn insallah
anlatmıştın tatlım hatırladım bu bebiş size uğur ve mutluluk getirecek
çok çok tebrik ederim gözün aydın.güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.. ayağını sürü :)
canııım çok çok tebrik ederim topiğimizin ilk hamişi sensin inşallah sağlıkla devam eder53,68 hamileyimmmmmmmmmmmm yaaaa inanamiyorm ya asilamadan once tutms ya Rabbim hepinize nasip etsn
Yaa evet unutmustum ben onu ins hepimize nasip olur canim sende cokk saoll canmm :)Amin adasm insallah dua etcm senin icn hrzmn rabbm bu duygyu herkese yasatsn ruyan gerck oldu saol cnm bnm.
Yaa evet unutmustum ben onu ins hepimize nasip olur canim sende cokk saoll canmm :)
canııım çok çok tebrik ederim topiğimizin ilk hamişi sensin inşallah sağlıkla devam ederbu arada aşıalamadan önce değilde çoğul gebelikte olabilir canım bu arada bugün tam olarak 10. gün mü bende 11. günde yaptırmayı düşünüyorum geçen sefer 10. gün yaptırdım negatifti zaten 11. gün adet oldum bakalım bu kez bizde senin gibi mutlu haberler verebilecekmiyiz
canım cok sevindimmmmmmmmmmmmmmgözün aydın saglıklı sıhatli dogur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ayrica cnm kizmi istersin erkekmi bak o lekede erkegin belirtisiymis cnm benim eltimin 2oglu var ikisindede o nisandan gelmis ne guzel dimi artik kiz mu erkekmi diye dusunmek
Evet cnm Allah gonlunuze gore versin saglikli olsunda hayirlisiylaEsim tarafnda hic kiz yok herks kiz olsn.diye dua edyrdu bnde kiz istyrm saglikli sihhatli olsn yeter
Saol zeynepcim sndende duycz guzel.haberleri.bndn once hamis olan.yokmydu ewt bgn tam 10 gunum darisi sana insallah
Kızlar dayanamadım yarın test yaptırıyorum bana dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm senin kaçıncı günün yarın ben 12. Gün yaptırdım negatif çıktı hala umudum var azcıkın ama çok moral bozucu söliyimm
Olsun canım ya ben hazırım herşeye. 5 martta yapıldı o günü saymazsak 13. gün oluyor sayarsak 14. gün oluyor ama içimden bir his negatif olacak diyo
tekirdag cerkezkoyde yaptirdimSen nerde yaptırdın canım?
Benmde 5i canm hadi o zaman inş ikinci güzel haberi sen getirirsin grubumuza ama olumsuz olursada üzülmek yok herşeyin hayırlısı Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?