Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynepmehmet hamileliğini duyunca çok sevindim cnm..hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş..2 gündür takip ediyorum bende bloğu..benimde 2. aşılamam oldu 10 martta,7.günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum sonucu...bana belirtilerinden bahseder misin...benim bel ağrım var kuyruk kemiğine yakın,oturduğum halde bile ağrıyor..çok az ama günlük gelen bi akıntı var..ara ara kasık ağrılarım var ama batma filan ne bilmiyorum öyle bişi değil sanırım..çok az da iştah açılması var gibi.normalde 2 öğün yerim şimdi 3 oldu..bende ki belirtiler bu kadar...wc ye çıkma,göğüs sızısı ağrısı değişikliği yok..benm 4 yumurta çatlama büyüklüğüne ulaştı ama hepsi çatladı mı bilmiyorum tabi ki...bu arada bizler için dua ettiğini biliyorum ama bnm için anne kalbinle bi dua eder misin cnm duaya çok ihtiyacım var..ismim ebru..dua ile :)

Son düzenleme:

Sakin aglama guzelm.seninde olck.uzulme umydunu yitirme her zamn dualsrmdsnz

Saol allah razi olsun ebru darisi sizlete insallah surekli uyku halindydm icim donuyo disim yaniyordu.asilamadn bir gun.snra bas donmem basladi bn ilaclarda zannedyrdm surekli kucuk abdedte cikma aglamak sol kasigim pit pit atyord.elim terliyrdu agzm.kuruyrdu belum agryrdu gogus hassasiyeti yoktu sadece uclari kizsarmsti

Ederm tabiki ebrucum Allahim isteyen herkese cifter cifter versn kimsrnin.kucagmi bos birakmsn insallah

Canım günaydın dün sormayı unuttum yumurtaların gelişmesi için ne kullandın klomen mi yoksa iğne mi iğneyse ismi ne merak ettim 13 yumurta çok büyük başarı bende pko var 2 - 3 yumurta anca oluşuyor

Kızlar dayanamadım yarın test yaptırıyorum bana dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim dualarım seninle inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin bize bende sabah test yapacaktım minicik bi leke gördüm herhalde adet olcam deyip yapmadım devamı gelmezse yarın yaparım artık ben zaten pek umutlu değilim de Allah'tan ümit kesilmez hamile kalmak sanki bi mucize gibi yani sanki benim hiç olmayacak gibi hissediyorum hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun canım olumsuz olursa elimizden geldiğince mücadeleyi bırakmıcaz gelecek ay yeniden tedavi olacam yaza kadar deneyecem şansımı
Al bendende o kdar cnm pes etmek yok yola devam bi kere basladik devamini getircem olmadi tup bebege kadar yolu var hayirlisi hepimiz icin bugun benmde 14. Gunum ama cumartesi yi beklicem test icin

Gunde 3 tane klomen kullandm inofolic kullandm prengly 5000 catlatma ignesi kullandm

Gunde 3 tane klomen kullandm inofolic kullandm prengly 5000 catlatma ignesi kullandm

anladım canım bende inofolic kullanıyorum pko için verdi doktorum bana günde 1 tane klomen kullandırdı eğer tutmazsa bu aşılama bir ay ara veririm diğer ay bende 2 klomen isteyim doktorumdan fazla olsun yumurtam çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım :) bana kalsa hemen tüp bebeğe gitmek istiyorum ama raporsuz çok pahalı altından kalkamayız rapor içinde yaşım tutmuyo 23 yaşımdayım 23 ü doldurmak gerekiyormuş

Son düzenleme:

İnsallah hic birine gerek kalmdn hamileyim haberni yazarsn cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…